Aircondition bedst i test

Test af mobil aircondition 2024

Vil du vide hvilken mobil aircondition som er blevet ”bedst i test” 2024? Så er du kommet til det helt rette sted! Vi har læst alle tests fra eksperter, talt med eksperter og også undersøgt hvilken aircondition forbrugerne bedst kan lide og herefter sammenholdt resultaterne på denne side, på en sådan måde at du kan undgå at lave et dårligt køb og i stedet finde den bedst portable aircondition.


Da der ikke findes så mange sammenligninger og tests, er denne side er lidt anderledes i forhold til hvordan de plejer at være på Bedst i test Guiden. Vi har derfor brugt ekstra tid på at finde information om hvilken maskine eksperterne og forbrugerne er mest tilfredse med.Derfor skal du have en aircondition der hjemme

Til dig som ikke vil eller har muligheden for at investere i en varmepumpe (som også kan anvendes til at køle), er en mobil aircondition et godt alternativ. Du får hurtigt et køligt og behagelig indendørsmiljø og søvnkvaliteten forbedres markant når du sover i et køligt rum.


Udover at du sover bedre når du har et køligt soveværelse, så bliver din koncentrationsevnje også betydeligt bedre, hvis du f.eks. køler dit arbejdsværelse, køkkenet eller et andet værelse som du ofte er i. Da maskinen er mobil kan du nem flytte den rundt dér hvor behovet er størst. Med en mobil aircondition derhjemme løser du disse problemer.


Disse krav stiller vi til en aircondition til hjemmet

  • Effektiv køling – Den skal være intelligent og selv kunne mærke hvordan den køler rummet på den bedste måde 
  • Støjsvag – Ingen synes om at have en jetmotor derhjemme 
  • Indstillinger – Til forskellige luftstrømme 
  • Auto-indstilling 
  • Miljøvenlig – Mange køleapparater bruger gas som er meget dårligt for miljøet 
  • Prisen – Du skal få den bedst mulige maskine til den lavest muligt pris 
  • Energieffektiv – Det kan være varmt i mange timer og derfor bør ventilationen bruge så lidt energi som muligt, både for miljøet og pengepungens skyld! 


Mobil aircondition bedst i testEfter at have talt med eksperter og læst brugeranmeldelserne har vi en vinder. Den bedste portable aircondition lige nu er Electrolux ChillFlex Pro.

ChillFlex Pro skaber det perfekte indendørsmiljø på varme sommerdage. Den har flere forskellige indstillinger som Auto, Køle, Tørre og Blæse. Der findes også et valg for affugtning for at gøre det mere bekvemt at være indendørs, når det f.eks. har være tropenat (over 20 grader). Den fungerer godt til værelser som er op til 40 kvadratmeter.

Den kan køre med 4 forskellige hastigheder, hvor et af dem er Auto som selv finder ud af hvor meget der er brug for og den fungerer overraskende godt! Du ændrer let hastighed og type med en fjernbetjening som medfølger.

Hvordan påvirker den så miljøet? Mange aircondition anlæg bruger skadelige midler til at køle luften ned med, men Electrolux EXP26U338CW anvender en holdbar R290 gas som mindsker det globale opvarmningspotentiale (GWP) med 99,8%. Dette betyder at du nu kan invitere de meste kræsne miljøaktivister som gæster til en hyggelig sommermiddag. Og I komme ikke til at blive forstyrret, da lydniveauet på airconditionen ligger på ca 64 dB, hvilket svarer til lydniveauet i en samtale på en restaurant.

Skulle du ønske at flytte airconditionen, så er det utrolig let, da der findes hjul på undersiden. Hvad er desværre er lidt mindre let er at få varmluften ud på en pæn måde. Vi vil jo helst ikke have hele vinduet stående åben for at få den varme luft ud, så det bliver endnu varmere i hjemmet. Heldigvis findes der en løsning fra producenten, Electrolux. Her finder du et forseglingskit så du for al den varme luft ud på et diskret måde.

Her køber du en mobil aircondition til den bedste pris

Den bedste pris på aircondition til hjemmet finder du på nettet. Så får du den også sendt direkte hjem til dig, hvilket er let og enkelt.Det siger forbrugerne om ChillFlex Pro

Som altid på Bedst i test Guiden har vi hørt hvad forbrugerne synes om deres produkt, da det jo trods alt er dem som bedst ved hvordan produktet fungerer. Herunder har vi samlet nogle kommentarer fra forbrugerne:

”Utrolig god aircondition. Jeg var allerede fan af mobil aircondition, da jeg tidligere har haft en, men denne her overraskede virkelig! Den har et flot udseende og den er overraskende stille af en mobil aircondition at være, som ofte plejer at være ret støjende.”

”Lidt dyr, men nu slipper jeg for at svede”

”En meget god investering, den er stilren, nem at installere og enkel at brug. Den giver god gennemstrømning af kold luft i stuen og når vi skal i seng forstyrrer den ikke vores nattesøvn. Utrolig praktisk at det også er muligt at trille med den!” 


Derfor er Electrolux ChillFlex Pro vores vinder

Der findes desværre meget få ekspert tests af aircondition apparater og derfor måtte vi tage en anden vej for at komme frem til resultatet. Vi besøgte butikkerne som sælger airconditionapparater og spurgte hvilken mobil aircondition de ville anbefale. I stedet for at anbefale en enkelt, blev vi anbefalet disse mærker; Electrolux, Dyson, Woods og Delonghi.

Efter nærmere undersøgelser vedr. dens funktioner, hvor stort område kan den dække, pris og selvfølgelig hensynet til miljøet faldt valget på Electrolux ChillFlex Pro-serie.


Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om bordventilator.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppen får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående aircondition. På den måde kan du gøre et kup = det bedste aircondition til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


Skousen sælger den bedste mobile aircondition for kun 4299 kr. Prisen er inkl. fragt!

WhiteAway sælger den bedste mobile aircondition for kun 4299 kr. Prisen er inkl. fragt!

Lavprishvidevarer sælger den bedste mobile aircondition for kun 4299 kr. Prisen er inkl. fragt!Philip Andrén

Bedst i test: Mobil aircondition

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den