Bedst i test komfur - varmluftsovne

Komfur test 2024 - her er den bedste

Hvis du skal købe et nyt komfur med varmluftsovn og vil have den bedste af de bedste er du kommet til det rette sted! 


Denne side giver dig ikke bare svaret på hvilken ovn som er bedst i test, vi fortæller dig også hvor du kan købe den til den bedste pris. Vi har undersøgt de aktuelle eksperttests der findes, talt med hvidevarebutikkerne og vigtigst af alt – undersøgt hvad forbrugerne synes, som har købt ovnen.Disse egenskaber skal en varmluftsovn have:

 • Brugervenlig – Den skal være nem at bruge og let at forstå
 • Børnesikker – Vi vil gerne at den skal have børnesikring så små børn ikke kan brænde sig
 • Nem at rengøre – Ja, som sagt skal den være nem at holde ren
 • Hurtig opvarmning – Pladerne skal reagere hurtigt og hurtigt blive varme så du sparer tid og energi.
 • Varmluft - så varmen spredes jævnt i ovnen
 • Energieffektiv – Vi vil at ovnen skal være mærket med A eller en højere mærkning. Med en sådan mærkning kan du spare flere 100 lapper samtidig med at den er mere miljøvenlig
 • Og den lavest mulige pris – Selvfølgelig! 


Induktionskomfur bedst i test 2024

Efter at have gransket eksperttests, talt med flere kendte hvidevareleverandører og ikke mindst hørt forbrugernes oplevelser med deres komfurer har vi vinderen: Bosch HLS79W321U!Bosch komfur

Fordelene med – Bosch HLS79W321U er mange:

 • Dette er et keramisk komfur med en kold ovnlåge, hvilket er en stor fordel til dig med børn.
 • Ovnens kapacitet er på 63 liter. Den keramiske kogeplade er 60 cm og har 4 plader (zoner).
 • For at spare tid og energi varmes pladerne utroligt hurtigt
 • I og med at komfuret har en blank overfalde er den også meget nem at holde ren.
 • Ovnen har en ekstra stor ventilator som bidrager til at alle retter tilberedes jævnt uanset var du placerer maden i ovnen. Ovnen har også grillfunktion, varmluft, pizza/tærte-funktion, optøningsfunktion og gratineringsfunktion.
 • Komfuret har energiklasse A -10% som betyder at ovnen er 10% mere energieffektiv end andre komfurer som har energiklasse A.
 • Børnesikret

 

Her køber du den bedste komfur til den bedste pris
Det siger eksperterne om ovnen

Vi har desværre kun få eksperttests at læne os op ad, men dem vi har er relevante og aktuelle. 


2022

Råd & Rön har opdateret testen med 7 nye komfurer og inkluderer nu i alt 38 forskellige komfurer i testen. Blandt de bedste i induktionstesten er stadig Bosch HLS79W320U, Bosch HLS79W350U, Bosch HLS79Y350U, Bosch HLT79Y320U, Siemens HL9S7Y320U og Siemens HL9S7Y340U, som alle får 65 point hver.

Blandt de bedste komfurer i det keramiske test er Bosch HKR39A250U, HKR39A250W, HKR39A220U og HKR39A220W, som alle får 54 point hver.


Tænk har testet 26 komfurer og stemt Bosch HLS79W320U, Bosch HLS39W350U, Bosch HLS79Y350U, Siemens HL9S7Y320U og Siemens HL97Y340U som de bedste induktionskomfurer.


De bedste keramiske komfurer ifølge Tænk var Bosch HKR39A250W og HKR39A220U.


2016

Råd & Rön Testede 7 komfurer med induktion. Bedst i test blev Siemens HA85854OUO med 71 point. Den er godt til både madlavning og bagning. Den er specielt god til at holde den rigtige temperatur i ovnen. I og med at testvinderen er meget dyr udnævner Råd & Rön anden og tredjepladsen til Godt køb i og med at disse er nogle tusindelapper billigere. Først kommer Bosch HCA628120U med 65 point. Med bare et point mindre kommer Cylinda SIB 4162 KV og udnævnes også til Godt køb af magasinet.


Råd & Rön Testede 6 keramiske komfurer og på en delt førsteplads med 61 point kom Electrolux EKC6051BOW og Bosch HCE622123V. Andenpladsen med 60 point gik til Elektro Helios SK 6554.


Det siger forbrugerne om komfuret

I og med der findes så få eksperttests af dette komfur, har vi taget ekstra meget hensyn til hvad forbrugerne synes om testvinderen og det er jo trods alt dem der har den bedste erfaring med komfuret.

Overordnet kan vi se at køberne af dette komfur er tilfredse med deres køb. Herunder kan du læse nogle af de kommentarer komfuret Bosch HLS79W321U har fået:


”Dette er mit valg, for komfuret har solid kvalitet og alle basis funktioner. Det har ekstra stor varmluftsovn med blank emalje, keramisk kogeplade og en knap som er let at dreje. Det jeg afholder mig fra, er induktionsplader og finurligheder, hvilket gør den så overkommelig.”


”Er et helt udmærket komfur til en rigtig god pris. Mange gode programmer, solid, stille, rummelig, børnesikret, velfungerende og nem at gøre ren. Skulle jeg købe et komfur igen havde jeg helt klart valgt dette.” 


”Er meget tilfreds med komfuret. Det er meget nemt at kigge ind i ovnen og holde øje med maden. Praktisk børnesikring som låser begge plader og ovn. Rummelig indeni. Får bl.a. endelig plads til en hel 


”Hjemmelavet” pizzabund. God Pizza/Tærte funktion. Bliver hurtigt varm.” 


”Her får du meget for pengene. Et godt og solidt komfur. Kan rigtig godt lide den store ovn, og at ovnlågen er nem at åbne samtidig med at den er børnesikret. Bliver heller ikke varm udenpå”.


 ”Jeg købte dette komfur for 3 uger siden og jeg er super tilfreds J”.


”Alle mine behov for et komfur er dækket med dette komfur. Madlavningen går nu som en leg!”


Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om tørretumblere.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående komfur. På den måde kan du gøre et kup = det bedste komfur til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


WhiteAway sælger den bedste komfuret for kun 11999 kr. Prisen er inkl. fragt!

Lavprishvidevarer sælger den bedste komfuret for kun 12399 kr. Prisen er inkl. fragt!

Homeshop.dk sælger den bedste komfuret for kun 13055 kr. Prisen er inkl. fragt!

Skousen sælger den bedste komfuret for kun 14499 kr. Prisen er inkl. fragt!Philip Andrén

Bedst i test: Komfur

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den