Test af bedste hårtørrer - hårtørrer test - find de bedste hårtørrere

Test af bedste hårtørrer 2024

Hvis du leder efter en hårtørrer og vil vide hvilken der er blevet udnævnt til "Bedst i test" er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle eksperttests og selvfølgelig hørt hvad forbrugerne som har købt produktet siger om deres køb. Altsammen for at du skal kunne undgå en fejlkøb og købe det bedste produkt - til den allerbedste pris. Med en god hårtørrer øger du desuden chancerne for at dig hår bliver præcis som du vil have det!


I denne test viser vi en testvinder og en hårtørrer som er udset til det Bedste premiumvalg!
Derfor skal du have en hårtørrer

Når du blæser håret tørrere bliver det lettere at forme håret og du får en mere holdbar frisure. Du kan krølle dit hår og du får normalt mere glans. Med en rigtig god hårtørrer får du det perfekte resultat hver gang! 


Hvordan du føntørrer håret på den bedste måde:


  • Brug altid varmebeskyttende produkter i håret inden du tørrer håret. Det hjælper til at håret forbliver stærkt og fint.
  • Hold ikke føntørreren for tæt på. Jo tættere på du holder hårtørreren, desto varmere bliver det og du kan risikere at skade håret.
  • Hvis du anvender volume-styling produkter, så sørg for at du ikke anvender så meget da det tynger håret.
  • Dæk altid fra top til bund for at minimere risikonen for kruset hår og maksimere håret naturlige glans.
  • Behold altid "næbet" på. Dette gør føntørringen mere effektiv og dit hår bliver mindre kruset.
  • Rengør hårtørreren regelmæssigt. Styling rester, hår og støv samles og gør føntørringen mindre effektiv og til og med brandfarlig


Der findes mange modeller på markedet i dag i alle mulige prisklasser. Læs derfor vores test for at finde ud af hvilke model der er "bedst i test" og hvilken model der er udset som "bedste premiumvalg", og køb den til den laveste pris!


Hårtørrer bedst i test 2024

Efter at have læst tests, talt med eksperter og selvfølgelig hørt hvad forbrugerne synes har vi valgt Remington AC9140 ProLuxe til vores testvinder - hårtørrer bedst i test.Hårtørreren fra Remington, AC9140 ProLuxe er en meget værdsat føntørrer. Dens motor har en effekt på 2400W hvilket er rigelig med kraft selv til tykt og langt hår. For at få en flottere glansfuld frisure har den 90% flere ioner end tidligere modeller. Med en ny OPTIheat-teknologi kan hårtørreren smart og effektiv anvende varme til at forme og låse din frisure på plads. Den eksklusive stylingkoncentrator som følger med er blevet specifikt designet for at forbedre luftgennemstrømningen og varmedistributionen, så resultatet bliver med kvalitet ligesom på en frisør-salon.


Hårtørreren har 2 hastighedsindstillinger og 3 varmeindstillinger så den enten kan gennemføre tørringen metodisk eller hurtigt alt efter hvor meget tid du har. Tænk blot på at høj varme går at håret og fremfor alt, hovedbunden slides og udtørrer hurtigere! Idag er der mange der undrer sig om hårtørrere har en medfølgende overophedningsbeskyttelse. Svaret på dette spørgsmål når det gælder AC9140 ProLuxe er desværre nej - dog beskrives risikoen for overophedning som meget lav! 


Hårtørrerens vægt er 710 gram.


Remington AC9140 ProLuxe giver dig muligheden for at give dit hår den stil du vil have - hele dagen!

Registrerer du dit køb hos Remington inden 28 dage fra købsdatoen giver Remington dig yderligere 1 års garanti på dette produkt.


Findes der nogle ulemper med denne hårtørrer?

Det eneste som nævnes af både forbrugere og eksperter er at lydniveauet, som med de fleste hårtørrere, er højt. Hvis du dog kan klare dig med et par minutter med lidt højere volume, er det ikke noget problem!


Her køber du testvinderen til den bedste pris!Det siger ekspertene og forbrugerne om den bedste hårtørrer

Eksperttests af hårtørrere er idag lidt af en mangelvare på det danske marked. Vi har derfor lagt ekstra meget fokus på hvad forbrugerne siger. Her kommer nogle eksempler;


"Åh... jeg er vild med denne hårtørrer! Den stærkeste blæsefunktion tørrer håret helt seriøst på nogle få minutter! Og så gør det jo ikke noget at den er så sød i hvid med guld! Desuden kan jeg lide at den er lidt mindre, så den er nem at rejse med."


"Ikke nok med at den tørrer håret på ingen tid, så er designet jo også så flot. Elsker at den er hvid med detaljer i roséguld. En lang ledning, hvilket er meget positivt. Det eneste negative er at den fylder ganske meget i skuffen. Men det positive opvejer det negative. Elsker denne hårtørrer."


"Meget god hårtørrer som tørrer håret hurtigere end alle andre jeg tidligere har testet. Har kun godt at sige om dette produkt. Synes absolut den er værd at investere i."


"En hårtørrer som virkelig er alt i et. Jeg kan lide de tre mundstykker som medfølger og fungerer i alle positioner. Mit hår som altid bliver meget uglet, bliver det ikke når jeg anvender denne."


"Den som var den eneste ulempe var at den er lidt stor, men tror de fleste af dem som findes på markedet i dag er i denne størrelse."


"En ikke bare flot hårtørrer men desuden en kraftfuld, som betyder at mit hår bliver hurtigt tørt. Flere mundstykker som gør føntørringen spændende. Den lange ledningen er et stort plus."


"Flot design. Den må gerne lægge fremme. Nem at håndtere og meget let! Desuden kan jeg lide alle de forskellige valg af varme/kulde og styrke. Det eneste negative er vel lyden, men hvis du skal have fuld styrke på, ja så skal man ;-)"


"Sygt tilfreds med denne! Ikke nok med at den er flot og tørrer mit tykke hår på et sekund. Brugte den også på min store hund og både han og jeg var meget tilfredse over hvor hurtigt og smidigt det gik med at få ham tør.!


"Hårtørrer af meget god kvalitet. På trods af vægten ligger den godt i hånden. Nem at anvende."


Dyson hårtørrer - bedste premiumvalg 2024

Det bedste premiumvalg 2024 er uden tvivl en Dyson hårtørrer. Den hedder Supersonic og har åbnet op for en ny standard indenfor hårtørrere.På klassisk Dyson manér er de igen lykkedes med at levere et upåklageligt produkt - udover prisen. Det første du lægger mærke til ved Dyson Supersonic hårtørreren, er designet. Der er ingen tvivl om at denne hårtørrer ser cool ud. Anledningen til at "hovedet" er så lille og kompakt er på grund af motoren... som sidder i håndtaget. Da motoren sidder i håndtaget bliver den mere stabil at holde på. Supersonic vejer 659 gram hvilket overhovedet ikke er den letteste på markedet, men takket være placeringen af motoren føles den lettere.


En af anledningerne til at denne super hårtørrer er så populær hos eksperter og forbrugere er på grund af dens kraft. Med hjælp af Dysons Air Multiplier-teknologi suges luft ind og bliver "forstærket". Du kan så, takket være designet, nemt styre luftstrømmen og style dit hår præcis som du vil have det. I mange tests og forbrugeranmeldelser nævnes det eksempelvis at det; "bare tog halvdelen af tiden som det plejer at tage for at få håret tørt." Efter at håret er blevet tørt fortæller mange at resultatet er lettere og med mere glans at håret ikke bliver uglet.


Hvis du er bange for at komme til at slide dit hår vil du blive meget glad for at høre at der findes et indbygget system som forhindrer temperaturen i at blive for høj og dermed skade dit hår.


En anden finesse er at alt tilbehøret sættes på ved hjælp af magnet. Aldrig mere bøvl med at koble hårtørreren sammen med tilbehøret.


Den er nem at anvende og knappere er intuitive. Der findes 4 forskellige indstillinger, både for blæsestyrken og varmen. Vil du ændre temperatur må du holde en pause med føntørringen. Der findes også en knap som lader dig veksle mellem varm og kold luft. Dette er meget brugbart, da det ofte anbefales at du afslutter med kold luft for at få frisuren til at blive siddende efter stylingen.


Lydniveauet ved brug af Dyson Supersonic er også noget af det den lovprises for - det er betydeligt mindre end andre hårtørrere på markedet. Anledningen til at den er så støjsvag er pga der bruges 13 blade i blæseren istedet for 11 som er det normale. Den er så tilpas "stille" at det er nemt at holde en samtale imens du gør dig klar.


Selvom prisen på en Supersonic er meget høj for en hårtørrer sparer den dig tid og meget muligt at den også kan spare dig for et par besøg hos frisøren pga af dens stylingevner. Garanti gælder i 2 år.


Her køber du testvinderen til den bedste pris!Det siger forbrugerne om Dyson Supersonic

Beautybysilke.dk har testet Dyson Supersonic og giver den 5 ud af 5 stjerner - og skriver bl.a. i sin blog: "Der findes mange gode hårtørrere og  forleden fik jeg testet denne digitale Dyson Supersonic. Og lad mig starte med prisen. Den koster 2.999 kr, så ja, den er dyr. Men hold nu op, hvor er der også en verden til forskel.


Som sædvanligt har vi her på Bedst i test Guiden undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;


"Fantastisk, bedste hårtørrer nogensinde og et innovativt design fra et både æstetisk og funktionelt perspektiv. Den er desværre meget dyr!"


"Denne hårtørrer er meget let hvilket betyder meget for os med meget hår og som vil bruge så lidt tid som muligt med at holde hårtørreren op i luften. Den har halveret tiden det plejer at tage for mig med at tørre mit hår. Mine arme bliver ikke lige så trætte og den larmer ikke lige så meget som andre hårtørrere."


"Bedste hårtørrer jeg har haft indtil nu - meget hurtig, men alligevel blød med føntørringen. Den eneste ulempe jeg kan nævne er at den ikke kom i din fine indpakning som jeg så på TV."


"Jeg har haft den hårtørrer i nogle måneder nu og jeg bruger den stadig. Kvaliteten er utrolig og luftgennemstrømningen er imponerende. Jeg kan også lide at den største del af vægten ligger i håndtaget, så den er nem at bruge."


Det siger eksperterne om Dyson hårtørreren

Trustedreviews var I starten meget skeptiske til hårtørreren fra Dyson pga prisen. Efter brug er der sket en hel del forandringer. De giver Supersonic 4,5 stjerner ud af 5 og kan lide at den er (forholdsvis) stille, tørrer hår på halvdelen af tiden og at finishen er lettere og glattere end hos andre produkter. Blandt ulemperne nævner de prisen, vægten og at du må slukke for hårtørreren for at ændre temperaturen.


Business Insider kan lide Supersonic og mener at prisen er retfærdig og at den er specielt god til folk med langt og uglet hår, som kræver lidt mer vedligeholdelse.


Techadvisor kalder Supersonic for et "teknologisk vidunder". De giver den 4,5 stjerner ud af 5 og kan lide at den er skånsom mod dit hår, mere komfortabel, samt at den er hurtigere til at tørre og style dit hår. De mener at den er så tilpas god at du til og med kan spare penge på hårprodukter, da Supersonic laver et godt styling arbejde.


TheWifeChoice giver Supersonic 4,6 ud af 5 point. De kan lide at der findes digitale sensorer som kan fortælle når varmen er for høj og at lydniveauet er forholdsvis lavt. Det bedste med Supersonic er, ifølge TheWifeChoice, at den er så nem og intuitiv at bruge at føntørringen bliver en fornøjelse. De mener også at den gør en stor forskel med motoren i håndtaget, hvilket resulterer i at hårtørreren ikke her tung i toppen, men holder sig velafbalanceret og jævn i hånden.


Glamour kan lide Supersonic og skriver mest om hvordan den afsluttede den evige kamp med uglet hår. Skribenten Abigail fortæller at føntørringen af hendes hår, som normalt tager ca. 35 minutter, var klaret på 12 minutter! Abigail skriver desuden at resultatet var elegant og skinnende.


Til denne test har vi medtaget to videoanmeldelser. Du kan se YouTuberen TrinaDuhra teste sin Supersonic her. Derudover har vi en video mere hvor TheSalonGuy, en rigtig frisør, tester Supersonic. Du finder videoen her.


Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om krøllejern og fladjern.


Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående hårtørrere. På den måde kan du lave et rigtig røverkøb = den bedste hårtørrer til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM på Facebook knapperne ovenover, så sørger vi for overvågningen for dig.Proshop sælger den bedste hårtørreren for kun 266 kr. Prisen er inkl. fragt!

Coolshop sælger den bedste hårtørreren for kun 318 kr. Prisen er inkl. fragt!

Coop.dk sælger den bedste hårtørreren for kun 349 kr. Prisen er inkl. fragt!

boligcenter.dk sælger den bedste hårtørreren for kun 359 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste hårtørreren for kun 419 kr. Prisen er inkl. fragt!

ShopBetter.dk sælger den bedste hårtørreren for kun 427.23 kr. Prisen er inkl. fragt!

Notino sælger den bedste hårtørreren for kun 439.92 kr. Prisen er inkl. fragt!

Føniks Computer sælger den bedste hårtørreren for kun 454 kr. Prisen er inkl. fragt!

Nicehair.dk sælger den bedste hårtørreren for kun 499 kr. Prisen er inkl. fragt!

Cocopanda sælger den bedste hårtørreren for kun 549 kr. Prisen er inkl. fragt!

Kids-World sælger den bedste hårtørreren for kun 549.95 kr. Prisen er inkl. fragt!

Billigvoks.dk sælger den bedste hårtørreren for kun 594 kr. Prisen er inkl. fragt!

Shopping4net sælger den bedste hårtørreren for kun 699 kr. Prisen er inkl. fragt!


CDON sælger den bedste hårtørreren for kun 2899 kr. Prisen er inkl. fragt!

Proshop sælger den bedste hårtørreren for kun 2985 kr. Prisen er inkl. fragt!

Dyson sælger den bedste hårtørreren for kun 2990 kr. Prisen er inkl. fragt!

Lyko sælger den bedste hårtørreren for kun 2990 kr. Prisen er inkl. fragt!

Føniks Computer sælger den bedste hårtørreren for kun 3155 kr. Prisen er inkl. fragt!

Power sælger den bedste hårtørreren for kun 3399 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste hårtørreren for kun 3530 kr. Prisen er inkl. fragt!Christina Ho

Bedst i test: Hårtørrer

Christina er uddannet ernæringsfysiolog fra Stockholms Universitet og Karolinska Institutet med erfaring inden for sundheds- og plejeindustrien, sundhedsteknologi samt life science. Hun har stor interesse for mad, sundhed og skønhed og eksperimenterer ofte med nye produkter.


Du er velkommen til at kontakte Christina, hvis du har spørgsmål om de bedste produkter inden for sundhed, madlavning og køkken, skønhed, træning samt hjem og husholdning.


Hvis du vil komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den