Bedst i test Guiden – Kun for vindere!

Denne hjemmeside henvender sig til dig som vil finde et rigtig godt produkt til den laveste mulige prisTil digsom vil have tips til gode produkter indenfor forskellige områder, uden selv at skulle behøve at læse en masse testresultater og undersøgelser. 


Måske er ovenstående ret karakteristisk for mange forbrugere, som vi for øvrigt selv betegner os som. Selvom vi måske er lidt mere ambitiøse inden et køb end så mange andre. Nogle gange måske lidt for ambitiøse.


Men… alting har sine fordele. Og her på Bedst i test Guiden kan du drage fordel af vores omhyggelig forarbejde – helt gratis.


Synes du som os?

Læs vores guider inden du køber et nyt produkt til dig selv eller til dit hjem næste gang. Siden begyndelsen i 2009 har vi hjulpet vores besøgende med at foreslå hvad de bør vælge, hvis de er ligesom os…


Det vil sige:

 • Ikke interesseret i at købe dårlig kvalitet eller ”brug og smid væk” ting
 • Har en god kvalitet og fået gode resultater i testlaboratoriet
 • Ikke nødvendigvis indeholder den nyeste teknologi, eftersom dette ofte koster uberettiget meget
 • Har den bedste pris i forhold ydeevne/teknik
 • Værdsættes af de forbrugere som allerede har købt produktet inden dig
 • Ikke interesseret i at betale ekstra for mærkevarer, hvis ikke disse på nogen måde i virkeligheden er bedre
 • Vil have høj kvalitet på produkterne så de holder længe, uden service eller reparationer
 • Ikke er interesseret i kun én enkelt persons subjektive syn på et produkt (som er tilfældet i mange af avisernes og magasinernes tests), men vil se det i en større sammenhæng.


Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående fire punkter? Så er du kommet til det rette sted og vi tror og håber på, at du nok skal få nytte af det forarbejde som vi har gjort.


Naturligvis linker vi altid til kilderne i vores guider og giver tips til at læse mere, så meget vi kan. På den måde kan du nemt verificere anbefalingerne inden du køber dit produkt, hvilket vi stærkt opfordrer dig til at gøre.

 

Dette er vores 6 kerneværdier på ”Bedst i test Guiden” – er du enig? Vi har…

 1. Relevante, pålidelige og aktuelle tests hvor det stadig er muligt at købe de produkter der har vundet.
 2. Ikke en masse tekniske forkortelser eller andet, som man let kan løbe træt i og let glemme dét som er det vigtige med et produkt.
 3. Ikke nogen dataproducerede og autogenererede sider. Vi skriver selv hvert eneste ord som du kan læse her. Denne hjemmeside opdateres helt manuelt.
 4. Ikke nogen dataanalyser af hvad statistisk er mest populært lige nu og her. Vi er interesseret i gode produkter beregnet til ”toplister”.
 5. Vi arbejder hver uge på at vurdere de produkter og tests som kommer på markedet. Og vi giver dig gratis besked, når vi finder en nyt produkt, er bedre end det forrige.
 6. Vi præsenterer ikke vores egne subjektive meninger her. Skulle vi købe et nyt TV ville vi helt bestemt vælge det vi er kommet frem til her. De ting vi har valgt, er dem som mange mennesker har testet og valgt som de bedste.


Vi vil hjælpe dig til at gøre et godt køb og tror vi kan gøre det gennem vores arbejde. Derfor findes denne hjemmeside.
Vi gør forarbejdet for dig! 

Vi samler manuelt fakta ind fra workshops, kundeservice, sælgere og butikker. Derudover fra alle brugere og forbrugere, som vi kan komme i kontakt med.


Vi henter også information på nettet. Både fra internationale danske, norske og svenske websites bl.a.:

 • Aviser og testsites: Konsumentguiden, AlaTest, Testfakta, Smartson, ICA-Kuriren, Danske Tænk, Råd & Rön, Norska Klikk, Svenskt Kvalitetsindex, EISA

 • Fysiske butikker: Elgiganten, ELON, Media Markt, Hemmabutikerna

 • Dagblade: Aftonbladet, Expressen, Norska VG, Norska Dagbladet

 • Morgenaviser: Auto Motor & Sport, Tyska ADAC, Norska NAF, Test World, Teknikens Värld, Vi bilägare, Motor, Finska Tekniikan Maailma, Finska Tuulilasi

 • Fagblade: M3, Internetworld, IDG, Kamera & Bild, PC för alla, Swedroid, NordicHardware, Mobil, Digital Camera World, Bild & Ljud

 • Prissammenligningsteder og anmeldelser: Prisjakt, Pricerunner, Rejta, Reco, Trustpilot


Bedst i test Guiden findes i både Danmark - Sverige - Norge - Finland - Spanien.


Der findes også en side som kan hjælpe dig som forbruger. På siden forbrug.dk kan du bl.a. læse om købeloven og læse mere om dine rettigheder.