Belgisk vaffeljern bedst i test

Belgisk vaffeljern test 2023 - Bedste vaffeljern lige nu

Har du nogensinde spist en belgisk vaffel? I så fald var det nok udenlands, for i Danmark er de ikke et så vanligt syn – endnu. Længere sydpå er de dog meget vanligt forekommende og det som adskiller dem fra de traditionelle vafler er først og fremmest at de er tykkere og ofte firkantede. Der er med andre ord plads til meget flødeskum, syltetøj eller chokoladesovs i dem.

 


Belgiske vafler begynder at blive mere og mere populære i Danmark og er et dejligt indslag på madbordet, hvis du vil byde venner eller familie på lidt ekstra. For at vaflerne skal få den rette form og tykkelse kræves dels en anden dej, som indeholder gær, men også et såkaldt belgisk vaffeljern som er helt almindelige i blandt andet USA. 


Jeg vil hellere læse om almindelige vaffeljern (enkelt/dobbelt vaffeljern)


Det bedste belgiske vaffeljern 2023

Da denne type af vaffeljern ikke er så almindelig i Danmark, er udbuddet af produkter begrænset og eksperterne har ikke nogle aktuelle tests. Men et belgisk vaffeljern som har fået rigtig gode anmeldelser af forbrugerne er Cloer 1445.

  Belgisk vaffeljern - rigtig godt vaffeljern til belgiske vafler – Cloer CL 1445

Rigtig godt vaffeljern til belgiske vafler – Cloer CL 1445

(Klik på billedet for mere information om den bedste pris)



Synes godt om 1


Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 marts 2024
Prisjagt Cloer CL1445
i samarbejde med Prisjagt
Vis færre priser Vis flere priser

Vaffeljern belgiske vafler - Cloer

Dette vaffeljern har eksisteret siden 2012 hvilket betyder at forbrugerne har nået at dele sine oplevelser. Her på Best i test Guiden tager vi jo altid hensyn til brugernes udtalelser og denne gang ekstra meget, da magasinerne ikke har nogle tests. 


Fire at disse udtalelser er; ”Rigtig godt produkt. Fungerede fint fra første gang jeg bagte mine herlige vafler.”, ”Min kæreste er kok og det er svært at finde en gave til ham. Nu har han brugt det flere gange og er helt vild med det”, ”Fungerer rigtig godt”, ”Kanon godt produkt!”. 


Her køber du belgisk vaffeljern bedst i test til den bedste pris




Nyd nybagte belgiske vafler med dit favoritfyld.

Nyd nybagte belgiske vafler med dit favoritfyld.


Måske vil du også vide hvilken kaffemaskine som er bedst i test? Eller skal du købe køle-/fryseskab og vil gerne have et værdifuldt råd – helt gratis? Vi har undersøgt hvad der er bedst lige nu. Klik blot på linkene, så kommer du direkte til artiklerne.




Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om vaffeljern.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående Belgisk vaffeljern. På den måde kan du gøre et kup = det bedste Belgisk vaffeljern til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!



Anita Carlsen

Bedst i test: Belgisk vaffeljern


Skrevet 09-09-2019. Senest opdateret den