Hvem er vi på Bedst i test Guiden?

Selvfølgelig er det sjovt at læse tests i aviser/magasiner og på nettet! At undersøge hvilket produkt som virkelig er det bedste indenfor sit område. Derefter at spørge sælgerne i butikkerne om hvad de synes og hvorfor de synes det. Måske også ringe lidt rundt og tale med værksteder som servicerer de aktuelle produkter for at finde ud af hvor mange af dem der bliver sendt tilbage. Det er jo trods alt sådan, at nogle producenter har flere problemer med deres produkter end andre.  


Tilbage står så at finde ud af den laveste pris. Den finder man oftest når man handler på nettet. Og så opveje den pris mod den service man kan få ved i stedet at købe produktet i en fysisk butik. Selvfølgelig er det sjovt! Eller??? 


Vi synes i hvert fald at det er sjovt og vil på dette website dele det vi er kommet frem til efter mange timers undersøgelser med at finde frem til hvad der i dag virkelig er "Bedst i test". 


Hjemmesiderne Bedst i test Guiden i Sverige, Danmark og Norge ejes af virksomheden Bäst i testguiden Scandinavia AB. Os der arbejder på og med Bäst i testguiden Scandinavia AB er:


Christopher


Christopher Holmerin


Christopher Holmerin er CEO på Bäst i test Guiden Scandinavia AB.


Hvis du har nogle tanker eller spørgsmål til hjemmesiden… indholds- eller kommercielle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig Christopher på: christopher @ bestitestguiden.com  


RonnieRonnie er siden 2019 koblet på som redaktør på Bedst i Test Guiden i Danmark. 


Hvis du har nogle tanker eller spørgsmål til det danske Bedst i test Guiden er du velkommen til at kontakte mig på: ronnie @ bedstitestguiden.dk 


 

Anita


Anita Carlsen


Anita Braa er siden 2013 redaktør og ansvarlig for Best i test Guiden i Norge.


Hvis du har nogle tanker eller spørgsmål til den norske Bäst i test Guiden er du velkommen til at kontakte mig på: anita @ bestitestguiden.com  


Mathias


Mathias NaverfeldtMathias Naverfeldt - CTO - sørger for at det tekniske fungerer som det skal her på websitet. Han står for al programmering, så du kan komme til Bedst i test Guiden fra en hvilken som helst enhed og alligevel få en god oplevelse når du surfer rundt her på websitet.

 
Besøgsadresse:

 

Bäst i test Guiden Scandinavia AB 

Tegnérgatan 8 

113 58 Stockholm
Sådan blev Bedst i test Guiden til

Vidste du at Bedst i test Guiden egentlig blev til i ren dovenskab? Jo, det er faktisk sandt! Og sådan her gik det til, da de første sider så dagens lys i 2009… 


Det var en mand ved navn Robert Nilsson som grundlagde denne hjemmeside. Det med tests og teknik lå ham nemlig varmt om hjertet og det var tydeligvis derfor, at der var så mange der mailede til ham med spørgsmålet; ”Dig som har styr på så mange produkter, hvad er den bedste støvsuger/kamera/computer lige nu?” og da han synes godt om at samle tests og lede efter gode produkter, svarede han efter bedste formåen. 


Men da han gang på gang fik de samme spørgsmål fra venner og familie, ville han gøre det lidt nemmere for sig selv. Han tænkte; ”Ej... jeg lægger samlingen af informationer på nettet i stedet, så de selv kan slå det op. Så kan de jo også se alle kilderne og jeg slipper for at svare flere gange om måneden på hvad jeg vil anbefale.” Kedeligt. Men praktisk!  


Sammen med en god ven blev de første sider skabt med bl.a. vinterdæk, fladskærms-TV (som det hed dengang) og vandsenge.

Sådan så forsiden på Bäst i test ud i februar 2010. 


Årene gik og det viste sig at det ikke kun var hans familie og venner som syntes om det omhyggelige og grundige forarbejde. I dag er der ca. 200.000 svenskere som hver måned besøger Bedst i test Guiden og vi findes nu også i Danmark og Norge. Denne udvikling er selvfølgelig lige så ærefuld som den er sjov. 


Men på trods af denne store ekspansion laves forarbejdet stadig på samme omsorgsfulde måde. Vi indsamler og analyserer alt materiale manuelt. Og vi skriver stadig som om det er til vores venner. For det er præcis sådan vi ser dig som læser med her på Bedst i test Guiden - Som en god ven på besøg!

 

Bedst i test Guiden Scandinavia AB ejes af virksomheden:

Refunder Scandinavia AB