Bedst i test Guiden – Kun for vindere!

Denne hjemmeside henvender sig til dig som vil finde et rigtig godt produkt til den laveste mulige prisTil digsom vil have tips til gode produkter indenfor forskellige områder, uden selv at skulle behøve at læse en masse testresultater og undersøgelser. 


Måske er ovenstående ret karakteristisk for mange forbrugere, som vi for øvrigt selv betegner os som. Selvom vi måske er lidt mere ambitiøse inden et køb end så mange andre. Nogle gange måske lidt for ambitiøse.


Men… alting har sine fordele. Og her på Bedst i test Guiden kan du drage fordel af vores omhyggelig forarbejde – helt gratis.


Synes du som os?

Læs vores guider inden du køber et nyt produkt til dig selv eller til dit hjem næste gang. Siden begyndelsen i 2009 har vi hjulpet vores besøgende med at foreslå hvad de bør vælge, hvis de er ligesom os…


Det vil sige:

  • Ikke interesseret i at købe dårlig kvalitet eller ”brug og smid væk” ting
  • Har en god kvalitet og fået gode resultater i testlaboratoriet
  • Ikke nødvendigvis indeholder den nyeste teknologi, eftersom dette ofte koster uberettiget meget
  • Har den bedste pris i forhold ydeevne/teknik
  • Værdsættes af de forbrugere som allerede har købt produktet inden dig
  • Ikke interesseret i at betale ekstra for mærkevarer, hvis ikke disse på nogen måde i virkeligheden er bedre
  • Vil have høj kvalitet på produkterne så de holder længe, uden service eller reparationer
  • Ikke er interesseret i kun én enkelt persons subjektive syn på et produkt (som er tilfældet i mange af avisernes og magasinernes tests), men vil se det i en større sammenhæng.


Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående fire punkter? Så er du kommet til det rette sted og vi tror og håber på, at du nok skal få nytte af det forarbejde som vi har gjort.


Naturligvis linker vi altid til kilderne i vores guider og giver tips til at læse mere, så meget vi kan. På den måde kan du nemt verificere anbefalingerne inden du køber dit produkt, hvilket vi stærkt opfordrer dig til at gøre.