tøjdamper test - tøjdamper bedst i test

Tøjdamper test 2022

Hvis du skal købe en tøjdamper og gerne vil vide hvilken der er bedst i test lige nu, så er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle eksperttests, talt med ekspertnerne og sågar undersøgt hvilken tøjdamper der er forbrugernes foretrukne. Herefter har vi samlet resultatet på denne side. På den måde kan du undgå at lave et dårligt køb og finde de bedste tøjdampere på markedet med det samme, alt sammen for at du skal kunne lave et så klogt valg som muligt!


I denne test har vi valgt to tøjdampere, en testvinder til dig som har brug for en let og smidig tøjdamper, som du f.eks. kan tage med på rejsen og en til dig som gerne tøjdamper hele garderoben, samt behøver lidt mere kraft.


Jeg ved allerede hvad jeg vil vide – vis mig den bedste tøjdamper NU!


Jeg ved allerede hvad jeg vil vide – vis mig det bedste premiumvalg NU!Derfor skal du have en tøjdamper

At dampe sit tøj i stedet for at bruge et strygejern er en skånsom måde at fjerne krøllerne mellem vaskene. Dampen giver tøjet en mere afslappet og glat finish kontra et strygejern som nogle gange kan efterlade hårde kanter. En tøjdamper er en miljøvenlig måde at gøre dit tøj friskt på, hvor du slipper for at anvende vaskemiddel og andre kemikalier. Ved hjælp af kun damp og vand bliver dit tøj friskere samtidig med at lugt og 99,9% af bakterier forsvinder.  


Selvfølgelig er det muligt at dampe alle tekstiler som du normalt ville have strøget, uden risiko for at lave brændemærker og folder.


OBS! Desværre finder der ikke så mange eksperttests af tøjdampere i Danmark i dag. Vi har derfor her på Bedst i test Guiden lagt ekstra stor fokus på hvad forbrugerne har at sige om deres køb.

Bedste tøjdamper 2022 - tøjdamper bedst i test

Den håndholdte tøjdamper der udmærker sig mest hos eksperterne og forbrugerne er Philips Steam&Go GC363 som er en stor favorit lige nu! Læs gerne hele testen for mere information.


Bedste tøjdamper lige nu – Philips Steam&Go GC363

(Klik på billedet for mere information om den laveste pris på tøjdamperen)Philips tøjdamper


Philips Steam&Go GC363 er en perfekt tøjdamper til dig som hurtigt vil fjerne krøller i tøjet. Takket være det smidige design kan du tage den med i rejsetasken så du kan gøre dit tøj flot og friskt på ferien. Desuden varmes varmepladen op til en tilstrækkelig høj temperatur for yderligere at lette processen. Steam&Go er skånsom mod dit tøj og det er muligt at anvende den på ømtålelige materialer som kashmir. Som tidligere nævnt så fjerner Philips tøjdamper også ildelugtende dufte og det er ingen undtagelse her – Steam&Go gør dit tøj friskt selvom det ikke er vasket og fjerner også bakterier.


Med tøjdamperen følger en 3 meter lang ledning og varmebeskyttende handske som gør det lettere hvis det er et tykkere materiale der skal dampes. Så kan det kræves at du trykket tøjet mod tøjdamperen for at fjerne alle krøller. Handske er derfor meget god at have, da du ikke risikerer at brænde dig!


Tøjdamperens effekt ligger på 1300W og opvarmningen tager ca. 1 minut. Herefter er det bare at gå i gang og dampe dit tøj til perfektion.


Sådan køber du testvinderen til den laveste pris


Prisjagt Philips Steam&Go GC363
i samarbejde med Prisjagt
Du kan læse disse eksperttests

OBS! Som tidligere nævnt findes der desværre ikke i dag så mange eksperttests af tøjdampere i Danmark. Vi har derfor lagt den største vægt på hvad forbrugeranmeldelserne siger. Når der kommer flere eksperttests vil de blive vist her på siden.


Expressen testede Steam&Go GC363 og skriver at den gør et godt job, er hurtig at komme i gang med og har en lang ledning. Blandt ulemperne der blev nævnt var at de synes den er lidt klodset og tung, samt at beholderen er lidt lille.  


Det siger forbrugerne om Steam&GO

Vi har som altid her på Bedst i test Guiden undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;


”Brugervenlig tøjdamper som fungerer udmærket på ømtåleligt tøj, gardiner og i bilen. Dræber 99,9% af alle bakterier. Perfekt til at gøre dit tøj friskt imellem vaskene. Miljøvenlig af mindst to årsager. Kunne muligvis have haft en lidt større vandbeholder.” 


”GC360/30 fra Philips var meget nem at bruge, blev hurtig varm og klar til brug og fjernede virkelig krøller i tøjet. Meget smidig størrelse som er nem at tage med på rejsen og kan gøre det tøj som har været pakket ned glat og fint. Den har virkelig sparet tid!”


”Er meget nem at bruge og opvarmes på kun nogle få sekunder og den er tilstrækkelig lille til at tage med sig på rejsen.”


”Opvarmes hurtigt og kan næsten erstatte det almindelig strygejern, hvis det ikke er meget krøllet tøj. Perfekt størrelse til at tage med i rejsetasken.”


”Glatter krøllerne i tøjet og giver et godt resultat. Hurtig opvarmning og nem at anvende. Varmehandsken passer ikke til en mand, altså retter dette produkt sig kun mod kvinder.”


”Bliver opvarmet på nogle sekunder og er nem at anvende. Det er en lille beholder til vandet, men ser det ikke som noget større problem, da det er enkelt at fylde på igen.”


”Det er en praktisk tøjdamper med godt håndtag og fint design. Den holder hvad den lover, er lidt tungeren en jeg havde forventet, men nem at bruge. Da vandbeholderen kan klare ca. to skjorter forstår jeg hurtigt at denne tøjdamper er designet til rejsen hvor man tager fint tøj med. F.eks. jul eller nytår. Det bliver altså upraktisk at have en hel bunke tøj med som skal dampes, da du må påfylde vand med jævne mellemrum.”
Bedst premiumvalg tøjdamper 2022

Hvis du vil have en tøjdamper til mere end det hurtige fix anbefaler vi en større variant med en ordenlig bøjle. Vi har derfor også fundet Philips ComfortTouch GC557 frem som det bedste premiumvalg. Læs gerne testen herunder for mere information om tøjdamperen!


Bedste tøjdamper premiumvalg lige nu – Philips ComfortTouch GC557

 (Klik på billedet for at se den laveste pris lige nu)


Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 april 2023

Prisjagt Philips ComfortTouch GC557
i samarbejde med Prisjagt


Philip Andrén

Bedst i test: Tøjdamper


Skrevet . Senest opdateret den