tøjdamper test - tøjdamper bedst i test

Tøjdamper test 2024

Hvis du skal købe en tøjdamper og gerne vil vide hvilken der er bedst i test lige nu, så er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle eksperttests, talt med ekspertnerne og sågar undersøgt hvilken tøjdamper der er forbrugernes foretrukne. Herefter har vi samlet resultatet på denne side. På den måde kan du undgå at lave et dårligt køb og finde de bedste tøjdampere på markedet med det samme, alt sammen for at du skal kunne lave et så klogt valg som muligt!


I denne test har vi valgt to tøjdampere, en testvinder til dig som har brug for en let og smidig tøjdamper, som du f.eks. kan tage med på rejsen og en til dig som gerne tøjdamper hele garderoben, samt behøver lidt mere kraft.Derfor skal du have en tøjdamper

At dampe sit tøj i stedet for at bruge et strygejern er en skånsom måde at fjerne krøllerne mellem vaskene. Dampen giver tøjet en mere afslappet og glat finish kontra et strygejern som nogle gange kan efterlade hårde kanter. En tøjdamper er en miljøvenlig måde at gøre dit tøj friskt på, hvor du slipper for at anvende vaskemiddel og andre kemikalier. Ved hjælp af kun damp og vand bliver dit tøj friskere samtidig med at lugt og 99,9% af bakterier forsvinder.  


Selvfølgelig er det muligt at dampe alle tekstiler som du normalt ville have strøget, uden risiko for at lave brændemærker og folder.


OBS! Desværre finder der ikke så mange eksperttests af tøjdampere i Danmark i dag. Vi har derfor her på Bedst i test Guiden lagt ekstra stor fokus på hvad forbrugerne har at sige om deres køb.


Bedste tøjdamper 2024 - tøjdamper bedst i test

Den håndholdte tøjdamper der udmærker sig mest hos eksperterne og forbrugerne er Philips Steam&Go GC362 som er en stor favorit lige nu! Læs gerne hele testen for mere information.Philips tøjdamper


Philips Steam&Go GC362 er en perfekt tøjdamper til dig som hurtigt vil fjerne krøller i tøjet. Takket være det smidige design kan du tage den med i rejsetasken så du kan gøre dit tøj flot og friskt på ferien. Desuden varmes varmepladen op til en tilstrækkelig høj temperatur for yderligere at lette processen. Steam&Go er skånsom mod dit tøj og det er muligt at anvende den på ømtålelige materialer som kashmir. Som tidligere nævnt så fjerner Philips tøjdamper også ildelugtende dufte og det er ingen undtagelse her – Steam&Go gør dit tøj friskt selvom det ikke er vasket og fjerner også bakterier.


Med tøjdamperen følger en 3 meter lang ledning og varmebeskyttende handske som gør det lettere hvis det er et tykkere materiale der skal dampes. Så kan det kræves at du trykket tøjet mod tøjdamperen for at fjerne alle krøller. Handske er derfor meget god at have, da du ikke risikerer at brænde dig!


Tøjdamperens effekt ligger på 1300W og opvarmningen tager ca. 1 minut. Herefter er det bare at gå i gang og dampe dit tøj til perfektion.


Sådan køber du testvinderen til den laveste prisDu kan læse disse eksperttests

OBS! Som tidligere nævnt findes der desværre ikke i dag så mange eksperttests af tøjdampere i Danmark. Vi har derfor lagt den største vægt på hvad forbrugeranmeldelserne siger. Når der kommer flere eksperttests vil de blive vist her på siden.


Expressen testede Steam&Go GC363 og skriver at den gør et godt job, er hurtig at komme i gang med og har en lang ledning. Blandt ulemperne der blev nævnt var at de synes den er lidt klodset og tung, samt at beholderen er lidt lille.  


Det siger forbrugerne om Steam&GO

Vi har som altid her på Bedst i test Guiden undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;


”Brugervenlig tøjdamper som fungerer udmærket på ømtåleligt tøj, gardiner og i bilen. Dræber 99,9% af alle bakterier. Perfekt til at gøre dit tøj friskt imellem vaskene. Miljøvenlig af mindst to årsager. Kunne muligvis have haft en lidt større vandbeholder.” 


”GC360/30 fra Philips var meget nem at bruge, blev hurtig varm og klar til brug og fjernede virkelig krøller i tøjet. Meget smidig størrelse som er nem at tage med på rejsen og kan gøre det tøj som har været pakket ned glat og fint. Den har virkelig sparet tid!”


”Er meget nem at bruge og opvarmes på kun nogle få sekunder og den er tilstrækkelig lille til at tage med sig på rejsen.”


”Opvarmes hurtigt og kan næsten erstatte det almindelig strygejern, hvis det ikke er meget krøllet tøj. Perfekt størrelse til at tage med i rejsetasken.”


”Glatter krøllerne i tøjet og giver et godt resultat. Hurtig opvarmning og nem at anvende. Varmehandsken passer ikke til en mand, altså retter dette produkt sig kun mod kvinder.”


”Bliver opvarmet på nogle sekunder og er nem at anvende. Det er en lille beholder til vandet, men ser det ikke som noget større problem, da det er enkelt at fylde på igen.”


”Det er en praktisk tøjdamper med godt håndtag og fint design. Den holder hvad den lover, er lidt tungeren en jeg havde forventet, men nem at bruge. Da vandbeholderen kan klare ca. to skjorter forstår jeg hurtigt at denne tøjdamper er designet til rejsen hvor man tager fint tøj med. F.eks. jul eller nytår. Det bliver altså upraktisk at have en hel bunke tøj med som skal dampes, da du må påfylde vand med jævne mellemrum.”


Bedst premiumvalg tøjdamper 2024

Hvis du vil have en tøjdamper til mere end det hurtige fix anbefaler vi en større variant med en ordenlig bøjle. Vi har derfor også fundet Philips ComfortTouch GC557 frem som det bedste premiumvalg. Læs gerne testen herunder for mere information om tøjdamperen!Tøjdamper Philips

Ligesom vores testvinder kommer også dette produkt fra Philips som lige nu topper i flere anmeldelser i Danmark. Denne tøjdamper er dog af den lidt større slags og har en stor vandtank på 1,8 L så du kan tøjdamper mange stykker tøj uden at behøve at fylde vand på! Den har også et mere kraftfuldt dampudslip på 40g/min hvilket gør det let og smidigt at fjerne krøller. Selvfølgelig gør denne tøjdamper også dit tøj mere friskt og fjerner ildelugtende dufte og 99,9% af bakterier.


Med en ordentlig anordning til at hænge dit tøj op kan du få et resultat som er en tøjbutik værdigt, når du f.eks. skal dampe et helt jakkesæt. Det moderne design gør det også muligt at have den stående fremme i f.eks. soveværelset uden det ser klodset og grimt ud.


Med ComfortTouch GC557 er du sikker på et tilfredsstillende resultat, da der findes hele fem indstillinger som du kan bruge alt efter hvilket stof der skal dampes. Det er muligt at bruge den på ømtålelige materialer og Philips garanterer at der ikke efterlades nogle brændemærker når du presser varmeplade direkte mod tøjet.


Du kan forlænge livslængden af din tøjdamper ved hjælp af en smart afkalkningsfunktion, Easy Rinse, som sikrer at tøjdamperens funktioner fungerer fejlfrit i lang tid fremover.

Hvis du skulle glemme at slukke for tøjdamperen på en stresset morgen går tøjdamperen selv i standby-mode, så du kan slippe for at bekymre dig.


Det tilbehør som medfølger er det samme som hos vores testvinder; en varmebeskyttende handske og en børste som er god til at bruge på tykkere textiler så dampen trænger in gennem tøjets fibre. Det er muligt også at bruge børsten på gardiner.


Andre finesser med ComfortTouch GC557 er f.eks. et ekstra langt ”steaming board” (strygebræt) hvilket giver støtte ved dampning og en låsefunktion, der sikrer at bøjlen, som tøjet hænger på, er på plads. 


Specifikationer:

  • Effekt: Max 2000 W
  • Spænding: 220-240 V
  • Opvarmning: 45 sekunde
  • Justerbare indstillinger: 5 stk.
  • Ledning længde: 1,82m


Philips ComfortTouch GC557 er en perfekt tøjdamper til dig som gerne vil tøjdampe hele garderoben, samt sikre at resultatet bliver fejlfrit. Du finder den laveste pris lige nu herunder!


Sådan køber du premiumvinderen til den laveste pris  


Test tøjdamper - læs disse eksperttests

OBS! Som tidligere nævnt finder der i dag desværre ikke så mange eksperttests af tøjdampere i Danmark. Vi har derfor lagt den største vægt på hvad forbrugeranmeldelserne siger. Når der kommer flere eksperttests vil de blive lagt her på siden.


ICA Kuriren lavede en test hvor ComfortTouch GC557 havnede på en delt førsteplads. I testen skriver de at den er let monteret, stabil, nem at arbejde med og at påfyldning af vand er meget enkelt. De kan også lide det fleksible mundstykke. Testens delmomenter bestod af forskellige materialer som tøjdamperen blev testet på. På siden blev der fuldt hus med 5 point. I delmomenterne ”T-shirt bomuld”, ”Bomuldsskjorte”, ”Viskestykke” og ”Linned sjal” fik tøjdamperen 4 ud af 5 point. De ulemper der nævnes ved tøjdamperen er at mundstykket og slangen bliver varme, samt at ledningen er lidt kort. Længden på ledningen er 1.82 m.


Det siger forbrugerne om ComfortTouch GC557

Som altid har vi her på Bedst i test Guiden også undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler:


”Rigtig god tøjdamper som både gør mit tøj friskt og stryger tøjet. Opvarmes meget hurtigt og er dermed hurtig at tage i brug. Har prøvet flere forskellige tøjtyper med et godt resultat. Nem at montere og meget let at anvende.”


”Meget bedre og nemmere end vi havde forventet. Opvarmes utrolig hurtig og fixer krøllet tøj i et snuptag. Vi blev meget imponerede. Desuden er dette en mere skånsom måde end at stryge sit tøj. Første gang vi testede den synes vi det var lidt besværligt at få teknikken til at spille, men når man først har forstået hvordan man skal gøre bliver det betydeligt lettere.”


”Jeg har prøvet Philips ComfortTouch Steamer ved flere lejligheder og på forskellige materiale. Tøjdamperen er nem at bruge. Vandbeholderen rækker fint til flere stykker tøj ad gangen. Den har et flot design. Tøjdamperen gør dit tøj friskt og er effektiv mod både krøller og folder i dit tøj. Jeg havde ønsket at strygebrættet også havde polstring på bagsiden, så man slap for at vende tøjet.”


”Kan virkelig godt lide denne tøjdamper. Det er så nemt at tage en skjorte frem som er blevet lidt krøllet og så bare dampe den glat igen. Enkle og tydelige funktioner som alle kan finde ud af. Opvarmes hurtigt.”


”En stilren tøjdamper med et design som gør det muligt at have den stående fremme. Nem at bruge og giver et perfekt resultat på mine bluser og skjorter. Tænkte længe over at købe en tøjdamper, da jeg var blevet træt af at stryge og med denne tøjdamper er det blevet sjovt at bruge tøj som kræver at blive strøget! Den er så meget pengene værd! En af de bedste produkter at have derhjemme!”


Og hvilke ulemper er der så med denne tøjdamper? Dem vil vi selvfølgelig gerne kende til. De ulemper der nævnes fra forbrugerne er at i enkelte tilfælde er tøjdamperen begyndte at lække. Til dette har Philips svaret at det er vigtigt at dobbeltchecke at slangen ikke er vredet eller bøjet for meget når man damper, da vandet så ikke kan komme frem og i stedet presses ud fra vandtanken, hvilket leder til lækage.tøjdamper test


Tips 1: Hvis du hellere vil stryge dit tøj med et klassisk strygejern, kan vi også tipse dig om at læse vores test om strygejern. Eller testen af espressomaskiner til en velfortjent kop kaffe efter at have strøget eller dampet alt dit tøj.


Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående tøjdampere. På den måde kan du gøre et rigtigt kup = den bedste tøjdamper til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!Komplett sælger den bedste tøjdamperen for kun 427 kr. Prisen er inkl. fragt!

Butik24 sælger den bedste tøjdamperen for kun 457 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste tøjdamperen for kun 526 kr. Prisen er inkl. fragt!

Power sælger den bedste tøjdamperen for kun 617 kr. Prisen er inkl. fragt!

Skousen sælger den bedste tøjdamperen for kun 617 kr. Prisen er inkl. fragt!

WhiteAway sælger den bedste tøjdamperen for kun 617 kr. Prisen er inkl. fragt!

Føniks Computer sælger den bedste tøjdamperen for kun 629 kr. Prisen er inkl. fragt!

El-Salg sælger den bedste tøjdamperen for kun 699 kr. Prisen er inkl. fragt!

Euronics sælger den bedste tøjdamperen for kun 699 kr. Prisen er inkl. fragt!

ShopBetter.dk sælger den bedste tøjdamperen for kun 874.98 kr. Prisen er inkl. fragt!

boligcenter.dk sælger den bedste tøjdamperen for kun 928 kr. Prisen er inkl. fragt!

Lavprishvidevarer sælger den bedste tøjdamperen for kun 1017 kr. Prisen er inkl. fragt!


Philip Andrén

Bedst i test: Tøjdamper

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den