vægttæppe bedst i test

Tests af bedste vægttæppe 2024

Skal du købe et vægttæppe og vil vide hvilket der er bedst i test lige nu? Så er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle tests der er publiceret i den seneste tids aviser, testlaboratorier og selvfølgelig fundet ud af hvilket tæppe forbruger synes er det bedste. Alt samme for at finde det bedste vægttæppe til dig. Vi har efterfølgende samlet vores arbejde på denne side til dig, så du kan undgå ærgerlige og dyre fejlkøb. Vægttæppe kuriosa

Vægttæpper har fundets længe, men det er først nu at de har fået et reelt opsving. I begyndelsen blev vægttæpper først og fremmest anvendt af folk som led af psykiske problemer eller søvnløshed, da de bidrager med at udløse det afslappende hormon oxytocin. En øget udskillelse af oxytocin har en meget god effekt på mennesker med bl.a. autisme, anoreksi, ADHD/ADD og skizofreni. Det mindsker desuden angst og stress samtidigt som det gør dig mere lykkelig og tillidsfuld.


Der er publiceret mange artikler som hævder at vægttæpper bidrager til en bedre søvn. Og er der noget som folk i verden er klar til at bruge penge på, så er det en bedre søvn. Ifølge eksperter anbefales det at vægttæppets vægt skal være mellem 10-15% af din kropsvægt. Derfor præsenterer vi vores testvinder i tre forskellige vægtklasser; 7, 9 og 11 kg.


*Hvis du har svag lungekapacitet, hjertefejl eller svækkede muskler anbefales det at du rådfører dig med din læge, inden du begynder at anvende et vægttæppe.*


Vægttæppe bedst i test 2024Cura tæppet har en fyldning af silicium mikroperler. Disse mikroperler former sig efter kroppen og given en følelse af blød omfavnelse hvilket leder til frigørelse af det beroligende ”har det godt-mormon” oxytocin. Det mindsker stress, angst og agression. Mikroperlerne udskiller mere varme end sædvanlige fyldninger, hvilket bidrager til en forfriskende effekt.


Vægttæppet har en 7-lags teknologi og et yderstof af 100% bomuld. Cura vægttæppet findes i 5 farver; marineblå, hvid, lysegrå, mørkegrå og sand.


Selvom vægttæppet som produkt ikke er en nyhed har Cura of Sweden revolutioneret markedet ved at producere tæppet i høj kvalitet til en rimelig pris. Bestiller du f.eks. et vægttæppe gennem sundhedsvæsenet må du ofte betale op imod 7000 kr. for et tæppe. For at du skal føle dig ekstra tryg med dit køb giver Cura of Sweden en garanti på 3 år på dit vægttæppe.


Hvis du vil have et tungere tæppe end 7kg har vi et tæppe på 9kg og et på 11kg lidt længere nede på siden (tænk på at tæppet skal veje ca. 10-15% af din kropsvægt). Tag mig med det samme til 9kg og 11kg tæppet!


Her køber du testvinderen 7 kg: Her køber du testvinderen 9 kg:Her køber du testvinderen 11 kg:Det siger eksperterne om vægttæppet

Indtil nu er der ikke så mange eksperttests af referere til. Der findes dog en hel del eksperter indenfor søvnforskning som mener at vægttæpper har en god effekt på din søvn. Her kommer nogle eksemper;


”Et vægttæppe genererer tryghed og ro, hvilket kan have en positiv påvirkning på uro, usikkerhed og stress.” – Berit Seiger Cronfalk (Sygeplejerske)


Må Bra: ”Studierne om vægttæpper er stadig få og er kun blevet udført på mindre testgrupper, men studierne viser at når du sover under et vægttæppe øges indholdet af oxytocin og seratonin (vores har det godt-hormoner) samtidig med at stresshormonet kortisol synker, hvilket giver en bedre dyb søvn”. Må Bra fremhæver rapporter fra Journal of Sleep Medicine & Disorders samt fra amtstyret Västmanland hvor 82% af dem der har testet tæppet oplevede at de blev mere afslappede, som et resultat af tæppet.


I et studie vises positive resultater på at vægttæppet har en positiv effekt på mennesker med psykiske diagnoser, bl.a. autisme, ADHD og angst. Resultatet viste at vægttæppet kan berolige en rastløs krop, mindste følelsen af angst og forbedre din søvn.


Det siger forbrugerne om deres vægttæppe

Som sædvanligt nøjes vi ikke med at se på hvad eksperterne mener, men undersøger også hvad forbrugerne synes. Det er jo trods alt dem der oftest har længst erfaring med et produkt. Her kommer nogle eksempler;


”Var yderst tvivlsom da jeg fik dette vidunderlige tæppe i julegave. Som en ren drøm at ligge sig under. Jeg tror snart jeg vil opgradere til 7kg da selve ”vægt” følelsen slet ikke er mærkbar, når al vægt spredes over hele kroppen.


”Har haft søvnproblemer i mindst 30 år. Har nu haft mit vægttæppe på 5kg i lidt mere end 1 år. Jeg har øget min nattesøvn med 1-2 timer mere hver nat. Jeg vågner stadig flere gange hver nat, men falder i søvn igen meget hurtigere. Det her er mit bedste køb nogensinde. Plus: Forbedret min nattesøvn med 1-2 timer hver nat. Minus: Der findes ikke noget negativt.”


”Jeg har et vægttæppe ovenpå min almindelige dyne, da vægttæppet (eller dets effekt på kroppen) gør at jeg føler mig kold efter en nat. Vågner mindre ofte hver nat nu, men fremfor alt, jeg falder hurtigere i søvn.”


”Efter flere års besvær med at falde i søvn, sover jeg endelig godt. Det her er mit livs bedste køb! Havde valgt en tungere tæppe, hvis jeg kunne vælge forfra. Er 175cm og vejer 63kg, købte et tæppe på 9kg. Havde valgt 13kg hvis jeg skulle vælge om igen. I dag sover jeg med vægttæppet ovenpå min almindelige dyne. Sover super godt og føler mig udhvilet om morgenen.”


”Højeste karakter til dette tæppe. Min søn i teenagealderen har haft svært ved at falde i søvn og sove hele nætter. Søvnen er blevet mere stabil og min søn siger selv at han er mere udhvilet. Er man usikker på hvilken vægt man skal vælge, anbefaler jeg at man tager det lidt tungere tæppe af dem man har at vælge imellem.


Til dig som søger en anden vægt på tæppet end disse, kan se flere forslag her!
vægttæppe

Vågn op frisk og udhvilet takket være dit vægttæppeTips 1: Dig der går med i vores Facebookgruppe får information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående vægttæppe. På den måde kan du gøre et rigtig godt køb = det bedste vægttæppe til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM ovenfor, så sørger vi for overvågningen for dig.


CURA of Sweden sælger den bedste vægttæppet for kun 518 kr. Prisen er inkl. fragt!

Royal Design sælger den bedste vægttæppet for kun 608 kr. Prisen er inkl. fragt!


Royal Design sælger den bedste vægttæppet for kun 608 kr. Prisen er inkl. fragt!


CURA of Sweden sælger den bedste vægttæppet for kun 638 kr. Prisen er inkl. fragt!Philip Andrén

Bedst i test: Vægttæppe

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den