blækprinter bedst i test

Blækprinter test 2023 - Bedste printere ifølge eksperterne

Hvis du skal købe en god blækprinter til en overkommelig pris til dit hjem eller dit kontor er du kommet til det rette sted. Vi har læst alle tests og fundet frem til hvilken printer der er bedst lige nu, ifølge eksperterne. Men som sædvanligt lægger vi her på Bedst i test Guiden også stor vægt på hvad andre brugere synes om deres printer. Til denne test af multifunktionsprintere har vi valgt to vindere, hvor den ene er velegnet til tungere jobs hvor høj opløsning er en prioritering imens den anden velegner sig mere til hjemme som en alt-i-én løsning. 


Det som vi er kommet frem til afslører vi på denne side, så du nemt kan se hvilken der er den bedste printer i dag. På den måde kan du hurtigt få en opfattelse af hvad hvilken printer du skal købe hvis du vil have en driftssikker, billig, pålidelige og hurtig printer til dit hjem eller til kontoret. 


Jeg ved allerede alt hvad jeg vil vide – vis mig Canon-printeren til arbejde og kontor NU!Skal du købe en laserprinter eller en blækprinter?

Ved du ikke hvilken type af printer du skal have? Så hjælper vi dig med din første beslutning, som handler om hvilken teknik din printer skal have – laser eller blæk. 


Ved at tænke over dine ønsker, kan du komme frem til hvilken printer som passer lige præcis dig bedst. Og når du så har gjort det, er det bare at vælge at læse den rette side. Vores enkle guide herunder hjælper til med at finde den printer som passer dig bedst alt efter hvad du prioriterer højest. 


Forskel på laserprinter og blækprinter


Jeg vil kunne printe:

 • Så billigt som muligt
 • Kun sort/hvide udskrifter
 • Mange sider
 • Hurtige udskrifter
 • Printeren kan stå ubrugt i lange perioder


Læs så i stedet siden med laserprintere


Jeg vil kunne printe:

 • Udskrifter i farve (men måske ikke så mange fotografier)
 • Mange sider
 • Hurtige udskrifter
 • Printere kan stå ubrugt i lange perioder


Læs så i stedet siden med farvelaserprintere


Jeg vil kunne:

 • Printe i farver
 • Få en god kvalitet, selv når jeg printer fotografier
 • Jeg har ikke travlt med at få udskrifterne
 • Jeg printer ikke så mange sider hver gang
 • Jeg printer ofte (i hvert fald en gang om ugen)


Så er du allerede på den rette side og kan fortsætte med at læse herunder! 

Blækprinter bedst i test 2023

Når det gælder bedste blækprinter lige nu, bliver det til en sejr for Canon Pixma-serien.


Blækprinter bedst i test – Canon Pixma iX6850

(Klik på printeren for mere information om den bedste pris)

Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 marts 2024

Prisjagt Canon Pixma iX6850
i samarbejde med Prisjagt
Vis færre priser Vis flere priser


Canon Pixma iX6850 blækprinter - Bedste blækprinter

Vi har haft flere Canon Pixma printere som testvindere her på Bedst i test Guiden igennem årene, men da disse er udgået indstiller vi i dag sigtekornet på iX6850


Denne fotoprinter har det du behøver for at lave rigtig professionelle udskrifter derhjemme eller på kontoret. 

 

 • Printer op til A3 (!) størrelse. Selvfølgelig kan du også printe mindre i A4, A5 eller fotopapir 10x15 cm.
 • WiFi for hurtigt at kunne tilslutte trådløst. Selv Ethernet, USB, Google Cloud Print og Appe AirPrint findes, hvid du foretrækker det.
 • Nemt at tilslutte smartphone eller tablet for at udskrive direkte fra disse
 • 5 separate blækpatroner så du ikke unødvendigt behøver at udskifte patroner – spar penge og få billige udskrifter. 
 • Op til 9600 x 2400 dpi opløsning – Det bliver til rigtig flotte fotografier
 • Papirbakke med plads til 150 ark normalt papir eller 20 fotopapir
 • Printer 14 sider pr. minut i sort/hvid og 10 sider pr. minut i farver
 • Støjsvag – Kun 44dB, så du hverken forstyrrer andre eller dig selv ved tidskrævende printjobs
 • Størrelsen på printeren er 58x31x16 cm og den vejer 8 kg.  


Blækprinter test - det siger eksperter og forbrugere

Både eksperter og forbrugere synes at fotoudskrifterne er imponerende gode, at printeren er nem at anvende, hurtig og at den har et flot design. 


Når det gælder blækprintere har udviklingen de seneste år gået fremad med store skridt. De mærker der oftest udmærker sig positivt i dagens tests er Canon, HP og Epson som skiftes til at stå øverst på sejrsskamlen. 


Herunder kan du læse hvad eksperterne og brugerne synes i tests fra 2013 og fremad. Du finder de seneste tests øverst oppe i listen.  


Komputer for alle, juni 2018: Giver den 7.8 i karakter og skriver den laver gode dokumentudskrifter, har et smart blækabonnement, men bruger blækket lidt hurtigt.


Magasinet Råd & Rön, februar 2018: I magasinets samling findes nu hele 108 testede blækprintere og øverst på listen finder vi Epson Expression Premium XP-640/830 som får 75 point. På andenpladsen kommer Epson Expression Premium XP-645/900 som får 73 point og tredjepladsen går til Canon og deres lavprisprinter TS5150/TS5151 som får 70 point i denne test. 


Tænk, december 2017: På deres liste findes nu 77 testede blækprintere og bedst er Epson Expression Premium XP-640/830 med 75 point. På delt andenplads kommer Epson Expression Premium XP-645/900 med 73 point og på bronzepladsen finder vi HP ENVY 5540/5542/5544 som får 69 point. 


PC Advisor, marts 2017: Den testsamling er ganske vist fra England, men det er muligt at købe de fleste printere i Danmark. Her er deres liste med de 16 bedste printere i 2017, både når det gælder laser- og blækprintere.


PC för alla, maj 2015: Samlede tests af blækprintere for at se hvilken eller hvilke der var det bedste køb i 2015. Karaktererne blev gennemgående høje og hele 6 ud af 9 printere fik 8 ud af 10 point samt bedømmelsen ”Godt køb”. Vi finder bl.a. Canon Pixma MX525 og Canon Pixma MX 535 blandt vinderne. 


DigitalFoto för alla, december 2014: Testede blækprintere og udpegede Canon Pixma MG7550 som testvinder. Den fik 8,9 ud af 10 point og bedømmelsen; ”Ikke den allerbedste billedkvalitet, men det er meget tæt på. Enkel, driftssikker og meget brugervenlig. Canon er klassens bedste printer!” 


PC för alla, efteråret 2014: Testede fire multifunktionsprintere under 2500 kr. og udpegede derefter Epson Workforce Pro WF-5620DF til bedst i test med karakteren 8 ud af 10. På andenpladsen, med kun et point mindre, kom HP Officejet Pro 8620 som fik bedømmelsen ”Billigste driftsomkostninger og udskrifterne er af høj kvalitet.” 


DigitalFoto, för alla, februar 2014: Opstillede 6 blækprintere mod hinanden og vinder med 8,6 point blev HP Photosmart 7520. På andenpladsen, med kun 0,1 point mindre, kom Canon Pixma MG7150. Magasinet var imponerede over hvor meget man i dag får for pengene og at kvaliteten gennemgående var meget høj. 


PC för alla, vinteren 2014: Tester Epson Workforce Pro WP-4535 DWF og skriver; “En multifunktion blækprinter som udfordrer laser både i hurtighed og i pris”. De meget lave driftsomkostninger giver slutkarakteren 9 ud af 10.  


Ljud & Bild, efteråret 2013: Testede seks fotoprintere og bedst i test blev Epson Expression Photo XP-750 med 21 ud af 24 point. Canon Pixma MG6350 kom på andenpladsen med 20 ud af 24 point. 


Pricerunner, foråret 2013: Fire trådløse multifunktionsprintere blev stillet op mod hinanden og Canon Pixma MX925 blev udpeget til bedst i test med karakteren 4 ud af 5. 


PC för alla, foråret 2013: Testede de bedste trådløse printere som desuden skulle kunne skrive ud fra mobiltelefoner. Bedst i test blev Canon Pixma MG6350 med karakteren 8 ud af 10.


Digital Foto giver den karakteren 9 og skriver bl.a. "Man får rigtig meget printer for pengene her, for billedkvaliteten holder Canons høje niveau, og man får flotte udskifter op til A3+"


Trusted Revies og Techradar giver den 80 ud af 100 mulige point efter deres test og mener at printeren leverer en meget høj billedkvalitet, har en god pris pr. udskrift og at det er praktisk at kunne printe så store print som A3. 


Forbrugerne lovpriser printeren og nævner blandt andet; ”Bedste printer jeg har købt indtil nu. Anbefaler den stærkt.”, ”Det her er et produkt der kan konkurrere med mange betydeligt dyrere fotoprintere på markedet. Pålidelig, hurtig, omkostningseffektiv i både vedligeholdelse og indkøb”, ”Den her printer havde fået flere gode anmeldelser i fagpressen, så jeg havde stillet høje forventninger. Disse blev dog allerede overgået da jeg printede det første billede! Naturlige farver og høj detaljegengivelse sammen med muligheden for at printe i A3 gør at den her printer er et meget godt køb.” 


Den gennemsnitlige karakter fra 530 brugere er hele 4,4 ud af 5,0 hvilket må anses som meget godt. Det som forbrugerne generelt er mest glade for er brugervenligheden, ydeevnen, at man får meget for pengene, samt den høje udskriftskvalitet. 

Det negative med denne printer, som en del påpeger, er at den fylder en del på skrivebordet. Nogle savner også at det ikke er muligt at lave dobblet-sidet print, samt at det ikke er muligt at skrive direkte ud fra en USB-stick. Ellers er alle generelt meget tilfredse med deres køb! 


Læs gerne flere detaljer om printeren her på Canons hjemmeside


Her køber du printeren til den bedste pris


Prisjagt Canon Pixma iX6850
i samarbejde med Prisjagt
Vis færre priser Vis flere priser

Har du det bedste systemkamera eller et godt digitalkamera kan du selv udskrive dine fotografier med denne printer. Hvis du selvfølgelig ikke vil sende billederne til gratis fotofremkaldelse eller samle dine mest lykkede fotografier i den bedste fotobog. 


Læs også gerne vores tests af smartphones og tests af tablets, da du også kan anvende disse til at tage gode fotos og printe dem med denne blækprinter. Og til dig som skal købe en skærm har vi samlet tests af skærme. 


Tips: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information hvis nogen af de landsdækkende kæder har tilbud på denne printer. På den måde kan du gøre et rigtigt fund = den bedste printer til den laveste pris! Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig.


Christopher Holmerin

Bedst i test: Blækprinter


Skrevet 23-09-2019. Senest opdateret den