Krøllejern test - Bedst i test krøllejern

Krøllejern test 2023

Leder du efter det bedste krøllejern som er både hurtig, nem at bruge og til en overkommelig pris? Så er det kommet til det rette sted. På denne side kan du se de seneste tests af krøllejern og finde ud af hvilken som er bedst i test lige nu. Alt sammen for at du skal kunne skabe de perfekte krøller på kortest mulige tid.

Vigtig at tænke på for dig som skal købe krøllejern

Når du opvarmer dit hår bliver det slidt. Derfor skal du købe et krøllejern som har keramiske plader. Så har du et krøllejern som er skånsomt som muligt mod dit hår. Det positive med keramiske plader er desuden at opvarmningen foregår meget hurtigt – ofte under 1 minut.

Hvis du kan indstille graderne på dit krøllejern, får du nemmere det resultat du ønsker. Alle behøver nemlig forskellige temperatur afhængig af hårkvalitet og ved at tilpasse graderne til lige præcis din hårtype, slider det ikke ligeså meget på dit hår og slutresultatet bliver bedre.

Et yderligere tip, til dig som vil krølle dit hår, er at altid at bruge varmebeskyttelse. Dette gør at håret har et ekstra beskyttelseslag når det udsættes for varme.

Bedste krøllejern

At finde det perfekte krøllejern er ikke det letteste i verden. Først og fremmest vil man måske ikke betale så meget og køber derfor noget billigt. Men det er desværre sjældent det bedste resultat.


Så er det man anskaffer yderligere et krøllejern, hvor man er klar til at betale lidt mere. Det er derfor en god investering allerede fra start at købe et krøllejern, hvor du ved at det har fået en god anmeldelse.


På Bedst i test Guide hjælper vi dig med at købe et godt krøllejern, som du ikke bliver utrilfreds med. Men da der kun findes få eksperttests og de desuden er ret gamle, må vi gå efter hvad de svenske forbrugere synes er bedst. Det betyder at vi lige nu vil anbefale BaByliss Curl Secret.

Babyliss krøllejern - bedste krøllejern lige nu – BaByliss Curl Secret C1300E

Bedste krøllejern – BaByliss Curl Secret C1300E
(Klik på krøllejernet for mere information om den bedste pris)


Synes godt om 1

Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 marts 2024

Dette krøllejern kom på markedet i begyndelsen af 2017 da den tidligere topmodel (C1200E) udgik og blev erstattet af C1300E. På den seneste model er der en funktion som gør at du selv kan vælge hvilken retning krøllerne skal dreje. Dette giver dig mulighed for at få et så naturligt resultat som muligt, specielt ved indramningen af ansigtet. Du får også to udskiftelige hoveder til forskellige typer af krøller. En til bølger og volume og en til tættere krøller.

BaByliss Curl Secre har en keramisk belægning til at lave en blød glans til dine krøller. Den har to varmeindstillinger 190-210°C (I) og 210-230°C (II). 190-210°C passer til dig som har tyndt og følsomt hår og 210-230°C er bedst til normalt og tykt hår.

Den har også tre tidsindstillinger afhængigt af hvor bølgende, store og kompakte krøller du vil have. En lydindikator siger til når din krølle er klar og det er tid til at frigive den. Desuden findes en ionfunktion der reducerer statisk og kruset hår.

Krøllejernet ar en 2,5 meter lang ledning hvilket betyder at du nemt kan stå op når du krøller dit hår. Og for din sikkerheds skyld har den automatisk sluk; efter at have været tændt i 60 minutter slukkes den, så du aldrig behøver at være urolig for at du ikke tog den ud af kontakten

Der følger desuden et rengøringsværktøj med som du kan bruge til at fjerne snavs, rester og styling produkter. Og for at du skal kunne føle dig tryg de nærmeste år, får du hele 3 års garanti på dette krøllejern

Findes der nogen ulemper med dette krøllejern? Så vil vi gerne kende til dem inden vi køber, så vi kan tage dem med i betragtning inden vores beslutning. Jo, det som fremkommer at at nogle forbrugere synes at det tager ret lang tid at krølle al håret.

Nogen siger også at det til at begynde med føles lidt skræmmende hvis håret skulle sidde fast. Men – dette krøllejern har ikke noget hvor kan sidde fast, da den er glat på indersiden. Og skulle du komme til at tage en for stor hårsløjfe, kommer krøllejernet til at sige fra og ikke ”suge ind” håret.

Her kan du se et 30 sekunders klip på YouTube hvordan det går til når du krøller håret med dette krøllejern. Og har du lidt mere tid findes der en udførlig og fin gennemgang og demonstration på 6 minutter af den svenske blogger Therese Lindgren her. Hun tester dog en af de tidligere modeller, som ikke har lige så mange muligheder som C1300E.

Her kan du købe den bedste krøllejernet til den bedste pris
Læs disse eksperttests om Babyliss krøllejern

Agirls.dk har lavet tests af krøllejern og fundet frem til de 5 bedste. De giver Babyliss Curly Secret 4,6 ud af 5 stjerner og vælger den dermed som "Den bedste" 


I Smartsons test fra foråret 2010 kom Bosch PHC 2500 på førstepladsen med 22 ud af 25 point. På andenpladsen har vi Philips HP4658, som er et lavprisvalg. Den giver fine proptrækker krøller til et lav pris og fik 21 ud af 25 i denne test

I Pricerunners test fra sommeren 2012 har tre krøllejern fået 4 ud af 5 stjerne. Disse er Babyliss Pro 180 (32mm), OBH Artis Beach Curls 5842 og OBH Artist Beach Curls 5842. Hvilken du skal vælge afhænger af hvilket resultat du vil have på dine krøller.

I Devotes test prøvede Caroline Anderson og Erika Lyko i vinteren 2012 5 krøllejern. Deres favorit blev TONI&GUY Deep Barrel Waver, da den er nem at anvende for nybegyndere og har en god pris.

Avisen Frida testede 6 krøllejern gennem vinteren 2016/2017 og kom frem til at det bedste krøllejern lige nu er BaByliss C325E Pro 180 Sublim Touch 25mm. De skriver, ”…Den er nem at lave krøller med og laver tydelige krøller, selvom du ikke holder krøllejernet længe mod håret. Det giver god volume når krøllerne er børstet ud. Karakteren blev 4 ud af 5. Sølvmedaljen må Bosch PHC9490 og den betydeligt dyrere GHD Curve Soft Curl Tong dele, da begge fik karakteren 3+.

Det synes forbrugerne om BaByliss Curl Secret

Der er mange som har haft tid til at teste dette krøllejern, da det har været på markedet siden 2013. Her er citat fra fire svenske kvinder:

”Det her krøllejern fungerer virkelig! Krøller bliver rigtig flotte og blanke helt ud i hårspidserne, uden at man risikerer at brænde sig. De holder i flere dage (!) med minimalt brug af styling produkter i håret”

”Det går faktisk rigtig hurtigt. Jeg meget tykt, langt og lige hår som det sædvanligvis tar timer at få krøllet. Men det tog 45 min. med alt håret i første forsøg. Det havde gået endnu hurtigere, hvis ikke det var fordi jeg havde gang i noget andet samtidigt.”

”Jeg har prøvet flere gang med samme resultat. DET GÅR HURTIGT OG DET BLIVER FLOT! Jeg får det klaret på et kvarter/tyve minutter om morgenen inden arbejde og møder ind med Hollywood krøller”

”Det her er et af mine bedste køb nogensinde! Jeg er elendig til at bruge sædvanlige krøllejerne og har desuden tykt hår så det tager evigheder at krølle det. Dette krøllejern er så enkelt og det går så hurtigt! Den er absolut prisen værd”

Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om hårtørrer.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående krøllejern. På den måde kan du gøre et kup = det bedste krøllejern til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


Anita Carlsen

Bedst i test: Krøllejern


Skrevet 08-08-2019. Senest opdateret den