Støjreducerende høretelefoner test - noise cancelling hovedtelefoner

Støjreducerende hovedtelefoner test 2024 - hovedtelefoner bedst i test

Vil du vide hvilke støjreducerende trådløse hovedtelefoner der har vundet Bedst i test? Så er du kommet til det rette sted. Vi har læst alle aktuelle eksperttests, talt med både eksperter og forbrugere, alt sammen for at du skal kunne foretage et så klogt valg som muligt og undgå et dårligt fejlkøb.


Hvis du har fløjet de seneste år har du sikkert set en medpassagerer sidde og nyde sine støjreducerende hovedtelefoner, eller såkaldte noise cancelling hovedtelefoner, som fjerner alt støj. De har længe været populære og det er ikke svært at forstå hvorfor – de gør alle støjramte miljøer så behagelige. Uanset om du sidder i en flyver eller bare vil have en rolig stund, så hjælper høretelefonerne dig med at koble af fra omverdenen. Læs hele vores test herunder for at finde ud af hvilke høretelefoner der har vundet Bedst i test.Dette er støjreducerende hovedtelefoner

Støjreducerende hovedtelefoner er et par høretelefoner hvor der anvendes en støjreduceringsteknik. Det fungerer ved at høretelefonerne forsøger at genskabe omgivende lyd for efterfølgende at udfase det mod den virkelige lyd som omgiver dig. Tænk dig at du har +1 (omgivende lyd) og bagefter -1 (simulerede lydbølger fra høretelefonerne) hvilket resulterer i 0. I stedet for at genskabe rigtigt lyd så efterligner støjreduceringsteknikken lydbølger.

 

Støjreducerende hovedtelefoner bedst i test 2024

 


Efter at have læst anmeldelser, talt med eksperter og naturligvis lyttet til, hvad forbrugerne siger, bliver valget enkelt. De bedste støjreducerende hovedtelefoner i 2024 er Sony WH-1000XM4.

 

God lyd med komfort

Disse true wireless hovedtelefoner er de bedste lige nu, fordi du får et par hovedtelefoner af meget god kvalitet, der varer længe og lyder virkelig godt. De har en rig lyd, der er klar og har et bredt frekvensområde; hvis du kan lide bas, vil du ikke blive skuffet.

 

Hovedtelefonerne sidder også meget behageligt på hovedet, hvor du kan have dem på i flere timer uden at få spændinger eller smerter. Hovedtelefonerne er også meget lette og vejer kun cirka 250 gram.

 

Effektiv støjreducering

Når det kommer til støjreducering, er Sonys noise cancelling-hovedtelefoner meget gode til at skabe et velisoleret lydmiljø, der lader dig nyde musik/podcast fuldt ud, uanset om du er hjemme, på flyet eller udendørs.

 

Hovedtelefonerne tilsluttes let til både Android- og Apple-enheder, da begge platforme har en egen app til Sony bluetooth-hovedtelefoner. Her kan du vælge mellem en række lydindstillinger, så de passer til dine egne præferencer. Men du kan selvfølgelig lade hovedtelefonerne gå i auto-tilstand, hvor de automatisk registrerer din omgivelse og tilpasser støjreduceringen derefter.

 

Siden forgængeren XM3 har Sony lavet nogle få opgraderinger. Nu er der blandt andet en sensor, der registrerer, når du taler, og automatisk pauser den lydspor, du lytter til. Men støjreduceringen har også flere funktioner: for eksempel kan du vælge, om hovedtelefonerne skal blokere støj, men tillade stemmer. Dette er nyttigt på kontoret, hvor du gerne vil kunne opfatte samtalen omkring dig, men stadig nyde musikken.

 

Stærk Bluetooth-forbindelse

Hovedtelefonerne har en stabil forbindelse via Bluetooth, uanset om du tilslutter til din tablet, bærbar computer, pc eller smartphone. Ifølge Sony selv kan du stå op til 9 m fra din tilsluttede enhed uden at miste forbindelsen. Afstanden kan dog variere, hvis der er vægge mellem dig og kilden, du er tilsluttet.

 

På hovedtelefonerne er der kun to knapper, en til at tænde hovedtelefonerne og gøre dem parate til Bluetooth-tilslutning, og den anden til at tænde/slukke for støjreduceringen.

 

Batteri og opladning Hovedtelefonerne oplades via en USB-C-kabel, som du får med ved købet. Dette kabel kan enten tilsluttes til din computer eller din oplader, som du bruger til din smartphone. Det tager cirka 3 timer at oplade hovedtelefonerne fuldt op, og så har du cirka 30 timers trådløs afspilningstid med støjreducering aktiveret. Hvis du har travlt, får du også en god mængde strøm på bare få minutters opladning. Indtil videre har jeg aldrig haft problemer med, at batteriet løber tør, og jeg har kun ladet dem op få gange, når jeg ikke har brugt dem i kort tid.

 

Hvis du vælger at lytte uden støjreducering, forlænges batteritiden med yderligere 8 timer. Hvis batteriet løber tørt, kan du selvfølgelig fortsætte med at spille musik via en 3,5 mm (AUX-kabel).

 

Her køber du støjreducerende hovedtelefoner til den bedste pris 

Brugernes anmeldelser og anmeldelser af Sony WH 

Som altid her på Bedst i test Guiden finder vi også ud af, hvad forbrugerne synes om deres produkt, her er nogle eksempler:

 

"Rigtig god lyd i hovedtelefonerne! Hører ingen forskel med ANC tændt/slukket, hvilket er et stort plus. Mikrofonen er bedre end forventet, lyder godt både på telefon og computer (Teams). Meget tilfreds!"

 

"Fremragende støjreducering, god lyd. Jeg er ikke en audiofil, så jeg har ikke så meget at sige om lyden. Personligt synes jeg, at hovedtelefonerne trykker for hårdt mod hovedet omkring ørerne."

 

"Disse er de bedste i deres klasse. Jeg bruger dem, når jeg arbejder hjemmefra, nu tilsluttet både min bærbare computer og mobil. Den har funktionen til at have to Bluetooth-tilslutninger samtidigt. Fungerer helt fint og er en meget praktisk funktion for mig."

 

"Jeg var ude at gå til frokost på en travl gade og talte i dem under en samtale med en kollega. Han sagde, at han hørte mig meget godt og uden problemer."

 

"Lette hovedtelefoner med justerbar NC. Funktionen, der pauserer, når du tager dem af, og midlertidig passthrough ved enkel berøring, gør dem til en vinder for mig. Batterilevetiden er ekstremt god. Holder hele ugen for mig."

 

"Sekundet jeg tog dem på, tabte jeg kæben. Lyden og NC var langt over mine forventninger."

 

"Jeg er meget tilfreds med mine hovedtelefoner, de fungerer helt perfekt. Lyden er i en helt anden liga."

 

"Sidder på Roslagsbanan på vej ind til byen og lytter til hovedtelefonerne. Jeg hører absolut ingenting udover musikken. Føles meget mærkeligt at mærke vibrationer fra toget uden lyd. Imponerende, hvor god støjreduktionen er blevet."

 

"Fantastisk lyd og utrolig støjreduktion. Nye smarte funktioner!"

 

"Produktionen er et idiotisk sikkert valg for gode hovedtelefoner. Funktionerne er veludformede, og lyden tilfredsst."

 

Finder der nogle ulemper med disse hovedtelefoner?

Foruden småting som at Bluetooth parringen kan tage nogle forsøg, så findes der et andet, lidt forstyrrende problem. Hvis det er rigtig koldt udenfor kan touch-panelet opsnappe fantom-bevægelser som bliver trigget af kulden. Det er ikke verdens største problem, men selvfølgelig forstyrrende. Sony skriver at dette beror på at hovedtelefonerne ikke er lavet til ekstra koldt vejr.

Det siger eksperterne om disse hovedtelefoner

Tek.no giver Sony WH-1000MX4 hele 9,5/10 point! De er meget imponerede af disse hovedtelefoner og skriver, at "1000MX4 tilbyder fuldstændig fantastisk støjreduktion, en lidt forfinet lydoplevelse fra sin forgænger og ikke mindst en lille kaskade af nye funktioner - nogle af dem havde vi bedt om og en eller to, som vi ikke vidste, at vi havde brug for. Komforten er yderligere forbedret fra et allerede højt niveau, og batterilevetiden er stadig meget god."

 

Ljud och Bild mener, at Sony WH-1000MX4 er årets bedste hovedtelefoner og kalder dem kongen af støjreduktion. De synes, at både lydkvalitet og støjreduktion er forbedret siden forgængeren, men kun marginelt. På trods af den lille opgradering synes de stadig, at det er et par utroligt gode hovedtelefoner, som ingen konkurrenter kan måle sig med.

 

Din Side anbefaler Sony WH-1000MX4 og giver den topkarakter! De afslutter deres test med ordene: "Tag bare hatten af igen - ingen andre kan matche kombinationen af støjreduktion og lydkvalitet. Sony WH-1000MX4 lyder ikke kun fantastisk, men kan også reducere støjen omkring dig bedre end nogen andre."

 

Techradar giver Sony WH-1000MX4 topkarakter og mener, at hovedtelefonerne kan være nogle af de bedste, der nogensinde er lavet. Sammenlignet med den tidligere version MX3 mener de, at støjreduktionen er blevet endnu bedre, og de kan lide den nye funktion, hvor auto-play/pause fungerer bedre end før, samt det nye mode, hvor musik kan pauses ved at hovedtelefonerne registrerer, når du taler.

 

Når det kommer til ulemper, nævner de, at designet ikke har fået en opgradering, at hovedtelefonerne ikke er vandtætte, og at lydkvaliteten under opkald kunne have været bedre.

 

Tidsskriftet M3 skriver, at Sony's flagskib WH-1000MX4 opfylder alle deres forventninger. De giver dem 4/5 point og tror ikke, at du kan få bedre hovedtelefoner lige nu.

 

Mobil.se synes, at Sony WH-1000MX4 er fantastisk gode og giver dem 9/10 point. De kan lide den rige lyd, den effektive støjreduktion, det faktum, at de har Google Assistant og tilhørende apps og indstillinger.


Lyd & Billede har testet Sony WH-1000XM3 og konkluderer helt enkelt "I våbenkapløbet mod Bose, hvor Sony allerede tog føringen med WH-1000XM2, lægger de så meget afstand med XM3-udgaven, at der ikke længere er nogen konkurrence."


Mobilsiden.dk skriver bl.a. i deres test af Sony WH-1000XM3 at de har super lyd og markedets absolut bedste støjreduktion og skriver i deres endelige dom at Sony med WH-1000XM3 er blevet dem de andre skal forsøge at slå. 


Connery.dk giver Sony WH-1000XM3 6 ud af 6 stjerner. De skriver bl.a. "Resultatet er, at Sony endnu en gang kommer med et produkt, der bare tager kegler over hele linjen." 


Whathifi testede Sony WH-1000XM3 og blev meget imponerede. De gav de støjreducerende hovedtelefoner 5 u af 5 stjerner. De kunne lide at hovedtelefonerne har en naturlig, allround lydkvalitet og synes at hovedtelefonerne er de bedste der findes på markedet lige nu. De kunne også lide at de er meget bekvemme. 


Tomsguide giver hovedtelefonerne 4 ud af 5 stjerner og kan fremfor alt lide lydkvaliteten, støjreduktionen og batteritiden. Når det kommer til ting som Tomsguide ikke synes om, er det at æstetikken ikke føles ligeså kvalitetsagtig som den foregående model, samt at lydkvaliteten til telefonsamtaler kunne have været bedre.


Techradar kunne lide den enestående støjreduktion, den fantastiske lydkvalitet og den lange batteritid. De giver WH-1000XM3 4,5 ud af 5 stjerner. Ligesom Tomsguide synes de også at kvaliteten på telefonsamtaler kunne have været bedre.


T3.com skriver at ”Sonys over-ear ANC hovedtelefoner fjerner summen, som ingen andre vi nogensinde har hørt (eller, ikke hørt)” og giver 5 ud af 5 stjerner. De kan lide støjreduceringen med smarte funktioner, den fantastiske lydkvalitet, enkle touch-kommandoer og at de er lette og meget bekvemme. De afslutter deres bedømmelse med ”kort sagt, disse er fremragende”.


Ljud och bild skriver at ”Sony WH-1000XM3 er verdens bedste støjreducerende hovedtelefoner”. Grundet til dette er støjreduceringen, lyd af topkvalitet og god komfort.


Magasinet M3 giver hovedtelefonerne 10 ud af 10 point og kan lide deres ”brutalt gode støjreducering” og ”lyd i verdensklasse”. De kan også lide APP’en. Når det kommer til ulemper nævner de stemmestyringen som ”ikke altid fungerer lige tilfredsstillende”.

Tips 1: Hvis du er interesseret i Hi-Fi kan vi anbefale dig at læse vores test af trådløse mobile højttalere.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående støjreducerende hovedtelefoner. På den måde kan du lave et rigtig røverkøb = den bedste støjreducerende hovedtelefoner til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM på Facebook knapperne ovenover, så sørger vi for overvågningen for dig.

 

Philip Andrén

Bedst i test: Støjreducerende hovedtelefoner

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den