Støjreducerende høretelefoner test - noise cancelling hovedtelefoner

Støjreducerende hovedtelefoner test 2023 - hovedtelefoner bedst i test

Vil du vide hvilke støjreducerende trådløse hovedtelefoner der har vundet Bedst i test? Så er du kommet til det rette sted. Vi har læst alle aktuelle eksperttests, talt med både eksperter og forbrugere, alt sammen for at du skal kunne foretage et så klogt valg som muligt og undgå et dårligt fejlkøb.


Hvis du har fløjet de seneste år har du sikkert set en medpassagerer sidde og nyde sine støjreducerende hovedtelefoner, eller såkaldte noise cancelling hovedtelefoner, som fjerner alt støj. De har længe været populære og det er ikke svært at forstå hvorfor – de gør alle støjramte miljøer så behagelige. Uanset om du sidder i en flyver eller bare vil have en rolig stund, så hjælper høretelefonerne dig med at koble af fra omverdenen. Læs hele vores test herunder for at finde ud af hvilke høretelefoner der har vundet Bedst i test.


Jeg ved allerede hvad jeg vil vide – vis mig de bedste støjreducerende hovedtelefoner NU!


Dette er støjreducerende hovedtelefoner

Støjreducerende hovedtelefoner er et par høretelefoner hvor der anvendes en støjreduceringsteknik. Det fungerer ved at høretelefonerne forsøger at genskabe omgivende lyd for efterfølgende at udfase det mod den virkelige lyd som omgiver dig. Tænk dig at du har +1 (omgivende lyd) og bagefter -1 (simulerede lydbølger fra høretelefonerne) hvilket resulterer i 0. I stedet for at genskabe rigtigt lyd så efterligner støjreduceringsteknikken lydbølger.

 

Støjreducerende hovedtelefoner bedst i test 2023

Efter at have læst tests, talt med eksperter og selvfølgelig høre hvad forbrugerne siger bliver valget ganske nemt. Bedste støjreducerende hovedtelefoner 2023 er Sony WH-1000XM3

bedste støjreducerende hovedtelefoner


Bedste støjreducerende hovedtelefoner – Sony WH-1000XM3
 (Klik på billedet for at få mere information om den bedste pris lige nu)Synes godt om 1

Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 26 september 2023


På trods af det kedelige navn er disse støjreducerende hovedtelefoner utroligt gode. Disse ”over ear” hovedtelefoner lyder godt, klart og har et bredt frekvensomfang. De eneste hovedtelefoner som egentlig har et bedre omfang er studio hovedtelefoner. Design og komfort er også områder hvor Sony WH-1000XM3 brillerer. 


Både udseende- og komfortmæssigt bliver det fuld potte for WH-1000XM3. Med sit flotte og moderne design sidder de bekvemt på dit hoved. Flertallet af eksperter rapporterer at de har haft dem på i timer uden at føle spændinger eller få ondt.


Bassen i hovedtelefonerne er dyb og rig – uden at blive overvældende. De høje frekvenser lyder sprøde og du kan virkelig nyde high-res musik. Med støjreduktionen, som ifølge eksperter er bedre end Bose’s støjreducerende hovedtelefoner, skabes et isoleret lydlandskab som tillader dig at nyde til fulde – uanset hvor du befinder dig.


Med den medfølgende APP kan du vælge mellem en række lydindstillinger og sågar selv lave ændringer så de passer til dine egne præferencer. Med APP’en kan hovedtelefonerne også ændre indstillinger baseret på dine omgivelser.


På hovedtelefonerne finder der kun to knapper, en til at slå støjreducering til og en on/off knap. Knappen til at slå støjreduceringen til fungerer også som knappen til Google-Assistant. Resten af kommandoerne laves ved swipende bevægelser på touch-panelet som sidder på den højre hovedtelefon. F.eks. kan du swipe op eller ned for at øge/sænke volumen.


Hovedtelefonerne er trådløse og tilkobles via Bluetooth. Med WH-1000XM3 skal du, ifølge Sony selv, kunne stå op til 9 meter fra din streaming enhed uden at miste forbindelsen. Vi anbefaler dog at du altid er tæt på din smartphone/computer så du får en stabil tilslutning. Når du vel har tilsluttet dine enheder vil du blive overrasket over hvor hurtigt det går at skifte mellem disse.


Hovedtelefonerne oplades via USB-C hvilket gør opladningen rigtig hurtig. At oplade hovedtelefonerne til fuld batteristyrke tager ca. 3 timer og så har du ca. 30 timers trådløs lyttetid med støjreduktionen tændt. Vælger du af frakoble støjreduktionen øges batteritiden med yderligere 8 timer. Skulle batteriet løbe tør og du ikke har en oplader lige ved hånden kan du selvfølgelig fortsætte med at spille musik via et almindelig AUX-kabel.


Sony WH-1000XM3 er et par top høretelefoner som hyldes af eksperter og forbrugere verden over. Læs gerne herunder hvad de siger.


Det siger eksperterne om disse hovedtelefoner

Lyd & Billede har testet Sony WH-1000XM3 og konkluderer helt enkelt "I våbenkapløbet mod Bose, hvor Sony allerede tog føringen med WH-1000XM2, lægger de så meget afstand med XM3-udgaven, at der ikke længere er nogen konkurrence."


Mobilsiden.dk skriver bl.a. i deres test af Sony WH-1000XM3 at de har super lyd og markedets absolut bedste støjreduktion og skriver i deres endelige dom at Sony med WH-1000XM3 er blevet dem de andre skal forsøge at slå. 


Connery.dk giver Sony WH-1000XM3 6 ud af 6 stjerner. De skriver bl.a. "Resultatet er, at Sony endnu en gang kommer med et produkt, der bare tager kegler over hele linjen." 


Whathifi testede Sony WH-1000XM3 og blev meget imponerede. De gav de støjreducerende hovedtelefoner 5 u af 5 stjerner. De kunne lide at hovedtelefonerne har en naturlig, allround lydkvalitet og synes at hovedtelefonerne er de bedste der findes på markedet lige nu. De kunne også lide at de er meget bekvemme. 


Tomsguide giver hovedtelefonerne 4 ud af 5 stjerner og kan fremfor alt lide lydkvaliteten, støjreduktionen og batteritiden. Når det kommer til ting som Tomsguide ikke synes om, er det at æstetikken ikke føles ligeså kvalitetsagtig som den foregående model, samt at lydkvaliteten til telefonsamtaler kunne have været bedre.


Techradar kunne lide den enestående støjreduktion, den fantastiske lydkvalitet og den lange batteritid. De giver WH-1000XM3 4,5 ud af 5 stjerner. Ligesom Tomsguide synes de også at kvaliteten på telefonsamtaler kunne have været bedre.


T3.com skriver at ”Sonys over-ear ANC hovedtelefoner fjerner summen, som ingen andre vi nogensinde har hørt (eller, ikke hørt)” og giver 5 ud af 5 stjerner. De kan lide støjreduceringen med smarte funktioner, den fantastiske lydkvalitet, enkle touch-kommandoer og at de er lette og meget bekvemme. De afslutter deres bedømmelse med ”kort sagt, disse er fremragende”.


Ljud och bild skriver at ”Sony WH-1000XM3 er verdens bedste støjreducerende hovedtelefoner”. Grundet til dette er støjreduceringen, lyd af topkvalitet og god komfort.


Magasinet M3 giver hovedtelefonerne 10 ud af 10 point og kan lide deres ”brutalt gode støjreducering” og ”lyd i verdensklasse”. De kan også lide APP’en. Når det kommer til ulemper nævner de stemmestyringen som ”ikke altid fungerer lige tilfredsstillende”.


Og det siger forbrugerne

Som altid har vi her på Bedst i test Guiden undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;


”Utroligt gode hørebøffer!” 


”Meget gode hovedtelefoner. Store hørebøffer, USB-C, touchcontrol, mange indstillinger, flotte. Minuset er prisen. Edit: Har nu testet mere: Perfekte i åbent kontorlandskab, med lav musik i hovedtelefonerne og NC tilsluttet.”


”TLDR. Vildt god: lyd, batteritid og komfort. God NC. Bedrøvelig mikrofon. Touchknapperne er lige besværlige at vænne sig til.”


”På trods af det med knapperne ikke fungerer som det skal, giver jeg dem fuld pot, da lyden er så god.”


”Kommer fra et par Plantronics backseat sense og har aldrig før købt hovedtelefoner i denne prisklasse. Jeg er meget imponeret. God komfort, kanon lyd og utrolig effektiv støjreduktion.”


”Meget gode høretelefoner med få ulemeper, men de findes.”


Finder der nogle ulemper med disse hovedtelefoner?

Foruden småting som at Bluetooth parringen kan tage nogle forsøg, så findes der et andet, lidt forstyrrende problem. Hvis det er rigtig koldt udenfor kan touch-panelet opsnappe fantom-bevægelser som bliver trigget af kulden. Det er ikke verdens største problem, men selvfølgelig forstyrrende. Sony skriver at dette beror på at hovedtelefonerne ikke er lavet til ekstra koldt vejr.  


Her køber du støjreducerende hovedtelefoner til den bedste pris 


Produktet Sony WH-1000XM3 er desværre ikke tilgængeligt i butikkerne nu.

Tips 1: Hvis du er interesseret i Hi-Fi kan vi anbefale dig at læse vores test af trådløse mobile højttalere.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående støjreducerende hovedtelefoner. På den måde kan du lave et rigtig røverkøb = den bedste støjreducerende hovedtelefoner til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM på Facebook knapperne ovenover, så sørger vi for overvågningen for dig.

 Philip Andrén

Bedst i test: Støjreducerende hovedtelefoner


Skrevet 12-11-2019. Senest opdateret den