bedste overvågningskameraer - test af bedste overvågningskamera

Overvågningskamera test 2024

Vil du vide hvilket overvågningskamera der er bedst i test 2024? Så er du kommet til det rette sted! 


Som sædvanligt har vi her på Bedst i test Guiden talt med både eksperter og forbrugere for at få et så godt svar på spørgsmålet som muligt, alt sammen for at du kan foretage et så klogt køb som muligt. 


I denne test at vi set på to overvågningskameraer som vi anbefaler. Et meget overkommeligt overvågningskamera som har givet karakteren ”bedst i test” der hovedsageligt er rettet mod indendørs brug og et lidt dyrere alternativ der fungerer lige så godt både udendørs og indendørs og som får karakteren ”bedste premium valg”.


Bedste overvågningskamera lige nu


 Derfor skal du have et overvågningskamera

  • Hold styr på dit hjem når du er væk hjemmefra – med et ekstra øje hjemme kan du føle dig mere sikker
  • Hold styr på husdyrene og øvrige familiemedlemmer – Du kan nemt sikre dig at kun autoriserede personer er hjemme

  • Fjernovervågning – med overvågningskameraets app har du kontrol når du vil, hvor du vil

  • Godt bevis – er kameraet placeret rigtigt er der en god chance for at tyvene er fanget på kameraet 


Overvågningskamera bedst i test 2024

Bedste overvågningskamera

Højtopløsnings overvågningskamera til nattetid

Denne udendørs overvågningskamera med optagelse har en 2K opløsning (2560 x 1440), digital zoom på 12x og en breddegrad på 130 grader. Til videooptagelse om natten anvendes en infrarød LED-lygte. Der er også en almindelig spotlight, der tændes for at muliggøre farveovervågning om natten.

 

Bedste udendørs overvågningskamera med optagelse

Denne udendørs overvågningskamera med optagelse kan bruges til både tale- og lydoptagelse. For at skræmme uønskede gæster har kameraet en sirene, der kan udsende skræmmende advarselslyde på 80dB. Batteriet forventes at holde i 6 måneder.

 

Tåler alle vejrforhold

Kameraet er robust og designet til at klare alle typer af vejrforhold. Ifølge Arlo selv skulle det kunne klare temperaturer fra -20 til 45 grader Celsius - en værdig udendørs overvågningskamera bedst i test.

 

Let at installere

Start med at installere appen på din mobil og følg instruktionerne. Når det kommer til selve installationen af kameraerne, får du skrue- og magnetiske beslag med i kassen. Kameraerne fastgøres let på de medfølgende beslag og kan justeres i den ønskede retning.

 

Fordele ved appen

Planlæg, hvornår kameraerne skal være tændt. Indstil om kameraerne skal udløses af bevægelse eller lyd samt niveauet af bevægelse eller lyd til at starte en alarm. Vælg, hvad der skal ske, når kameraerne udløses: kameraoptagelse, at sirenen begynder at lyde, eller at advarselsmeddelelser sendes til alle i familien. Integrer overvågningskameraet med Amazon Alexa, Google Assistant og andre IFTTT-enheder. Geofencing: Indstil om kameraer skal tændes eller slukkes, når du er på et bestemt sted.

 

Her køber du testvinderen


Lille udendørs overvågningskamera bedst i test

 Udover den nye bedste udendørs Arlo-kamera, Arlo 5, kan vi også anbefale og anbefale modellen Arlo Go 2, som er en mindre model. Den fungerer fremragende i mere bærbar miljøer såsom til båden, sommerhuset eller i campingvognen.

 

Anbefalet udendørs overvågningskamera

Lige før sommeren 2022 lancerede Arlo den nye opgraderede Go-model, Arlo Go 2. Takket være dens 4G-forbindelse og batteridrift er overvågningskameraet helt trådløst og bærbart og kan bruges præcis, hvor du befinder dig. Kameraet kan klare alle typer vejrforhold og har et udskifteligt genopladeligt batteri, der holder i cirka fire måneder.

 

Vælg mellem 4G eller Wi-Fi

Batterilevetiden kan optimeres afhængigt af, hvordan overvågningskameraet bruges. Kameraet bruger mere batteri ved 4G-brug end ved Wi-Fi-brug. Hvis du har kameraet i standby-tilstand uden at registrere bevægelse, forlænges batterilevetiden også. Dog ikke længere end ca. fire måneder. Batteriet kan let tages ud, når det er tid til at oplade det.

 

Kameraet tilsluttes nemt til dit hjem Wi-Fi, men det kan også bruges med et mobilt dataabonnement (4G). Dog er dette abonnement ikke inkluderet og skal købes separat af en lokal mobiludbyder.

 

Højtopløst kamera med nattesyn 

Kameraet har en Full HD-opløsning (1080) og er også udstyret med en spotlight og nattesyn, der gør det muligt at se farver både dag og nat. Kameraets zoom går op til hele 12x optisk zoom. Så snart der sker en bevægelse inden for kameraets synsfelt, sendes der en meddelelse til din telefon, så du kan følge med i, hvad der sker via appen. Du kan indstille, hvor følsom bevægelsessensoren skal være, hvilket er praktisk, hvis du har uskyldige kæledyr, der ofte bevæger sig på din grund.

 

Du har også mulighed for at gemme videoer lokalt via et Micro SD-hukommelseskort.

 

Arlo Smart er en funktion/tillæg, der koster lidt over 30 kr. om måneden og gør dit overvågningskamera endnu smartere. Med dette abonnement kan overvågningskameraet skelne mellem mennesker, dyr og pakkeleverancer for at sende mere relevante notifikationer.

 

Sporing i kameraet 

Skulle det utænkelige ske, at overvågningskameraet bliver stjålet, har det også en indbygget GPS, der gør det muligt at spore kameraet.

 

Her køber du testvinderen

Den mest prisværde overvågningskameraEfter at have læst tests, talt med eksperter og hørt, hvad forbrugerne siger, har vi også udvalgt en billig overvågningskamera. Vinderen er ingen ringere end den meget prisværde overvågningskamera, TP-Link Tapo C100.

 

Billig overvågningskamera bedst i test

TP-Links Tapo Cam er en god overvågningskamera med en videopløsning på 1080p (1920 x 1080). Kameraet står på en robust base, der gør det let at placere det på enhver flad overflade. Basen er også ophængt, hvilket gør det muligt at justere kameraet, så det fanger den rette udsigt over rummet, det står i.

 

Smarte funktioner med appen

På forsiden af overvågningskameraet er der et LED-lys, en sensor, der registrerer lys og bevægelse. Sensorens følsomhed kan ændres, hvis overvågningskameraet aktiveres for mange gange, f.eks. biler på gaden udenfor. Du kan også aktivere kameraet fra din smartphone for at få en live streaming fra overvågningskameraet, når du ønsker det.

 

Udover sensoren er der en mikrofon/højttaler, der bruges til talefunktion og optagelse. Dette overvågningskamera er også klar til integration i smart-hjem, dels via TP-Links egne produkter, men også produkter som Google Home og Amazon Alexa.

 

Med kameraet følger en intuitiv app til din smartphone, der tilsluttes via hjemmets Wi-Fi-netværk. Den samme app, der styres med, bruges også til andre TP-Link produkter.

 

Da det er muligt at indstille overvågningskameraets lys- og bevægelsessensor, fungerer dette kamera også fremragende til andre formål. Det er f.eks. perfekt som babyalarm, da du får en meddelelse på din smartphone, så snart sensoren aktiveres.

 

Du har også mulighed for at oprette tidsplaner for overvågningskameraet. Du kan vælge at aktivere kameraet mellem angivne tidspunkter, f.eks. når du er på arbejde, og derefter deaktivere det, når du er hjemme igen. Du kan indstille forskellige tidspunkter for hver dag i ugen.

 

Lagring af video

Når det kommer til lagring af alle videoklip, der optages, kan de gemmes på et SD-kort. Dette SD-kort har plads til over 380 timers videooptagelse.

 

Her køber du testvinderenTips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om smart-belysning eller testen om smart-låse hvis du er interesseret i flere løsninger til smart-home.


Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook-gruppe får du informationer når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående overvågningskameraer. På den måde kan du lave et rigtigt fund = det bedste overvågningskamera til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!Philip Andrén

Bedst i test: Overvågningskamera

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den