Airfryer test - Frituregryde - Varmluft friture - Bedste frituregryde

Airfryer test - varmluft frituregryde test 2024

Hvis du gerne vil udvide køkkenarsenalet med den bedste frituregryde og airfryer er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle eksperttests, talt med eksperter og fundet ud af hvilken forbrugerne synes bedst om. Herefter har vi samlet resultaterne og fundet ud af hvilken frituregryde/airfryer der er bedst i test lige nu! På den måde kan du undgå et dårligt køb og med det samme finde den bedst frituregryde, alt sammen for at du skal kunne foretage et så klogt valg som muligt!


I denne test har vi fundet to vindere, en vinder til dig som leder efter en klassisk frituregryde og en airfryer – en ny type af frituregryde som anvender varmluft. 


Airfryeren bedst i testDerfor skal du have en frituregryde

Hvis du kan lide at friturestege ved du med største sikkerhed at det er muligt at gøre på en almindelige stegepande med lidt olie på. Det smager godt men det er meget svært at få det der perfekte resultat hvis du ikke har det rigtige udstyr. En frituregryde hjælper med dette og giver dig et godt resultat hver gang – uden besvær. Risikoen for at noget skal gå galt med at du frituresteger for lang/kort tid mindsker desuden, da de fleste moderne frituregryder i dag er udrustede med termostat. Moderne frituregryder har også indbygget filter så der ikke lugter af friture os i hele hjemmet.


Dette er en airfryer

I stedet for olie så bruger en airfryer varmluft for at friturestege dine måltider. Ud over at fjerne eventuelle sundhedsfarer som følger med en masse fed olie, er de utrolig alsidige. Med en airfryer kan du friturestege, grille og bage dine yndlingsretter. Hvis du har mad til overs fra et tidligere måltid er det også muligt at varme maden op med airfryeren. Læs hele testen herunder for mere information. 

Bedste airfryer 2024


Cosori Premium Airfryer bedst i test

Vores bedste luftfrituregryde, airfryer bedst i test, kommer fra det amerikanske mærke Cosori og kaldes Premium Airfryer. Denne roser både eksperter og brugere, der synes, den giver gode resultater samtidig med, at den er nem at bruge.

 

Bedste valg lige nu Cosori Premium Airfryer er den bedste airfryer lige nu uden tvivl! Med hele 11 tilberedningsprogrammer gør den det super nemt at tilberede lækre retter helt uden fedtfattig olie.

 

Specifikationer

Kapacitet: 5,5 liter

Indstillinger: 11 stk

Effekt: 1700 W

Bredde: 25 cm

Højde: 31 cm

Dybde: 25 cm

Vægt: 5,2 kg

 

Enkel brug

Du vælger let det program, du vil bruge, og her er det smart at bruge nogle af de dedikerede programmer til forskellige retter. Her finder du blandt andet programmer til kylling, kød, fisk, grøntsager og rodfrugter. Men hvis du er i humør til en dessert, findes der også programmer til desserter og bagværk.

 

Hvis du foretrækker at eksperimentere selv med indstillingerne, eller hvis du har fundet en opskrift på nettet, kan du selvfølgelig selv indstille tid og temperatur.

 

God kapacitet og jævn tilberedning

Cosoris airfryer er meget velegnet til en almindelig familie på grund af dens kapacitet på 5,5 liter. Dette gør det muligt at tilberede mad til flere personer på én gang. Og selv med meget mad sikrer Cosoris airfryer, at den bliver ensartet sprød, dels takket være dens store kurvoverflade, men også takket være at den minder dig om at ryste kurven.

 

Super nem rengøring

Når middagen er slut, og du skal vaske op, er dette legende let. Takket være non-stick belægning og aftagelige dele er den let at rengøre i opvaskemaskinen.

 

Ulemper ved Cosoris airfryer

Hvis du ikke ryster den lige med det samme, når den beder dig om det, vil den fortsætte med at give en alarm nogle minutter senere. Dette pip-lyd kan være lidt irriterende.

 

Køb en anden airfryer, hvis:

Hvis I er en stor familie: Selvom denne har en kapacitet på 5,5 liter, kræves der stadig mere, hvis I er flere i antal. En der håndterer større mængder mad bedre er Philips Airfryer XXL, som du finder lidt længere nede på siden. Du ønsker en mindre airfryer: Til det mindre køkken passer Xiaomis airfryer bedre, da den er mindre, men stadig fantastisk til at friturestege din mad!

 

Her køber du vinderen til bedste pris
Brugernes anmeldelser om Cosori Premium

"Den bedste fritøse. Der kommer ingen røg ud af den. Tilbereder fantastisk og hurtigt!"

 

"Meget nem at bruge og rengøre. Maden viser sig at være super lækker - kylling, fisk, grøntsager, kartofler, panko-rejer osv., og det går hurtigt og med minimal brug af fedt. Jeg er fan ..."

 

"Valgte at bruge lidt ekstra penge på en dyrere model. Sammenlignet med en billigere. Meget tilfreds med det. Gør sit job med stor ros."

 

"Købte min for en uge siden og har brugt den meget siden da, super nem at bruge og gør middagsforberedelsen nem og effektiv!"

 Disse eksperttests kan du læse

Good Housekeeping Udnævner Cosori Premium til den luftfriture, der tilbyder mest værdi for pengene. De kan lide de smarte funktioner som foropvarmning samt at den firkantede kurv tilbyder en god tilberedningsflade. Om selve luftfrituren skriver de, at den er meget nem at bruge og kan tilberede tilstrækkeligt med mad til at mætte en familie på 4-5 personer. Derudover er der flere smarte programmer, der gør tilberedningen nem, uanset hvad der står på menuen.

 

Trusted Reviews Kan lide Cosoris luftfriture og kan lide, at den leverer sprøde resultater hver gang. De synes især, at den er nem at rengøre takket være non-stick overfladen, der gør det nemt at håndvaske - men det kan selvfølgelig også sættes i opvaskemaskinen.

 


Aftonbladet: testede 9 forskellige frituremodeller, både varmluft og klassisk. Bedste klassiske frituregryde blev vores testvinder Andersson DFF 1.3 3L som bl.a. var den billigste i testen. Motivering for dette var først og fremmest den gode pris, samt at den var nem at komme i gang med. Bedste airfryer (varmluft frituregryde) blev vores testvinder OBH Nordica ActiFry Genius, hvor motiveringen var dens gode resultater – næsten i klasse med en klassisk frituregryde. Aftonbladets testpanel bestående af kokken Paul Kühlhorn og Aftonbladets redaktion kunne godt lide at det er muligt at sætte de fleste dele, som bliver fedtede, i opvaskemaskinen. 


Ica Kuriren: testede 4 varmeluft frituregryder hvor Philips Viva Collection HD 9220 havnede på førstepladsen med motiveringen at den ikke lugter og slipper os ud, samt et godt håndtag. Dårligst i testen blev Tefal Actifry FZ7551015 med motiveringen at det tog lang tid at friturestege, samt at rengøring var besværlig.


M3: testede varmluft frituregryden Viva Airfryer HD9220/20 og gav den 7 ud af 10 point. De kunne lide maskinens smidighed og resultat som blev ”godt og nyttigt”. De ulemper som blev nævnt var prisen og dens kapacitet.


varmluftsfritös - airfryer - fritös

Få de bedste pommes frites med en frituregryde/airfryer
Tips 1: Hvis du er på udkig efter en kaffemaskine vil vi gerne anbefale dig at læse vores test af kaffemaskiner eller test af espressomaskiner, hvis du er ude efter den der perfekte kop.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående elkedel. På den måde kan du gøre et rigtigt kup = den bedst elkedel til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM, så klarer vi overvågningen for dig!


Philip Andrén

Bedst i test: Frituregryde

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den