Printer bedst i test

Her kan du læse alle test i kategorin printer. Printere er noget, vi alle bør have til at udskrive og scanne billeder til computeren. Der er forskellige typer printere, hvoraf den mest almindelige i dag er blækprinter. Men vi har også testet laserprintere og farvelaserprintere. Blækprintere kaldes også undertiden multifunktionsprintere, fordi de er meget alsidige. De fungerer godt til at udskrive dokumenter og billeder - selv i farver. Blækket skal købes i form af patroner. Hvis du printer meget, kan det derfor blive dyrt at eje en blækprinter, da patronerne skal udskiftes.

 

Printernes udvikling har ikke gjort banebrydende fremskridt i de seneste år udover, at det nu er utroligt nemt at tilslutte printere til dit trådløse netværk eller computer. I dag er printere også meget effektive, og det tager hurtigt at udskrive større dokumenter og billeder. Brugervenlighed og udskriftskvalitet er noget, vi har fokuseret ekstra meget på, når vi har læst eksperternes og forbrugernes anmeldelser.

 

Skal du købe en ny printer til din computer? Så er du kommet til det rette sted. Lad vores tests inden for printerkategorien guide dig. Vi har testet alt fra den bedste laserprinter til den bedste blækprinter. Undgå unødvendige og dyre fejlkøb. Her finder du printerne, der er bedst i test lige nu.