Bedst i test bordventilator - bedste ventilator - tårnventilator test

Tårnventilator test 2024 - Den bedste ventilator

Vil du vide hvilken bordventilator som er blevet ”Bedst i test” 2024? Så er du kommet til det rette sted. Vi har læst alle beskrivelser fra eksperter, talt med eksperter og sågar fundet ud af hvilke bordventilator forbrugerne bedst kan lide og har derefter sammenfattet resultaterne på denne side, så du kan undgå et dårligt køb og finde den bedste bordventilator.


Denne side er lidt anderledes i forhold til hvordan det plejer at være på Bedst i test, da der ikke findes en sammenligningstest på bordventilatorer. Vi har derfor brugt lidt ekstra tid på at finde information om forskellige ventilatorer og finde ud af hvilke eksperterne og forbrugerne er mest tilfredse med.Derfor skal du have en bordventilator

Til dig som ikke vil eller har mulighed for at investere i en varmepumpe (som også kan anvendes til at køle), er en bord- eller gulv ventilator et godt alternativ. Effektive ventilatorer skaber et køligt og behageligt indendørsmiljø på varme sommerdage og du sover desuden bedre når rummet er køligt. 


På de varme sommernætter er problemet med at sove helt almindeligt for mange, og så kan det hjælpe at have en ventilator i rummet som køler luften ned, men også giver en øget cirkulation i rummet. Resultatet er en bedre og mere effektiv søvn. 


Det bliver lettere at koncentrere sig. Som du sikkert ved er det svært at holde koncentrationen når det er varmt og din hverdag kan nemt blive ulidelig. Så er en bordventilation en god løsning på problemet. 


Disse krav stiller vi til bordventilatoren

  • Lydsvag – Først og fremmest vil vi at ventilatoren skal være så støjsvag som mulig. Det kan være meget forstyrrende hvis ventilatoren larmer når du skal sove
  • Flere indstillinger – Ventilatoren skal have forskellige indstillinger, så du kan styre hvor koldt det skal være
  • Timer – Så du ikke behøver at vågne midt om natte for at slukke, eller behøver at tænke på at slukke den når du forlader hjemmet. Bare lad den køre og lad timeren klare resten.
  • Let at rengøre – Altid en fordel
  • Energieffektiv – Det kan være varmt i mange timer på en varm sommer, så derfor bør ventilatoren bruge så lidt energi som muligt, både for miljøet og for pengepungen.Bedste ventilator 2024

Efter mange timers undersøgelser har vi fundet en vinder. Det handler om en højt vurderet bordventilator. Du kan næsten sige at det er bordventilatorernes Rolls Royce – det handler om en ventilator fra Dyson og den hedder Dyson Pure Cool Link TowerDyson ventilator

Dyson Pure Cool Link Tower er først og fremmest en utrolig sikker ventilator. Den er helt uden roterblade og derfor er der ingen risiko for at små barnefingre havner imellem roterbladene. Med ventilatoren følger desuden en fjernbetjening så du enkelt kan skifte mellem 10 indstillinger af luftstrømme. Den har en timer-knap og en drejeknap. Derudover er fjernbetjeningen buet og magnetisk så du nemt kan lægge den på ventilatoren, så den ikke bliver væk.  


Dyson Pure Cool Link Tower er nem at rengøre, da den ikke har nogle roterblade. Det er bare at tage en klud og tørre af! Det er en utrolig lydsvag ventilator, hvilket er en fordel, ikke mindst om natten når du sover. Den har også et lækkert design som du stolt kan vise frem når du har gæster. Du kan også vælge at vippe ventilatoren med et tryk, så du får luften præcis der hvor du vil have den. 


Dyson Pure Cool Link Tower er ret stor af en bordventilator at være, så den kan også stå på gulvet hvis du vil. Den har en højde på 632 mm og vejer 3,9 kg. El tilslutningsledningen er 2m.


Her køber du ventilatoren til den bedste prisDet siger eksperterne om bordventilatoren

Alt om Data har testet Dysons ventilator og skriver "Mindre lyd, masser af blæs" og fortsætter "Den nye Dyson Cool ventilator har samme kraftfulde luftstrøm som sin forgænger, men er 75 procent mere støjsvag"


PCmac giver Dyson AM06 4 ud af 5 point og skriver at den er elegant, støjsvag, komfortabel, har kontrolleret luftstrømme, let at rengøre og mindre modtagelig med at samle støv end andre bordventilatorer. 


Trustedreviews har også testet Dyson AM06 og gir den 4 ud af 5 stjerner. De skriver at det er en perfekt følgesvend på hede nætter. Da den har en timer behøver du ikke vælge mellem komfort og energibesparelser og da den er så støjsvag behøver du ikke være urolig for at den skal holde dig vågen hele natten.


Expertreviews giver Dyson AM06 4 ud af 5 stjerner. De opsummerer alt med det faktum at det er en støjsvag ventilator som gør det perfekt for alle der kæmper med at sove på en varm britisk sommerdag. Da den ikke bruger så meget strøm, er den et godt alternativ til man dyre aircondition løsninger.


Sådan siger forbrugerne om bordventilatoren

”Kan sove med den tændt hele natten, da den er så støjsvag. Den har også et cool design”, ”Jeg købte den for ca. en måned siden. Den blev købt til soveværelset som bliver meget varmt om sommeren. Mit krav til ventilatoren var at den skulle være støjsvag og at den kunne køle effektivt. Det skal være en Dyson for at den opfylder begge disse krav, støjsvag og komfortabel og kølige luftstrømme”


”Dysons AM06-ventilator er en cool ventilator som fungerer bedre end hvad jeg havde forventet. Den kan holde gang i luft strømmene på et godt niveau, selvom du står flere meter fra den og den kan forsætte i flere timer. Super tilfreds!”, ”Utrolig støjsvag, meget jævne luftstrømme sammenlignet med en sædvanlig ventilator. Lidt dyr men hvis du vil have kvalitet og stil, så må du betale for det J” 


”Dette er en af de bedste ventilatorer jeg nogensinde har købt. Den var let at tilslutte. Efter at have tændt den kunne vi indenfor en time mærke at der var en mærkbar temperatur forandring i et stort rum. Bliv ikke forskrækket af den høje pris, du kommer ikke til at fortryde dette køb!”, ”Elsker denne ventilator, det har været en livredder i denne varme med herlig og kølig luft som styres med en fjernbetjening. Den er støvsvag nok til ikke at forstyrre nattens søvn. Kan anbefales!” 


Ulemperne? Vi vil jo gerne vide om der er nogle ulemper inden vi køber et produkt. De tydelige ulemper er at både forbrugere og eksperter mener at den er dyr, men de synes samtidig at den er pengene værd. De nævner at displayet lyser lidt for stærkt om natten og synes at det er dumt at man ikke kan slukke for displayet. En del nævner at den er lidt mere støjende end hvad de troede.tårnventilatorer test


Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om mobil aircondition.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående bordventilator. På den måde kan du gøre et kup = det bedste bordventilator til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!
Philip Andrén

Bedst i test: Tårnventilator

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den