Test af bedste in-ear høretelefoner - høretelefoner test – de bedste høretelefoner

Trådløse høretelefoner test 2024 - Bedste in ear høretelefoner

Vil du vide hvilke trådløse in ear høretelefoner eller såkaldte trådløse høretelefoner der er bedst i test 2024? Så er du kommet til det rette sted!


Som sædvanligt har vi her på Bedst i test Guiden talt med både eksperter og forbrugere for at få et så godt svar på spørgsmålet som muligt. Altsammen for at du skal kunne lave et så klogt køb som muligt.In-ear høretelefoner er utroligt praktiske. De giver dig friheden til at lytte på eksempelvis musik hvor end du  befinder dig uden at fylder særlig meget. År 2024 er in-ear høretelefonerne desuden blevet smarte, hvilket betyder at du også kan tage imod samtaler, lytte til musik og lave enkelte kommandoer på din smartphone via høretelefonerne. Høretelefonerne er så nemme at bruge, at du hurtigt glemmer at du overhovedet har dem på dig.


Hvorfor skal jeg vælge in-ear høretelefoner fremfor on-ear? Dette er helt op til dig selv. Oftest er on-ear høretelefoner af bedre kvalitet og lavet til rigtige musikelskere imens in-ear høretelefoner er mere til hverdagsbrug som at tale i telefon, lytte til musik osv. via sin smartphone.Bedste trådløse in-ear høretelefoner 2024

Efter at have læst tests, talt med eksperter og hørt hvad forbrugerne siger har vi fundet en testvinder frem til jer. Vores vinder er ingen mindre end Apple AirPods Gen. 2.
Apple høretelefoner

AirPods har taget verden med storm. Ja, næsten alle bruger dem og det er ikke svært at forstår hvorfor. De er nemme at tilkoble, de kan spille højt og de har en rigtig god lyd.

 

De trådløse høretelefoner kommer i en lille æske som desuden fungerer som en opladningsstation. Når du er løbet tør for batterie oplader du æsken med et almindelig thunderbolt-kabel (iPhones opladningskabel). Høretelefonerne er også utroligt energivenlige. Hvis du oplader dem i 15 minutter holder de til 3 timers lyttetid. Ved fuld batteristyrke kan du lytte til musik i 5 timer.


Udover en utroligt god lyd får du også friheden til at tage musikken med lige hvor du ønsker. Der findes selvfølgelig almindelige høretelefoner som også tilbyder dette, men da disse høretelefoner er trådløse og nemt kan tilkobles til et valgfrit Apple apparat (iPhone, Mac, iPad) er de ekstra gode. Hvis du er Android bruger er det desværre en lidt større process, men er dog stadig meget nemt at koble enhederne sammen. Den store forskel er hvor god tilslutningen er, med Android er den lidt dårligere end med Apple-produkter, men sådan er det desværre med produkter fra virksomheder som Apple.


Lyden i AirPods Gen.2 er den samme som i første version. Der er en god bas og tydelig diskant, så du får rigtig god lyd for pengene. Der er dog stadig en god vej endnu inden man kan sige at Apple udkonkurrerer producenter som fokuserer udelukkende på Hi-Fi lyd. Det fine med lige præcis AirPods er at Apple udover kun at fokusere på ekstremt god lyd, har lagt stor vægt på brugervenlighed, hvilket elskes af alle!


Hvis du er iPhone bruger tilsluttes høretelefonerne direkte til din iPhone ligeså snart du åbner den lille æske. Når du er tilkoblet åbner AirPods op for nye funktioner hvor du kan tale til SIRI, skifte nummer, springe til næste sang eller spille den foregående sang igen.

 

Høretelefonerne lyder godt, er lette at tage med sig og giver dig muligheden for at lytte på musik 24/7, selv når du løber eller klæder om! Læs mere på Apple's hjemmeside.


Her køber du in-ear høretelefoner til den bedste pris


Apple AirPods (2nd Generation)

 


Det siger eksperterne om Apples AirPods

ekstrabladet.dk har testet Apple's AirPods Gen. 2 og giver dem 5 ud af 6 stjerner. De konkluderer at de helt generelt fungerer overraskende godt og får deres varmeste anbefaling.


meremobil.dk har testet testet AirPods Gen. 2 og giver dem 4 ud af 6 stjerner. De synes om at parringen er så imponerende, samt at musikken eller en podcast pauses når en AirPod tages ud af ørerne.


soundsguys.com har testet AirPods Gen.2 og giver dem 7,3 point ud af 10. De kan lide at tilslutningen går så hurtigt, samt at de er så portable.


techradar.com giver AirPods Gen.2 3,5 point ud af 5 og kan lide at de er hurtige at tilslutte til et valgfrit apparat, men synes at Apple kunne have gjort mere eftersom det er den anden generation af AirPods.


theverge.com har testet AirPods Gen.2. og kan lide brugervenligheden og lyden.


mobil.se testede AirPods Gen.2 og giver dem 6 ud af 10 point. De kan lide at de er så nemme at sætte i ørerne og at de sidder fast. De kan ikke lide at de er så dyre!


tek.no anbefaler AirPods Gen.2 og giver dem 8 ud af 10 point. De sammenfatter det hele med; "Samlet set kan vi rigtig godt lide AirPods, trods lidt mislyd. De lyder ikke bedst, men på de fleste andre områder er det svært at sige noget andet end at Apple er helt i top."


MacWorld skriver at; "Måske er verden med populære høretelefoner blevet endnu bedre. Den der køber AirPods for første gang vil blive lykkelige lige så længe at de passer i ørerne. Anden generation af AirPods er et godt køb, men ikke en god opgradering. Hvis du allerede har AirPods er der ingen grund til at udskifte dem. MacWorld giver Apples AirPods (2. Gen.) 9 ud af 10 point og udmærkelsen "Godt køb".


WhatHiFi giver Apple AirPods (2. Gen.) 4 ud af 5 stjerner og skriver; "Teknisk og lydmæssigt bedre end tidligere, anden generations AirPods har en uovertruffen Bluetooth-brugbarhed og god lydkvalitet."


Trusted Reviews har testet Apple AirPods (2. Gen.) De kan lide at de er så nemme at tilkoble til telefonen, samt den lange batteritid. De synes også at opladningsstationen er god. De giver 4 ud af 5 point.

 

Det siger forbrugerne om Apple AirPods

Som altid undersøger vi også her på Bedst i test Guiden hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler:


"Jeg elsker hvor fri jeg er med mine AirPods, jeg kan nu lytte på musik samtidig med at jeg tager en trøje på.", "Mit bedste køb hidtil", "Musikken kører nonstop nu, takket være mine nye AirPods", "Brugte dem i ca. 3 måneder inden den højre høretelefon døde fuldstændig. Heldigvis kunne jeg tage ind til Apple og få en ny høretelefon, gratis".


Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om trådløse mobil-højttalere.


Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående in-ear hovedtelefoner fra Apple. På den måde kan du lave et rigtig godt køb = de bedste trådløse høretelefoner til den laveste pris. Klik på SYNES GOD OM så sørger vi for overvågningen for dig! 

 

Teknikdele sælger den bedste høretelefonerne for kun 519 kr. Prisen er inkl. fragt!

Goblue sælger den bedste høretelefonerne for kun 888 kr. Prisen er inkl. fragt!

Power sælger den bedste høretelefonerne for kun 899 kr. Prisen er inkl. fragt!

Expert sælger den bedste høretelefonerne for kun 899 kr. Prisen er inkl. fragt!

Elgiganten sælger den bedste høretelefonerne for kun 899 kr. Prisen er inkl. fragt!

CDON sælger den bedste høretelefonerne for kun 919 kr. Prisen er inkl. fragt!

Komplett sælger den bedste høretelefonerne for kun 998 kr. Prisen er inkl. fragt!

Scandinavian Photo sælger den bedste høretelefonerne for kun 999 kr. Prisen er inkl. fragt!

Av-Cables.dk sælger den bedste høretelefonerne for kun 999 kr. Prisen er inkl. fragt!

DressInn sælger den bedste høretelefonerne for kun 1037.99 kr. Prisen er inkl. fragt!

MaxGaming sælger den bedste høretelefonerne for kun 1059 kr. Prisen er inkl. fragt!

Proshop sælger den bedste høretelefonerne for kun 1090 kr. Prisen er inkl. fragt!

Føniks Computer sælger den bedste høretelefonerne for kun 1107 kr. Prisen er inkl. fragt!

boligcenter.dk sælger den bedste høretelefonerne for kun 1189 kr. Prisen er inkl. fragt!

iPhonehus.dk sælger den bedste høretelefonerne for kun 1189 kr. Prisen er inkl. fragt!

Dustin Home sælger den bedste høretelefonerne for kun 1190 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste høretelefonerne for kun 1263 kr. Prisen er inkl. fragt!

Lomax sælger den bedste høretelefonerne for kun 1298.75 kr. Prisen er inkl. fragt!

Happii sælger den bedste høretelefonerne for kun 1299 kr. Prisen er inkl. fragt!

ShopBetter.dk sælger den bedste høretelefonerne for kun 1430.82 kr. Prisen er inkl. fragt!

Laptops.dk sælger den bedste høretelefonerne for kun 1469 kr. Prisen er inkl. fragt!Philip Andrén

Bedst i test: Høretelefoner - in-ear

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den