Bærbar gaming PC - test 2024

Vil du vide hvilken gamer computer der er blevet ”bedst i test” 2024? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi har læst alle tekster fra eksperter, talt med eksperter og også undersøgt hvilken gamer computer forbrugerne allerbedst kan lide og siden samlet resultatet på denne side, så du kan undgå at foretage et dårligt køb og i stedet finde den bedste gaming computer med det samme!


gaming computer - gamer computer - bedst i test
Derfor skal du have en gamer computer

Computerspil er uden tvivl noget af den allermest populære hobby i dag. De senere år er det blevet mere end en hobby – eSport som det nu hedder – er blevet en stor industri som samler millioner af mennesker. For at du og dine børn skal kunne følge med vennerne på online-eventyr gælder det at man har udstyret i orden. Mange spil har i dag store krav til grafik og du vil jo gerne have at det skal flyde så godt som muligt uden at skulle behøve at spendere en formue på en ny computer. Udover at computeren skal levere et godt resultat til gaming vil du også have at den skal fungere godt til skolen eller jobbet og derfor skal den være nem at tage med sig – bærbar tak!


Hvilke krav stiller vil til gaming computeren?


 • God ydeevne – et must når det gælder gaming!
 • Laptop format – for at computeren skal kunne følge med i dit rigtige liv
 • God pris – markedet er overmættet af gaming computere i forskellige prisklasser, så selvfølgelig skal du finde den bedste computer til den allerbedste pris!
 • Testvinder og værdsat af forbrugerne – Selvfølgelig skal du have den bedste gaming computer når det kommer til ydeevne og kvalitet. Vi har derfor læst alle tests og også undersøgt hvad forbrugerne, som allerede har købt denne gaming computer, synes om deres produkt.


Hvilken gaming computer skal jeg købe?

Som du sikkert allerede ved så kommer det an på hvilke spil du tænker at spille, samt om du vil spille på de allerhøjeste indstillinger eller ej. Udover dette er størrelsen på din pengepun et vigtigt element at tage med. Det man generelt skal have styr på ved indkøb af gaming computer er god processorkraft relativt til computeren, rigeligt med RAM hukommelse, samt at godt grafikkort så computeren kan klare de allerhøjeste grafikindstillinger. Når det kommer til mærke kan man føle sig ret så sikker så længe man køber fra de mere etablerede mærker som Asus ROG, MSI, HP og Acer.


Billig gaming PC


Bedste billig bærbar gamer computer 2024 - MSI gaming pc

MSI GF-serie er deres budget lineup af gamer computere. Serien er, på trods af budget-stemplet, meget lig med GL og GP-serien. GF63 er en generøs gamingcomputer som giver dig meget kraft for en god pris. MSI er for øvrigt en af de virksomheder som i dag laver de allerbedste gaming computere i verden. 

 

Designet af computeren giver et cool og futuristisk indtryk uden at den bliver for stor og tung. Computerens bagside er lavet af en tynd, børstet aluminiums skal som prydes af MSI’s gaming logo.

 

Takket være computerens effektive køling ligger chassisets gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader celsius ved hård belastning. På trods af kun en eneste ventilator håndterer den varmehåndteringen utrolig godt. Med ”Dragon Center” (computeren kontrol-center) kan du også indstille egne ventilator indstillinger så de så godt som muligt passer til dit brug. Lydniveauet når computere ikke anstrenger sig ligger på ca. 38dB og ved fuld belastning går volumen op til 55dB.

 

Konstruktionskvaliteten er godt og du får lidt flex på skærmen. Distributionen af vægten er så tilpas godt at du kan åbne computeren med en hånd uden at du løfter hele computeren når du åbner låget.

 

Specifikationer:

 • 8 GB RAM hukommelse (DDR4, 2666MHz)
 • 256GB NVMe SSD (accepterer SATA)
 • GTX 1650 med 4GB RAM
 • i5-9300H (2,4 – 4,1 GHz)
 • Strøm adapter er på 150W
 • Batteritid på op til 7 timer
 • BlueTooth 5.0

 

Computeren præsterer godt ved gaming og klarer nemt spil som eksempelvis Fortnite og GTA V hvor den præsterer langt over kravene. Til andre spil præsterer den også godt, dog ikke så godt at den klarer at køre med de højeste indstillinger og stadig holde en høj FPS (frames per second). Hvis du kan nøjes med at spille på medium-indstillinger bliver du dog ikke skuffet da GF63 Thin lykkes med at bibeholde mellem 60-100 FBS ved de fleste spil som er populære i dag.

 

Skærmen er en 1920 x 1080 Full HD skærm på 15,6 tommer med en opdateringsfrekevens på 60Hz. Kanten rundt om skærmen er meget tynd hvilket giver et krop-skærmforhold på 88%! Det er en IPS-skærm med god farvegengivelse og lysstyrke. Billedkvaliteten på skærmen er detaljerig og dyb som drager fuld udnytte af GTX 1650 grafikkortet.

 

Øverst på skærmen er der et web-kamera med indbygget mikrofon som kan filme i 720p. Stereo højttalerne på 2W sidder under computeren. Højttalerne har en indbygget forstærker som leverer en klar og tydelig lyd af en laptop at være.


GF63’s tangenter har en relativt lav reaktionslængde samtidig med at der er lidt ”flex” på hele tastaturet. De er dog meget responsive og faste hvilket værdsættes når det bliver hektisk i spillet. Er lidt usikker på denne oversættelse, da der næsten er tale om slang-sprog.


Tilgængelige udgange:

 • 1 stik til høretelefoner
 • 1 stik til mikrofon
 • 1 USB-C stik
 • 3 USB 3.0 stik
 • 1 ethernet stik
 • 1 HDMI stik
 • 1 net adapter stik
 • Kensington lås


Computeren vejer 1.9 kg og er blandt de letteste gaming computere i denne kaliber. Computeren er kun 2,2cm tyk når låget er lukket, hvilket gør den meget portabel, specielt for en computer med denne ydeevne. Selvfølgelig finder der også muligheden for at opgradere denne computer hvis du vil det.


Her køber du gaming computeren til den bedste prisGaming PC test - det siger eksperterne

PCGAMEBENCHMARK har testet GF63 Thin og giver den 4 ud af 5 stjerner. På deres side fortæller de at denne GF63 Thin klarer at spille 758 af de mest populære spil lige nu!


YouTuberen Matthew Moniz testede MSI GF63 (forgængeren) og havde mange positive ting at sige. Han synes at det er en fantastisk budget-laptop til gaming. Han anbefaler dog sine følgere at de opgraderer harddiske til en SSD. Heldigvis så er dette intet du behøver at tænke på da GF63 thin allerede har fået denne opgradering.


Jarrod’s Tech har en lang test om MSI GF63 Thin hvor han nævner alt interessant der er værd at vide. Når han præsenterer FPS-statistik for forskellige spil er han positiv, da computeren klarer at spille de fleste spil med høj indstilling.


Notebookcheck baserer sin test fra et tech magasin hvor GF63 Thin for 80 total point ud af 100. De skriver at det er en perfekt computer til nybegynderen, da den har mere end rigeligt med ydeevne til at kunne spille dine favoritspil. De skriver også at GF63 Thin er en god laptop til hverdagsbrug takket være sin lette vægt og gode batteritid.


PCGAMER testede GF63 (forgængeren) og synes det samme som Matthew Monix – at computeren burde have en SSD! Endnu engang bliver du glad for at vide at GF63 (Thin) har fået denne opgradering. Udover det kan de godt lide computeren og giver den 4 ud af 5 stjerner. De kan bl.a. lide at computeren er lettere end dens konkurrenter, den tynde kant, grafikken, samt at der er plads til at lave egne modifikationer/opgraderinger.


Techradar testede GF63 og kunne lide infinity skærmen, den rigelige ydeevne til nye gamers, samt at den introduceres som en nyt lavprisprodukt af gode gaming computere.Det siger forbrugerne

”Jeg elsker virkelig denne laptop. Det er min første PC og jeg er mere end tilfreds. Jeg er kun nysgerrig fordi jeg ikke har det store viden endnu. (alle input er gode input).

 

”Jeg har købt denne maskine for snart en måned siden. Jeg her meget tilfreds. Bruger den ikke til meget andet end Football Manager og det er den perfekt til. Anbefales på det kraftigste til andre FM spillere J”

 

”Du får ikke MSI/stål følelsen. Det må jeg sige med det samme. Fordi den anden MSI jeg har er en på 7 kilo. Men en fantastisk ydelse, god skærm, godt batteri og meget meget let. Til den pris siger jeg bare: buy, buy, buy. Men som sagt plast for at holde vægten nede. Så være klar på det.”

 

”Det er 10 år siden jeg sidst havde en gaming-PC. Den rykker virkeligt. Den ”æder” alt jeg har ”kastet” efter den med max-indstillinger. Kan kun anbefale den hvis du er på udkig efter en 1080p gaming laptop.”

 

”Absolut fantastisk Gaming Laptop! Kører alle spil jeg kan lide at spille (som eks. Doom) med de højeste indstillinger uden problemer! Virkeligt cool design der virkelig fanger øjet! Den eneste klage er at laptoppen samler på fedtfingre og jeg får behov for at tørre den af efter at have brugt den. Jeg fortryder helt ærlig ikke dette køb og ville anbefale det til andre!”

 

”Dette er en perfekt allrounder laptop. Den kan game virkelig behageligt og klare stort set alt du ”kaster” efter den. Konstruktionskvaliteten er godt. Den eneste ulempe var trackpad’en. Den var meget responsiv, men føltes virkelig billig. Alt i alt en rigtig god laptop.”

 

”god men svag batteri performance.”

 

 “Slim og kører godt.”

 

”Meget hurtig”Tips 1: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående gaming computer. På den måde kan du gøre et rigtigt kup = den bedste bærbare gaming computer til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig.


Philip Andrén

Bedst i test: Gamer PC

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den