Bedst i test el-løbehjul - Guide til det bedste elektriske løbehjul

El løbehjul test 2024

Vil du vide hvilket elløbehjul som er bedst i test 2024? Så er du kommet til det rette sted!


Som sædvanligt har vi her på Bedst i test Guiden talt med både eksperter og forbrugere for at få et så godt svar som muligt på spørgsmålet. Alt sammen for at du skal kunne foretage et så klogt køb som muligt.Elløbehjulene som ”invaderede” vores byer sidste efterår er blevet meget populære, på godt og ondt. Uanset om du tilhører dem som synes de er unødvendige, rædselsfulde maskiner, som står parkeret forkert overalt eller om du er en teknologi-elskende optimist, så er de fascinerende. Idéen med at betale en så lille pris for hurtigt at kunne tage dig fra den ene side af byen til den anden, til mødet nogle blokke væk eller til stranden er utrolig populært og meget enkel.


Kører du med VOI, Lime eller nogen af de andre aktører som udlejer elløbehjul og gerne vil fortsætte med det, så kan det være en bedre ide, at investere i sit eget private el-hjul. Udover at det, i længden, holder dine omkostninger nede (ja, med udlejningsaktørernes faste omkostninger + minutleje bliver det ganske dyrt pr. tur) så er det utrolig sjovt at have sit eget el-løbehjul og du bliver helt uafhængig af de geografiske grænser, som udlejningsselskaberne har sat op, samtidig med at du selv helt sikkert kommer til at parkere dit private el-løbehjul på en bedre måde end dem som udlejes af de store aktører. Vi har derfor lavet denne test for at kunne vejlede dig til at gøre det bedste køb, når det gælder el-løbehjul.


Derfor skal du have et el løbehjul

 • Skær ned på pendler-omkostningerne – Prisen for et månedligt pendlerkort koster betydeligt mere end hvad et el løbehjul koster om måneden, så der er stort potentiale i at sænke denne omkostning.
 • Mere privat end bus, s-tog, metro eller taxi – hvis du ikke bryder dig om at sidde som sild i en tønde om morgenen/aftenen, hvor det er myldretid. 
 • Oplades nemt – sæt det i en stikkontakt på arbejdet og lad det lade, så det er klar til at køre hjem på efter arbejde
 • Begræns dit CO2 udslip – meget populært blandt alle og giver dig også en positiv følelse!
 • Fleksibel og hurtig måde at komme rundt på – Det er ikke anstrengende, hop op og kør hen hvor du vil.


Bedste el løbehjul 2024Efter at have læst tests, talt med eksperter og set hvad forbrugerne siger, har vi fundet en testvinder til jer. Vores vinder har været med i gamet et godt stykke tid og det er ingen mindre end Xiaomi Mijia M365.


Udover testvinderen finder der andre producenter som har en god kvalitet f.eks. NineBot ES2 som de fleste kender som VOI scooteren.


Det er et af verdens mest solgte elløbehjul som er meget populær og hvor du får relativ lang rækkevide (op til 30 km) per opladning og samtidig ikke behøver at have den store pengepung fremme. Komponenterne i Xiaomi Mijia M365 er af høj kvalitet og det er meget let at bære rundt på, da det er muligt at folde den sammen. Dækkene er med luft og håndterer ujævnheder bedre end støddæmpende elløbehjul med solide dæk.

Det er også et af de elløbehjul som har længst rækkevidde og der er også ”cruise-control” funktion som holder en jævn hastighed til dig som skal køre en længere strækning. Desværre findes der ikke en skærm på styret som på VOI-løbehjulet, Ninebot ES2, (så hvis det er et krav, må vi henvise til den, som også er et godt elløbehjul, dog lidt dyrere og med kortere rækkevidde).

Xiaomi Mijia M365 er dog ikke helt uden finesser. Det er som sagt et af de elløbehjul som har allerlængst rækkevidde. For nærmere information om hastighede, effekt og batteriniveau findes der en tilhørende APP, som holder styre på alle detaljer for dig og kan også give dig statistik fra dine ture.

Specifikationer

 • Rækkevidde: op til 30 km
 • Motor: 250W
 • Batteri: Ah (42V, Li-Ion)
 • Maxlast: 99 kg
 • Opladningstid (fuldt ladet): 5 timer
 • Max. Hastighed: 24 km/t
 • Vægt: 12,2 kg
 • Bremser: Elektrisk + mekanisk

Xiaomi Mijia M365 er et kompetent elløbehjul som kan fragte dig længere end de fleste elløbehjul på markedet og så til en utroligt god pris. Udover det er den godt bygget og giver dig en følelse af stabilitet og kvalitet. Med et flot design i mat sort finish kan det næsten ikke gå galt.

VIGTIGT! Dette er trods alt et køretøj som bruges flittigt i og udenfor byer, så derfor vil vi pointere vigtigheden i at bruge hjelm og at man kører forsigtigt og følger færdselsreglerne. Et el-løbehjul kan virke som et sjovt stykke legetøj, men det gælder om at tage det stille og roligt i begyndelsen og lære dit el løbehjul at kende, så du ikke falder af på første tur eller skader nogen andre.

Her kan du købe den bedste el løbehjul til den bedste prisDet siger eksperterne om Xiamoi Mijia M365

Alt om Data har testet Xiaomi M365 og giver den 4 ud af 5 stjerner og skriver "Lækkert løbehjul, men lidt for hurtigt!


M3 skriver om Xiaomi M365 og siger ”M365 er stadig et meget populært alternativ til dig som vil have en lang rækkevidde til en god pris”.

Xiaomi M365 vandt Red Dog ”Best of the Best” award og IF Design Award I 2017.

Techadvisor fra England testede Xiaomi M365 og gav det 4,5 stjerner ud af 5. Selv om man ikke kan købe det i England syntes de om det og beskrev det som ”Det er hurtigt, smidigt og næsten helt lydløst med et batteri som bare bliver ved med at køre og bremser hurtigt men sikkert”.

Det siger forbrugerne om Xiaomi Mijia M365

Som altid her på Best i test Guiden undersøger vi også hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler:

En bruger som har kørt over 1200 km skriver ”Jeg har brugt det mest til fornøjelsesture og jeg har ikke haft nogle problemer andet end punktering som fixes let. Det eneste negative jeg kan sige om det er, at jeg ikke får så meget motion længere, da jeg bruger det flittigt”.

”Jeg købte dette el løbehjul da jeg havde svært ved at komme rundt i byen og det desuden er meget svært at finde en parkering. Jeg læste hver anmeldelse om dette el-løbehjul, men det var ofte kun bagateller som folk ikke kunne syntes om, så jeg besluttede mig for at købe et. En negativ ting jeg læste om el-løbehjulet var at luften hurtigt løber ud af dækkene, så jeg ændrede til nitrogen i dækkene i stedet for almindelig luft. Når alt dette er sagt så ELSKER jeg dette el-løbehjul. Jeg har kun haft det i 3 uger, men er meget glad for det. Det er hurtigt, smidigt og utrolig sjovt!”


Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om overvågningskameraer.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående el løbehjul. På den måde kan du gøre et kup = det bedste el løbehjul til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


24hshop sælger den bedste el-løbehjulet for kun 59 kr. Prisen er inkl. fragt!Philip Andrén

Bedst i test: El-løbehjul

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den