Bedste skægtrimmer test - her är den bedste skægtrimmer

Skægtrimmer test 2024

Hvis du skal købe en skægtrimmer og vil vide hvilken der er bedst i test lige nu er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle eksperttests, talt med eksperterne og også undersøgt hvilken skægtrimmer som forbrugerne synes er bedst. Herefter har vi samlet resultatet på denne side. På den måde kan du undgå at gøre et dårligt køb og finde den bedste trimmer med det samme, alt sammen for at du skal kunne foretaget et så klogt valg som muligt!Nu når vintertiden begynder er der mange som lader skægget gro. For at skægget skal tage sig flot ud er det vigtigt at der bliver passet ordentligt for ikke at se vildtvokset ud. Ifølge eksperterne får du det allerbedste resultat når du går til en rigtig barber, men med dette rette udstyr og lidt træning kan du komme ret så tæt på resultatet fra en barbersalon. Allervigtigst er at konturerne er flotte og sidder som de skal.


Disse egenskaber skal den bedste skægtrimmeren have:

  • Ledningsfri – så du kan bruge den hvor end du befinder dig
  • Brugervenlig – den skal være let at forstå og nem at bruge
  • Flere længdeindstillinger – så du kan variere hvor meget du vil trimme
  • Nem at rengøre – så du sparer tid


Bedste skægtrimmer 2024

Den skægtrimmer som udmærker sig mest hos eksperterne og forbrugerne er Philips OneBlade Pro! Læs gerne hele testen for mere information.
Philips OneBlade Pro er et meget populært valg når det kommer til skægtrimmere. Den fungerer perfekt til dig som hurtigt vil lave lidt flotte linjer og sørge for at skæg-looket virkelig står skarpt. Takket være at den er ledningsløs og vandtæt bliver du fleksibel og du kan uden problem tage den med på rejsen takket være det medfølgende rejseetui. Ifølge Philips er trimmeren specifikt lavet for at passe til ”den moderne mands behov”, hvor den kan trimme og lave flotte kanter for alle længder af skæg. For at understøtte trimningen kan du bruge den tilhørende trimmekam som har 14 forskellige længde indstillinger.  

 

Med et tryk på en knap sættes trimmeren i gang. Men den lave hummende lyd føler du dig med det samme sikker på at trimningen vil gå godt, da den oser af kvalitet. De forskellige kamme er mærket efter længde for at hjælpe med hvor meget der skal trimmes. Er du ude efter en ren barbering kan du også køre med skægtrimmeren uden trimmekam, noget som fungerer meget fint.

 

Med OneBlade Pro slipper du for røde mærker samt indad voksende hår og takket være trimmerens alsidighed kan du også bruge den til kropshår uden at være bekymret for at den skaber irritation på huden.

 

At rengøre trimmeren er en enkel og smidig proces. Takket være at den er vandtæt er det bare at holde den under vandhanen for at fjerne overskudshår. For at du altid skal få det bedste resultat anbefaler Philips at du udskifter hovedet hver 4. måned.

 

OneBlade Pro er batteridrevet. Driftstiden med fuldt opladet batteri er 90 minutter ifølge Philips selv. Det tager ca. en time at fuld oplade trimmeren. På forsiden af trimmeren ser du på en digital skærm hvor meget batteri som der er tilbage.
Læs disse eksperttests

Chart.dk har anmeldt Philips OneBlade og giver den 4 ud af 5 stjerner og skriver bl.a. i deres sammenfatning "One Blade Pro fra Philips er lavet til at give en overfladisk barberig, som giver et råt look.
Det lyder klische, men helt ærligt, så anbefaler vi dig faktisk Pro modellen. Hvorfor? Jo, det er faktisk ikke så svært. Længere batterilevetid, 11 ekstra længder, elegant design, hurtig opladning og så skal man heller ikke glemme det lækre ved at have en pose samt holder til barbermaskinen."


Ereviews.dk giver Philips OneBlade Pro 4,5 ud af 5 stjerner og konkluderer: "Philips OneBlade Pro er et godt tegn på, hvordan simple ting kan gøre noget trægt til en behagelig opgave, såsom det at skulle barbere sig nærmest dagligt. I en og samme enhed har man en barbermaskine og en skægtrimmer, om end selve barberingen ikke er ligeså tæt som ved en decideret barbermaskine eller en god skraber, så er det ganske glimrende og acceptabelt af en sådan multifunktionel enhed."


Trustedreviews giver Philips OneBlade 4 ud af 5 stjerner. De synes at den er godt designet, samt er alsidig og fungerer med alle skægtyper. De synes dog ikke om batteritiden og OneBlades kapacitet når det kommer til længere skægtyper.


Business Insider har også testet Philips OneBlade. De synes at Philips er lykkedes med at kombinere barbering og trimning på en rigtig god måde. De skriver bl.a. om hvor enkelt det er bruge OneBlade og opsummere anmeldelsen med; ”hvis du allerede har et velfungerende system til trimning så behøver du måske ingen ændring. Men hvis du har ventet på en nem måde at tage hånd om dit skæg kan OneBlade være løsningen.”


He Spoke Style testede Philips OneBlade Pro og kunne godt lide at det fungerede fint med at barbere med og mod skægstubbene. De kunne også lide det forskellige tilbehør der med sine forskellige længder fungerer perfekt for stubbe, skæg, øjenbryn, styling og manscaping. At OneBlade Pro er vandtæt, oplades hurtigt og er slidstærk var også noget at det positive de så.


ShaverGuru har testet Philips OneBlade Pro og giver den 9.3 ud af 10 point. De kan lide at den trimmer, barberer fint og laver flotte kanter. At den fungerer i vådt og tørt, at tilbehøret let sættes på, samt den gode batteritid.


Philips OneBlade Pro har også vundet Reddot Award 2016 og IF Design Award 2016.


Det siger forbrugerne om Philips' skægtrimmer

Som altid har vi her på Bedst i test Guiden undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;

 

”Giver en jævn og fin trimning. Smidig at trimme med og enkel at indstille de forskellige længder. Skånsom mod huden. Jeg fik ingen irritation efter gennemført trimning. Nem at rengøre og oplade. God batteritid. Det som trækker lidt ned  er de noget dyre reserve blade.”


”Har prøvet flere trimmere og denne passer som hånd i handske for mig. Det bliver faktisk også et helt fint resultat med barberingen med denne trimmer hvis man kun bruger bladet og ikke nogen længde. Overhovedet ingen acne eller sår J Alt i alt – good enough synes jeg.”


”Den er fed!”


”Jeg plejer ikke at skrive anmeldelser… men wow… den fungerer virkelig. Med gener fra middelhavsregionen får jeg meget tykt skægvækst. For sjov skyld barberede jeg mig ikke i to uger. Det første barbering kun med bladet blev en lige så tæt barbering som med en skraber… og dette var kun med bladet. Jeg købte med det samme to til min familie og de elsker den også.” 


”Så jeg er en kvinde med en vis alder som i løbet af de seneste er begyndt at få en lille hvid moustache. Man lægger næsten ikke mærke til den, men jeg kan se den. Jeg har testet forskellige trimmere til kvinder, men har ikke været 100% tilfreds med nogen af dem. Jeg så en reklame for denne og tænkte at den prøver jeg. Fik den i dag og brugte den med det samme. Mit ansigt føles glat og jeg brugte ingen barbercreme eller olie, bare en tør barbering.”


”Jeg har en følsom hud så jeg kan ikke lige at barbere mig med skraber. Jeg har i flere år ledt efter noget som kan trimme mine korte stubbe så det ikke ser upræsentabelt ud. Jeg har testet 3 forskellige trimmere de seneste år og OneBlade Pro er klart den bedste. Den har forskellige valg for stubbelængde, selvom jeg trimmer med barberbladet direkte mod huden. Den efterlader mine stubbe så kort som muligt uden at irritere huden som skrabere gør.”


”Denne fungerer udmærket og der kommer ingen irritation i mit ansigt efter barbering. Et stort plus er at man heller ikke behøver barbercreme.”


Findes der så nogle ulemper med denne skægtrimmer? Dem vil vi jo gerne kende til inden vores køb. Det som både forbrugere og eksperter har konstateret er at OneBlade Pro kan få problemer når det gælder barbering af langt skæg. Så kan den nogle gang gå i stå og du må rense trimmeren for hårstrå. En anden ulempe er at prisen for ekstra blade er noget dyre.


Her køber du den bedste skægtrimmer til den laveste prisskægtrimmer

Gør dit skæg flot med den bedste skægtrimmer


Tip 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om barbermaskiner eller testen om bedste barberskraber.

 

Tip 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe for du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående skægtrimmer. På den måde kan du gøre et rigtig kup = den bedste skægtrimmer til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


Her kan du læse alle test i kategorin kropspleje

Philip Andrén

Bedst i test: Skægtrimmer

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den