Airfryer test - Frituregryde - Varmluft friture - Bedste frituregryde

Airfryer test - varmluft frituregryde test 2023

Hvis du gerne vil udvide køkkenarsenalet med den bedste frituregryde og airfryer er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle eksperttests, talt med eksperter og fundet ud af hvilken forbrugerne synes bedst om. Herefter har vi samlet resultaterne og fundet ud af hvilken frituregryde/airfryer der er bedst i test lige nu! På den måde kan du undgå et dårligt køb og med det samme finde den bedst frituregryde, alt sammen for at du skal kunne foretage et så klogt valg som muligt!


I denne test har vi fundet to vindere, en vinder til dig som leder efter en klassisk frituregryde og en airfryer – en ny type af frituregryde som anvender varmluft. 


Jeg ved allerede alt hvad jeg vil vide – vis mig airfryeren bedst i test NU!Derfor skal du have en frituregryde

Hvis du kan lide at friturestege ved du med største sikkerhed at det er muligt at gøre på en almindelige stegepande med lidt olie på. Det smager godt men det er meget svært at få det der perfekte resultat hvis du ikke har det rigtige udstyr. En frituregryde hjælper med dette og giver dig et godt resultat hver gang – uden besvær. Risikoen for at noget skal gå galt med at du frituresteger for lang/kort tid mindsker desuden, da de fleste moderne frituregryder i dag er udrustede med termostat. Moderne frituregryder har også indbygget filter så der ikke lugter af friture os i hele hjemmet.


Dette er en airfryer

I stedet for olie så bruger en airfryer varmluft for at friturestege dine måltider. Ud over at fjerne eventuelle sundhedsfarer som følger med en masse fed olie, er de utrolig alsidige. Med en airfryer kan du friturestege, grille og bage dine yndlingsretter. Hvis du har mad til overs fra et tidligere måltid er det også muligt at varme maden op med airfryeren. Læs hele testen herunder for mere information. 

 

Bedste airfryer 2023

Den airfryer som udmærker sig mest hos eksperterne og forbrugerne er OBH Nordica Actifry Genius. Den er blevet lovprist for dens brugervenlighed og alsidighed. Læs testen herunder for mere information!Bedste frituregryder - obh friture


Bedste airfryer / varmluft frituregryde – 
OBH Nordica AG7600 ActiFry Genius
 (Klik på billedet for mere information om den laveste pris lige nu)Synes godt om 1


Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 3 december 2023


OBH Nordica ActiFry Genius er et fantastisk tilskud i køkkenet som kommer til at skabe glæde for hele familien. Da det er en airfryer anvendes der ikke noget eller ganske lidt olie (afhængig af ret). Med 9 programmer kan du udforske et bredt spektrum af madretter hvor alt fra pommes frites til deserter er muligt


Specifikationer:

  • Rummer 1,2 kg (ca. 5 portioner)
  • Timerfunktioner (op til 60 min.)
  • 9 programmer
  • LCD display
  • Transparent lås


Flere finesser hos ActiFry Genius er dens auto-spin funktion. Du behøver derfor ikke at ryste/røre rundt under tilberedningen – ActiFry Genius gør det for dig og sørger dermed for at maden bliver jævnt tilberedt. 


Hvis maden skulle bliver færdig inden alle er klar til at spise behøver du ikke sætte maden på opvarmning – ActiFry Genius autovarme holder maden varm for dig til det er tid for at servere.

Toppen er transparent så du nemt kan holde høje og have styr på hvordan det går med tilberedningen. Når du er klar med tilberedningen er opvasken meget enkel – adskil delene og læg dem i opvaskemaskinen.   


ActiFry Genius laver ikke noget os og lydniveauet går op til (max) 80dB alt efter hvilket madlavningsprogram der anvendes.


OBH Nordica AG7600 ActiFry Genius er brugervenlig og generøs i størrelsen og et utrolig godt værktøj takket være dets alsidighed som airfryer.


Det siger forbrugerne

Som sædvanligt har vi her på Bedst i test Guiden taget hensyn til hvad forbrugerne synes om deres køb. For ActiFry Genius er anmeldelserne for det meste positive, men de få utilfredsheder der er retter sig mest mod lydniveauet kan være ret så højt. Her kommer nogle eksempler;


”Vi har nu prøvet dette produkt i godt og vel 4 uger og kan ikke andet en sige, kanon produkt. Den er nem at rengøre og maden bliver rigtig god. Børnene elskede kylling nuggets som de labbede i sig. Og pommes frites bliver sprøde og fine og de guddommelige sødekartoffel pommes kan man ikke få nok af og heldigvis er det jo sådan at man ikke bruger så frygtelig meget olie og det gør jo det hele endnu bedre” – Micke4600


”Til helsekost er det helt i top, til dem der prioriterer tid er den ikke så egnet.” - Carinapr


”God ”frituregryde”. Pommes frites bliver rigtig sprøde (kørte 5 min. ekstra for et endnu bedre resultat end det forudindstillede program). Negativt: Maskinen larmer ganske meget” - Tetrapack


”OBH Nordica leverer igen! Let anvendelig, nem at rengøre (meget kan bare sættes i opvaskemaskinen). Dog var det ikke alle medfølgende recepter der blev gode, fejlberegnede krydderier. Den larmer også ganske meget og bliver meget varm bagpå. Med god mad og fedtfattigt mad!” – Bjornbar86


”Den her maskine er så flot! Har brugt den til både pommes frites, grønsager, kylling etc. Som du finder ud af er resultatet utrolig godt. Kartoffelprodukter bliver sprøde på ydersiden og saftige indeni. Kyllingeprodukter bliver sprøde med skindet og kødet varmt uden at blive tørt. Grønsager er sprøde og gode. Maskinen er nem at rengøre og let at anvende. Det eneste som er lidt et minus er at den fylder lidt på køkkenbordet. Men bortset fra det, kan jeg virkelige anbefale maskinen J” – missya1


Her køber du airfryeren til den laveste prisDisse eksperttests kan du læse

Aftonbladet, November 2019: testede 9 forskellige frituremodeller, både varmluft og klassisk. Bedste klassiske frituregryde blev vores testvinder Andersson DFF 1.3 3L som bl.a. var den billigste i testen. Motivering for dette var først og fremmest den gode pris, samt at den var nem at komme i gang med. Bedste airfryer (varmluft frituregryde) blev vores testvinder OBH Nordica ActiFry Genius, hvor motiveringen var dens gode resultater – næsten i klasse med en klassisk frituregryde. Aftonbladets testpanel bestående af kokken Paul Kühlhorn og Aftonbladets redaktion kunne godt lide at det er muligt at sætte de fleste dele, som bliver fedtede, i opvaskemaskinen. 


Ica Kuriren, September 2016: testede 4 varmeluft frituregryder hvor Philips Viva Collection HD 9220 havnede på førstepladsen med motiveringen at den ikke lugter og slipper os ud, samt et godt håndtag. Dårligst i testen blev Tefal Actifry FZ7551015 med motiveringen at det tog lang tid at friturestege, samt at rengøring var besværlig.


M3, Oktober 2015: testede varmluft frituregryden Viva Airfryer HD9220/20 og gav den 7 ud af 10 point. De kunne lide maskinens smidighed og resultat som blev ”godt og nyttigt”. De ulemper som blev nævnt var prisen og dens kapacitet.


varmluftsfritös - airfryer - fritös

Få de bedste pommes frites med en frituregryde/airfryer
Tips 1: Hvis du er på udkig efter en kaffemaskine vil vi gerne anbefale dig at læse vores test af kaffemaskiner eller test af espressomaskiner, hvis du er ude efter den der perfekte kop.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående elkedel. På den måde kan du gøre et rigtigt kup = den bedst elkedel til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM, så klarer vi overvågningen for dig!


Philip Andrén

Bedst i test: Frituregryde


Skrevet 25-11-2019. Senest opdateret den