Belgisk vaffeljern bedst i test

Belgisk vaffeljern test 2024 - Bedste vaffeljern lige nu

Har du nogensinde spist en belgisk vaffel? I så fald var det nok udenlands, for i Danmark er de ikke et så vanligt syn – endnu. Længere sydpå er de dog meget vanligt forekommende og det som adskiller dem fra de traditionelle vafler er først og fremmest at de er tykkere og ofte firkantede. Der er med andre ord plads til meget flødeskum, syltetøj eller chokoladesovs i dem. 


Belgiske vafler begynder at blive mere og mere populære i Danmark og er et dejligt indslag på madbordet, hvis du vil byde venner eller familie på lidt ekstra. For at vaflerne skal få den rette form og tykkelse kræves dels en anden dej, som indeholder gær, men også et såkaldt belgisk vaffeljern som er helt almindelige i blandt andet USA. Vi kan også anbefale dig at læse vores test om almindelige vaffeljern (enkelt og dobbelt vaffeljern).Det bedste belgiske vaffeljern 2024

Da denne type af vaffeljern ikke er så almindelig i Danmark, er udbuddet af produkter begrænset og eksperterne har ikke nogle aktuelle tests. Men et belgisk vaffeljern som har fået rigtig gode anmeldelser af forbrugerne er Cloer 1445.Vaffeljern belgiske vafler - Cloer

Dette vaffeljern har eksisteret siden 2012 hvilket betyder at forbrugerne har nået at dele sine oplevelser. Her på Best i test Guiden tager vi jo altid hensyn til brugernes udtalelser og denne gang ekstra meget, da magasinerne ikke har nogle tests. 


Fire at disse udtalelser er:

”Rigtig godt produkt. Fungerede fint fra første gang jeg bagte mine herlige vafler.”


”Min kæreste er kok og det er svært at finde en gave til ham. Nu har han brugt det flere gange og er helt vild med det”


”Fungerer rigtig godt”


”Kanon godt produkt!”


Her køber du belgisk vaffeljern bedst i test til den bedste prisNyd nybagte belgiske vafler med dit favoritfyld.

Nyd nybagte belgiske vafler med dit favoritfyld.


Måske vil du også vide hvilken kaffemaskine som er bedst i test? Eller skal du købe køle-/fryseskab og vil gerne have et værdifuldt råd – helt gratis? Vi har undersøgt hvad der er bedst lige nu. Klik blot på linkene, så kommer du direkte til artiklerne.


Tips: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående Belgisk vaffeljern. På den måde kan du gøre et kup = det bedste Belgisk vaffeljern til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


KitchenOne sælger den bedste belgiske vaffeljern for kun 499 kr. Prisen er inkl. fragt!

Skousen sælger den bedste belgiske vaffeljern for kun 499 kr. Prisen er inkl. fragt!

Lavprishvidevarer sælger den bedste belgiske vaffeljern for kun 499 kr. Prisen er inkl. fragt!

WhiteAway sælger den bedste belgiske vaffeljern for kun 699 kr. Prisen er inkl. fragt!Anita Carlsen

Bedst i test: Belgisk vaffeljern

Anita - redaktør på Bedst i Test Guiden siden 2013. Anita er uddannet freelancejournalist og sygehjælper og har i over 20 år dykket dybt ned i indre udvikling, fysisk og mental sundhed og har omfattende erfaring inden for sundhed og velvære.


De specielle interesser, som Anita undersøger dybt på Bedst i Test Guiden, er inden for skønhed og sundhed samt hjem og husholdning.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, kan du sende en e-mail till [email protected].

Senest opdateret den