Bedst i test trådløse bluetooth højttaler - bedste bluetooth højtaler

Bluetooth højttaler test 2023

Hvis du skal købe en ny trådløs højttaler (der findes mange betegnelser for denne type af højttalere, blandet andet trådløse højttalere, mobile højttalere, wi-fi højttalere, bluetooth højttalere, multiroom højttalere osv. Vi vælger her at skrive ”trådløse højttalere” som fællesbetegnelse for kategorien) og vil vide hvilken som lige nu er den bedste, er du kommet til det helt rette sted. 

Vi har gennemgået alle aviser og fundet ud af experternes hemmeligheder. Men vi har også checket med de danske forbrugere for at høre hvad de synes om deres trådløse højttalere.

Alt dette har vi samlet til dig på denne side, så du hurtigt og enkelt kan træffe den rigtige beslutning og undgå irriterende fejlkøb. Vi begynder dog med at kigge på nogle ting som er vigtige at kende til inden dit højttaler køb.Det her er en trådløs højttaler

Er du usikker på hvilken type højttaler du leder efter, så kommer her en kort forklaring:

  • Trådløse højttalere – En betegnelse vi bruger om de højttalere du nemt kan tage med dig, f.eks. en højttaler du tager med dig på stranden, til poolen, på rejsen osv. Denne test kan du læse herunder
  • Multiroom – Med et multiroom-system kan du, som navnet antyder, lytte til musik i flere rum på samme tid. Du kan vælge at spille samme musik på alle højttalere eller forskelligt, hvilket er meget fleksibelt hvis man er flere i husstanden. Klik her for at komme til vores multiroom-test.

Derfor skal du have en trådløs højttaler

Man kan lave en lang liste med de muligheder som åbner sig op med en trådløs højttaler. At kunne spille musik uanset hvor du er, nemt og med en god lyd, er der ingen som bliver triste af. Tag højttaleren med til stranden, poolen eller middagen for at få en god stemning!

I denne test har vi valgt at liste to testvindere, en lidt større højttaler og en lidt mindre og mere transportabel højttaler.

Disse krav stiller vi til bluetooth højttaleren

  • God lydkvalitet og pris – Selvfølgelig skal du ha’ den bedste lyd til den bedste pris.
  • Smidigt og flot design – Højttaleren skal ikke være klodset, men du skal nemt kunne tage den med dig.
  • Nem at anvende – Der er få ting som kompliceret teknik, som kan gøre en frustreret. Derfor undersøger vi altid brugervenligheden på nye produkter, så det skal blive så let som muligt for dig at kommet i gang.
  • Smartphone kompatibel – Da vi alle daglig bruger vores mobil til at lytte på musik, er det et klart must.
  • Testvinder og værdsat af forbrugerne – Selvfølgelig skal du have den bedste trådløse højttaler når det drejer sig om funktionalitet, kvalitet og pris. Derfor har vi læst mange tests og også undersøgt hvad forbrugerne siger.  
Trådløse bluetooth højttalere - bedst i test 2023

Med kriterierne sat op begyndte vi at lede efter den højttaler som er Bedst i test. Efter at have gennemgået forbrugeranmeldelser og eksperttest var valget enkelt, modellen er Audio Pro Addon C10. 


Audio Pro er en svensk virksomhed som bliver mere og mere populær. Med Addon C10 rammer de plet når det gælder kvalitet og lyd.

Til at begynde med præsenterer Addon C10 sig meget smukt og leverer rig og kraftfuld lyd, selv på højere volumen niveauer. På hver side af højttaleren er der en knap til diskant og i midten finder vi bassen. Frekvensområdet er 45Hz-20kHz hvilket for en bærbar højttaler, er fantastisk godt. At den kan gå så langt ned i frekvens bidrager til mere nærhed for baslyden, hvilket mange andre bærbare højttalere har det svært med. Udover en god bas leverer den også meget gode midt- og sangfrekvenser så det aldrig føles belastende at lytte til din favoritmusik.

Skulle lyden fra Addon C10 ikke være nok, kan du, hvis du ejer andre Audio Pro-højttalere (f.eks. Addon C5), kombinere dem for at skabe et multiroom-system sammen med de andre højttalere. Det er også muligt at tilkoble ekstra subwoofere, hvis der virkelig skal være fest. Selvfølgelig går det fint, hvis man skipper den ekstra subwoofer, da C10 leverer rigeligt med bas uden ekstra kræfter.

Audio Pro har, ligesom med sine andre højttalere, anstrengt sig for at give dig så mange tilslutningsmuligheder som muligt, så det altid er muligt at spille musik, uanset om du streamer fra AUX, Bluetooth, Spotify Connect eller AirPlay. Hvis man ikke har fulgt med udviklingen, kan man sikkert også koble sin gamle grammofon eller CD spiller via RCA tilslutningen. Old school er cool!

Udover kraftfuld lyd er designet meget flot og højttaleren kommer med et lille håndtag, så du kan flytte den rundt i hjemmet. Ovenpå højttaleren finder du knapper som nemt navigerer dig rundt i det valgte lydlandskab. En anden detalje, som aldrig skader, er et ladestik til din smartphone.

Men er der ikke noget dårligt ved denne højttaler? Selvfølgelig er der ingen produkter uden mangler, men i Addon C10s tilfælde er det meget få ting det handler om. Noget som kan opleves en smule irriterende er at højttaleren ikke kan køre på batterier, men bliver nødt til at have en el-tilslutning og derfor egner denne højttaler sig bedst i hjemmet. Leder du efter en højttaler som man kan tage med sig overalt, så kig på vores anden testvinder: UE Wonderboom.

Højtaler bluetooth - bedst trådløse højttaler mobilhøjtaler Audio Pro Addon C10

Bedste trådløse højttaler/mobilhøjtaler lige nu: Audio Pro Addon C10 

(Klik på højttaleren for mere information om den bedste pris)


Synes godt om 5

Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 marts 2024


Det siger eksperterne om denne bluetooth højttaler

Audio Pro Addon C10 har fået rigtig god kritik af eksperterne. Tilbagevendende er at den anderkendes for sin brugervenlighed, fantastiske lydkvalitet og flotte design.

Jyllandsposten har lavet en test med "10 gode uden kabel" og giver Audio Pro Addon C10 5 ud af 6 stjerner og skriver bl.a. at C10, vil pryde et hvilket som helst rum med sit renskurede design og at den er nem at tilslutte og lyder præcis lige så godt som sine mindre opkoblede forgængere.

WhatHiFi testede denne høttaler og sammenfattede med disse ord: ”Til denne pris er der intet argument imod at købe en Addon C10”. Værd at nævne er også at Audio Pro i 2017 vandt tre priser fra WhatHiFi, som er virkelige eksperter på området.

AUDIO TEST skrev ”Et mix imellem simpelt design og eksemplarisk lyd”.

Android Magazine var meget tilfredse i sin test og skrev ”Uden tvivl en af de bedste lydoplevelser vi har haft”.

Digitallife.se gav høttaleren karakteren 5 (Fantastisk god!) og skrev, ”Førsteklasses lyd”. De synes også om app’en som kan styre højttaleren med.

I avisen M3s test om multiroom-højttaler finder vi Audio Pro’s højttaler A10 på en delt førsteplads. Det som fremhæves er den dynamiske og detaljerede lyd, imens at M3 synes at app’en er langsom og har en kedelig brugergrænseflade. Andre højttalere i denne test var bl.a. Sonos Play:5 og Denon Heos 5 HS2. Førstepladsen deles af Audio Pro, Harman Kardon Citation 300 og Denon Heos 5 HS2 som alle fik 8 ud af 10 point.

I WhatHiFi’s test om de bedste trådløse højttalere i 2019 ser vi Audio Pro Addon C10 få max point. Præcis som i testen ovenfor, kun om C10, finder WhatHiFi ikke nogen fejl på højttaleren til den pris som den sælges for. Andre højttalere i testen er bl.a. Sonos One, Audio Pro Addon C3, Audio Pro Addon T3 og UE Wonderbook som alle får max point. WhatHiFi tester også en såkaldt ”smart speaker” i sin test, Apple’s HomePod, hvilken de beskriver som den bedste ”smart speaker” de har hørt. Desværre er det få af stemmestyringsprodukterne som fungerer 100% på svensk, så hvis man vil have en ”smart speaker” alternativt skal kunne styre sine højttalere med stemmen, må man desværre vente lidt til teknikken også er kommet på svensk.

Techradar.com har testet 10 trådløse højttalere og den højttaler som vinder deres test er Ultimate Ears Boom 3. Motiveringer er enkelt, den kan spille højt og godt. I denne test findes også andre producenter som Bose, JBL, Bowers & Wilkins og Marshall. Deværre bliver Audio Pro Addon C10 ikke testet og den kan være fordi at testen som techradar.com lavede, skulle være blandt højttalere som du uden problemer kan tage med dig overalt.

Fra den anden side af jorden kommer channelnews fra Australien med en gennemgang af Audio Addon C10 og Audio Pro Addon C5 og giver karakteren 10 ud af 10. Det de bedst kan lide er den uovertrufne lydkvalitet som Audio Pro’s højttalere leverer. De refererer også til WhatHiFi’s test om Audio Pro hvor de vand tre priser i 2017.

Det synes forbrugerne om bluetooth højttaleren

Forbrugerne som har købt disse højttalere er lige så tilfredse som eksperterne!

Nogle af alle anmeldelserne er; ”Kan rigtig godt lide denne højttaler. Den lyder vidunderligt”. En anden har skrevet ”Bassen! Bassen er vild!”

En anden anmeldelse: ”Vi skulle have julefrokost på kontoret, men havde ingen højttaler som fungerede, så jeg to min Addon C10 med. Da jeg viste den grinte alle mine kollegaer og sagde at vi måtte have et større system, men ligeså snart jeg satte musik på blev de helt paffe og undrede sig over hvad det var for en højttaler jeg havde taget med.”

Her køber du den trådløs højttaler


Testvinder 2 den lille fleksible bluetooth højttaler

Hvis du er udendørs, ved poolen eller på stranden og gerne vil have en højttaler med som tåler stød og er vandtæt, så har vi fundet det helt rigtige valg til dig, Ultimate Ears Wonderboom 2.

Ultimate EarsBedste lille transportable højttaler Ultimate Ears Wonderboom 2
(Klik på højttaleren for mere information om den bedste pris)Synes godt om 5

Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 marts 2024

Det som gør UE Wonderboom 2 til en god kompagnon når man opholder sig udendørs, er at den er så robust og kompakt. Den har en IPX 7 klassificering, hvilket betyder at den kan klare 30 min i vand! At den skal havne under vandet er dog ret så usandsynligt, da den kan flyde… Ja, du hørte rigtigt, den kan flyde!

Højttaleren tilsluttes kun via bluetooth, hvilket betyder at der ikke problemer med sammenfiltrede ledninger. Dette kan dog ses som et problem, da alles erfaring med bluttooth ikke altid er den bedste, hvis man f.eks. går for langt væk fra højttaleren, ikke mindst på stranden. Med Wonderboom kan man dog gå hele 30 meter væk fra højttaleren uden at forbindelsen afbrydes! Batteritiden for højttaleren er ca. 10 timer ved normale volumestyrke.

Selvfølgelig er det ikke bare dette som Wonderboom gør godt, men lykkes med at give en god lyd, trods sin lille størrelse. Til forskel fra UE forgænger, UE Roll 2 så har Wonderboomen mere bas og lyder meget bedre. Lyden er varm og favoriserer midt- og basfrekvenser. Højere toner lyder også godt men mislykkes desværre lidt ved meget høj volume.

Hvis du leder efter en bluetooth højttaler som er nem at tage med, har en god pris og cool, så burde UE Wonderboom være dit første valg. Den er helt vandtæt, kompakt som ingen andre højttalere på markedet og lyder meget bedre end andre højttalere i samme prisklasse.

Læs gerne mere om denne højttaler her på Ultimate Ears hjemmeside.

Det siger eksperterne og forbrugerne

Lyd & Billede har testet Ultimate Ears Wonderboom og skriver "Musikalsk håndgranat! Wonderbook søger for festmusik på stranden, i brusebadet og ved poolen. De konkluderer "Ultimate Ears Wonderboom er en fantastisk lille Bluetooth-højttaler med mange kvaliteter og få mangler. Den har et stiligt design, er vandtæt, kan spille højt og dybt, og har en god pris." 

WIRED fortæller om UE Wonderboom med ordene: ”Ultimate Ears Wonderboom er en WIRED Gear of th Year vinder, da det er den allerbedste pool-kompagnon du kan få. Denne lille bold af lykke er mere end vandtæt, den flyder og pumper potent 360-lyd ud imens den gør det. UE siger at den er fald-testet op til 1,5 meter men man kan med sikkerhed kaste den som en bold til en ven, skulle man tabe den er det bare at skylle den ren bagefter”

Trustedreviews opsummerer sin anmeldelse med: ”Wonderboom er en af de bedste højttalere du kan få for under 100 pund (ca. 1200 kr.).

Techradar.com skriver ”UE Wonderboom er en af de bedste vandtætte bluetooth-højttalere du kan købe. Den er helt vandtæt, tilbyde et 360-lydbillede og har en rækkevidde på 30 meter. Wonderboomen gør så meget rigtigt, at det er svært at finde dens ulemper.”

Avisen M3 skriver: ”Lyden i Wonderboomen er udmærket”. Udover UE Wonderbook blev der testet højttalere fra bl.a. Bose, JBL og Philips. Vinderen i M3’s test blev Bose SoundLink Micro og Philips SB300. Vores testvinder UE Wonderboom fik 7 ud af 10 point. I testen skriver M3;” Havde lydkvaliteten været det eneste kriterie i denne test, havde Wonderboom vundet

iMore.com skriver; ”Den er lille, men den er cool”

Hvad er ulemperne med denne højttaler så? Det vil vi jo gerne vide inden vores køb, så vi kan tage dem med inden vi tager vores beslutning. Og der er nogen som mener at basen ikke er tilstrækkelig ”høj”, men værd at vide, er så at det er en lille højttaler uden noget stort bas-element. Er man på udkig efter en højttaler som kan give meget bas, så check Audio Pro C10 længere oppe på siden.

Her køber du den trådløs højttaler


Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om høretelefoner in ear.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående trådløs højttaler. På den måde kan du gøre et kup = det bedste trådløs højttaler til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!Philip Andrén

Bedst i test: Trådløs højttaler


Skrevet 13-08-2019. Senest opdateret den