Massagepistol bedst i test

Massagepistol test - Den bedste massagepistol i 2024

Har du ømme muskler og vil du virkelig gøre noget ved problemet? Så er en massagepistol et rigtig godt hjælpemiddel til at få gjort noget ved smerten. Her på Bedst i test Guiden har vi udviklet en massagepistol test, hvor vi har samlet de bedste massagepistoler til prisen lige nu. Vi har læst alle aktuelle tests fra eksperter, testlaboratorier og på internettet. Og ikke nok med det!

 

Vi har også fundet ud af hvilken massagepistol de danske forbrugere bedst kan lide. Alt sammen for at du skal kunne træffe et så klogt valg som muligt for at få den bedste massagepistol og undgå fejlkøb. I testen viser vi hvilken der er den bedste massagepistol lige nu, men viser også en udfordrer som også har klaret sig godt i eksperternes tests og forbrugernes bedømmelser.Bedste massagepistol 2024


Købeguide

En massagepistol er et effektivt værktøj som bruger vibrationer i forskellige hastigheder for at kunne give dig den helt rigtige massage, uanset hvor smerten sidder. Du kan nemt bruge massagepistolen på dig selv, hvilket gør det enkelt at få en dybdegående og stimulerende massage som løsner stive muskler.

 

Hvordan måler en rigtig massage sig så mod en massagepistol? Her er eksperterne uenige og svaret på spørgsmålet er mildest talt subjektivt. Eksperterne er dog enige om at massagepistolen klarer en dybdegående massage uden du behøver at anstrenge dig. Med flere indstillinger på massagepistolen kan du endda selv styre hvor hård/blød du vil have massage skal være.

 

At bruge en massagepistol er nemt og du får et hurtigt resultat i form af stimulerede muskler og øget blodcirkulation. Triggerpunkter løsnes op og frigør affaldsstoffer.

Massagepistolen kan med fordel bruges efter træning og at løsne musklerne i kroppen og frigøre affaldsstoffer.
Massagepistol bedst i test 2024 - Flowlife


​Flowlife er et svensk firma som med sine massagepistoler ​Flowgun PRO2 og ​Flowgun GO 2.0 har slået sit navn godt fast på markedet. Nu er de også kommet med en lille smidig massagepistol, som hedder ​Flowgun Pocket og som er perfekt at tage med på rejsen eller i træningstasken. Disse massagepistoler sætter vi øverst på listen, da Flowlife, foruden deres premium massagepistol Flowgun, er et godt valg, både ud fra et ergonomisk synspunkt og fordi de ud fra et styrkeforhold og lydniveau er betroet af de bedste svenske atleter lige nu.


Massagepistolen hjælper dem, ligesom helt almindelige forbrugere, med at behandle og undgå ømme muskler efter træning, så vi som brugere kan blive klar til endnu en hård fysisk dag. Disse atleter har endda, ifølge Flowlife, været med til produktudviklingen for at kunne fremstille den bedste massagepistol lige nu.

 

Af et premium produkt at være har den også en rigtig god pris, hvilket gør det til et rigtig godt køb og helt rigtigt ”massagepisto bedst i test”, hvilket vi synes er rigtig godt.

 

Flowgun kommer med 6 tilhørende udskiftelige massagehoveder, eller mundstykker, som alle kan bruge på forskellige muskelgrupper og forskellige dele af kroppen. Disse 6 mundstykker er udformede til at kunne komme til musklerne og frigøre triggerpunkter på den bedste måde og give massage af højeste kvalitet. Når du skal ud at rejse kan du tage massagepistolen med i medfølgende etui, hvor der også er plads til alt tilbehøret.

 

Flowgun har 5 forskellige vibrationsniveauer. Du kan derfor begynde ganske blødt for siden hen at optrappe styrken. Massagepistoeln virker effektivt og smertelindrende. Når det føles godt i musklerne kan du langsomt optrappe for styrken for at få en endnu dybere massage.

 

Massagepistolen er meget effektiv og du behøver kun at bruge massagepistolen op til 10 min. om dagen for at få den ønskede effekt. Foruden smertelindringen hjælper massagepistoen dig med at få affaldsstoffer som er samlet i kroppen væk, samt at den frigør hormoner som dopamin, endorfin og seratonin, som alle har bevist at have god indvirkning på dit velbefindende.

 

Flowgun har en batteritid på hele 5 timer, hvilket er utrolig lang batteritid sammenlignet med andre massagepistoler i denne prisklasse. Det tager ca. 4 timer at oplade massagepistolen fra 0 til 100%. Når den er opladet kan du se at adapteren lyser grønt i stedet for rødt.


Her køber du den bedste massagepistol til den laveste prisDet siger forbrugerne

”Ooouuuuff. Hvilken følelese. Det har mindsket mine dagen-efter-træning kramper plus fikset min ømme nakke.”

 

”Meget tilfreds med Flowgun. Bruger den flittigt og alle i vores træningsgale familie er glade for den!”

 

”En rigtig god massagepistol”

 

”Utrolig kraftfuldt produkt. Prøv den!”

 

”Fungerer rigtig godt”

 

”Kunne ikke gå pga. ømme muskler efter træning. Den reddede mig virkelig”

 

”Bruger den efter hver træning og slipper helt for ømme muskler. Der er vi

 

”Super tilfreds!”

 

”Fungerer over mine forventninger. Har nu brugt den en uge uden at pakke opladeren ud endnu. Den ligger godt i hånden. Rigtig god robust kvalitet.”

 

”Har nu brugt den i ca. en måned og kan ikke sige andet end at det føles helt magisk. Træner 5-6 gange om ugen og bruger Flowgun efter hver træningspas.”

 

”Vidunderlig!”


Anbefalet massagepistol


Hyperice Hypervolt er vores anbefalede produkt i vores massagepistol test lige efter vores testvinder. Produktet er en af de mest populære massagepistoler og har fået høje karakterer fra vores anerkendte eksperter som fx Business Insider og Men’s Health. Der findes flere årsager til at denne massagepistol er blandt de bedste. For det første kommer den med fire udskiftelige massagehoveder: rund, flad, kugle og gaffel. Disse fungerer rigtig på forskellige punkter på kroppen. Eksempelvis trænger gaffel-formen in mellem ryghvirvler og kugleformen går i dybden.

 

Der ud over har den 3 forskellige hastighedsniveauer, eller vibrationsniveauer, hvor det laveste niveau kører på frekvensen 30Hz og giver 1800 slag/min og mellemniveauet på 40Hz, giver 2400 slag/min. Det er en så tilpas kraftig massagepistol at det højeste niveau kan give 3200 slag/min med en frekvens på 53Hz. På trods af at den kan klare så høj hastighed kommer der ikke en masse støj fra den. Den er meget støjsvag. Du kan fx sidde i sofaen og se fjernsyn uden at blive forstyrret af Hypervolt massagepistolen.

 

Den anbefalede brug er at anvende en lavere hastighed på de store muskelgrupper, fx ved skuldre og nakke. På mindre muskelgrupper fungerer det bedre at have en højere indstilling med hurtigere vibrationer. Ved at tilslutte massagepistolen til Hyperices APP kan du få brugbare tips og træningsråd, blandt andet med hvordan du kan bruge massagepistolen i forbindelse med træning.

 

Et ekstra plus er at massagepistolen allerede er færdigmonteret når du får den hjem. Det er bare at gå i gang med at lade den op. Batteriet kan klare ca. 2 timers arbejdstid inden den skal oplades. Det tager ca. 6 timer for at lade batteriet fuldt op. Den har desuden den fordel med at have en lav vægt på ca. 1 kg.

 

En af de store styrker med Hypervol massagepistol er at den har en virkelig høj kvalitet. Dette afspejles også i brugernes bedømmelser. Hvis du mod forventning skulle få problemer med din massagepistol har du desuden 1 års garanti fra Hyperice.


Her køber du udfordreren til den laveste prisDet siger brugerne om massagepistolen

Som sædvanligt vil vi her på Bedst i test guiden gerne vide hvad de danske forbrugere fortæller om deres køb. Det er jo trods alt forbrugerne der har den bedste erfaring med et produkt. Her kommer nogle eksempler:

 

”Jeg arbejder som massageterapeut og har brugt denne i 3 års tid. Bruger man den korrekt, er det et utrolig godt værktøj og supplement til massagen”.

 

”Meget tilfreds! Høj kvalitetsfølelse. Udskiftbart batteri. Tre forskellige hastigheder. Fem massagehoveder. God batteritid. Det eneste minus er at man skal købe en taske eller etui. Jeg foreslår at man det, for den er rigtig god!”

 

”Dette er kvalitet og det kan mærkes. Gedigent bygget, stille og kraftfuld. Har brugt den regelmæssigt igennem nogle måneder og er meget tilfreds med hvad den kan. God batteritid.”

 

”Til jer der tvivler og tænker hvor meget bedre denne dyrere massagepistol mon kan være end de billigere konkurrenters? Køb den og så tvivler I ikke. Det er sygt god. Prøvede en som ifølge specifikationerne skulle være lige så god for 999,- (men den var sløv og plastikagtig). Denne leverer virkelig og er hver eneste krone værd.”

 

”Hvilket apparat. Allerede ved første brug føler man at den kommer man til at kunne lide i lang tid. Som en slagboremaskine på kød. ”Massagehammeren” kalder jeg den. Den erstatter i hvert fald den gamle snurrende varmepude. Man kan komme til over det hele, ryggen, nakken skuldrene. Perfekt til trætte ben.”

 

”Denne her kan sågar komme til dybtliggende muskler. Til de mindre eller mere følsomme områder findes et massagehoved tilpasset til det. Totalt fire forskellige massagehoveder gør at den kan tilpasses de fleste behov. Batterikapaciteten er god, mere end tilstrækkelig til en enkelt persons behov.”

 

”Af allae massageapparater jeg har købt er denne klart den bedste. Efter nogle minutters brug kunne jeg føle en afslappende effekt i musklerne og spændingerne begyndte at slippe.”

 

”Dyr? Måske ikke? Jeg vil påstå at penge brugt på fysisk velvære er penge som er godt brugt. At jeg så købte den på tilbud gør jo ikke noget. I de 3 uger der er gået siden jeg købte den har mig og min kæreste brugt den flittigt og vi er meget tilfredse.”

 

”Så den første gang i en reklame på facebook og troede at det var endnu et ”homeshop” budget produkt, men efter at have søgt på YouTube videoer og andre anmeldelser viste det sig at dette var et rigtig godt produkt. Og nu har jeg selv købt en og testet den og må sige at det er et 5-stjerners produkt. Den fungerer virkelig godt. Til forskel for andre apparater, så har denne en meget mere støjsvag motor, selv på max. Indstilling. Så det er ikke så slemt.”

 

”Har i mange år haft problemer med nakken. Gik ofte til massør og kiropraktor. Med denne kan jeg ganske enkelt massere mig selv, men fremfor alt også give min kæreste en effektiv massage. Efter en uge brug var der klart gode resultater. Jeg synes det var mange penge, men når alt kommer til alt, er det virkelig prisen værd.


Massagepistol test – Bedst til prisen


Gymstick CairO Pro Massage Gun ser lidt anderledes ud end sine konkurrenter, men fungerer virkelig godt. Takket være sit specielle design kan den prale af at være den bedste massagepistol på markedet set ud fra et ergonomisk perspektiv. Foruden dens smarte design har den også en touchskærm som sidder på bagsiden. På dette display får du information om hvilken styrke du bruger og kan nemt ændre styrken ved at klikke på op- eller ned-pilen.

 

 

Der findes 5 vibrationsniveauer hvor det blødeste leje (Relax) giver 1400 tryk/min og det hurtigste (Extreme) giver 3200 tryk/min. Der findes 5 tilpassede massagehoveder som du nemt kan klikke på massagepistolen. Disse kan bruge på forskellige muskelgrupper og giver en afkoblende massage som hjælper musklerne til at gendanne sig og mindske risikoen for spændinger og belastningsskader.

 

Det som først og fremmest udmærker sig ved denne massagepistol er den gode batteritid – hele 15 timer når du kører med den laveste hastighed! Men da der findes 5 hastighedsniveauer er 6 timer nok en mere realistisk batteritid.

 

Der medfølger et rejse-kit og et opbevaringsstativ. Massagepistolen vejer ca. 1 kg.


Her køber du massagepistolen bedst i test – god til den laveste pris


Test massagepistol – eksperternes vurdering

Aftonbladet: Testede 11 massagepistoler og beskrev vores udfordrer Gymstick CairO Pro Massage Gun som en ”Topmodel” og gav topkarakter på 5 stjerner! De synes at den har et lidt anderledes design, men at den fungerer godt. De synes om at der følger 5 massagehoveder med, samt den utrolig batteritid. De gav 4 stjerner til vores anbefalede Hyperrice Hypervolt og synes at den var nem at bruge, men fratrak lidt point da dens laveste niveau oplevedes lidt for intensivt. Totalt tog Hyperice HyperVolt 4 stjerner hjem.


Flere store influencere har selv testet Flowlifes Flowgun. De kommer frem til at Flowgun giver en god massage efter behov og synes den er nem at anvende. Aller mest tilfreds er de med resultatet; som enkelt lindrer ømme muskler efter træning. En af disse influencere er bl.a. lovetennisblog, en af de større tennisbloggere i verden. 


Også iloebesko har testet Flowlife Flowgun. Deres test har en mere videnskabelig karakter, hvor de kommer ind på massagepistolens effekt på kroppens restituering. De er positive til hvordan massagepistolen gør restituering hurtigere gennem at øge blodcirkulation og dermed får kroppen til at skille sig af med affaldsprodukter. En af deres favoritspecifikationer er styrken hos Flowgun og mener at effekten mærkes allerede ved de lavere hastighedsindstillinger. Selv massagepistolens brugervenlighed og praktiske egenskaber bliver fremhævet, da den er nem at tage med sig og er hurtig at lade op.


Når iloebesko belyser ulemper nævner de først og fremmest prisen. Dog mener de at ved hyppig anvendelse af massagepistolen gør, at det er det hele værd, pga. mindskede besøg hos massøren. Til sidst nævner de at massagepistolen har en vis indlæringskurve og at det derfor er vigtigt at begynde med de lavere styrker/hastigheder.


Men’s Health: Kan lide at Hyperice HyperVol gør jobbet godt, samt at den er nem at anvende og stille i drift. At den også er let i vægt er også noget de synes er rigtig godt, da massagepistolen dermed ikke kommer til at føles som en tung sten i tasken.


Business Insider: Testede Hyperice HyperVolt og anmelderen James Brains var meget imponeret. Brains oplevede at massagepistolen mindskede hans kroniske smerte og hindrede den fra at sprede sig i kroppen. Efter noget tids anvendelse oplevede Brains sig selv som smidigere, samt at han hurtigt kunne afhjælpe ømme muskler. På spørgsmålet om den var værd at købe skriver Brains: ”Selv om det ikke går at sammenligne med de magiske fingre hos en licenseret massageterapeut kan HyperVolt massagepistol gøre et fantastisk godt job ind imellem” samt ”det er også et uvurderligt værktøj for idrætsudøvere som vil løsne ømme muskler før eller efter træning.”


Resume

Efter at du har læst vores test om den bedste massagepistol håber vi at vi har kunne guide dig til et klogt valg, så du undgår faldgruberne og kan købe den massagepistol der passer dig bedst.

 

Testvindere – Bedste massagepistol


Flowlife sælger den bedste massagepistolen for kun 690 kr. Prisen er inkl. fragt!

690 kr er den laveste pris for Flowlife Flowgun PRO 2 i butikkerne lige nu!Traeningsmaskiner.com sælger den bedste massagepistolen for kun 1368 kr. Prisen er inkl. fragt!

Apuls.dk sælger den bedste massagepistolen for kun 1500 kr. Prisen er inkl. fragt!


Tips: Hvis du går med i vores facebookgruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående produkter. På den måde kan du gøre et godt køb = den bedste massagepistol til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!
FAQ

  • Hvilken er den bedste massagepistol?
    Den massagepistol som får højest karakter i vores test kommer fra Flowlife. To andre rigtigt gode massagepistoler er Hyperice HyperVolt og Gymstick Cairo Pro Massage Gun.
  • Hvad er en massagepistol?
    En massagepistol er et effektivt værktøj som anvender vibrationer i forskellige hastigheder for at give dig en god og sikker massage, uanset hvor smerten sidder. Du kan nemt selv anvende massagepistolen på dig selv, hvilket gør det utrolig nemt at få en dybdegående og stimulerende massage som løser op for stive og ømme muskler.
  • Hvordan anvender man en massagepistol?
    En massagepistol levers med flere forskellige mundstykker som er gode til forskellige områder på kroppen. Du kan indstille hastigheden i forskellige niveauer og dermed behandle dine områder/punkter med forskellig styrke.
Her kan du læse alle test i kategorin kropspleje


Philip Andrén

Bedst i test: Massagepistol

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den