bedste overvågningskameraer - test af bedste overvågningskamera

Overvågningskamera test 2023

Vil du vide hvilket overvågningskamera der er bedst i test 2023? Så er du kommet til det rette sted! 


Som sædvanligt har vi her på Bedst i test Guiden talt med både eksperter og forbrugere for at få et så godt svar på spørgsmålet som muligt, alt sammen for at du kan foretage et så klogt køb som muligt. 


I denne test at vi set på to overvågningskameraer som vi anbefaler. Et meget overkommeligt overvågningskamera som har givet karakteren ”bedst i test” der hovedsageligt er rettet mod indendørs brug og et lidt dyrere alternativ der fungerer lige så godt både udendørs og indendørs og som får karakteren ”bedste premium valg”. 


Jeg ved allerede hvad jeg vil vide – vis mig overvågningskameraet bedst i test NU


Jeg ved allerede hvad jeg vil vide – vis mig overvågningskameraet bedste premium valg NU! 


Derfor skal du have et overvågningskamera

  • Hold styr på dit hjem når du er væk hjemmefra – med et ekstra øje hjemme kan du føle dig mere sikker
  • Hold styr på husdyrene og øvrige familiemedlemmer – Du kan nemt sikre dig at kun autoriserede personer er hjemme

  • Fjernovervågning – med overvågningskameraets app har du kontrol når du vil, hvor du vil

  • Godt bevis – er kameraet placeret rigtigt er der en god chance for at tyvene er fanget på kameraet 

Overvågningskamera bedst i test 2023

Efter at have læst tests, talt med eksperter og hørt hvad forbrugerne siger har vi valgt en testvinder til jer. Vinderen er ingen mindre end det meget overkommelige overvågningskamera TP-Link KC120.

 Bästa övervakningskameran just nu - TP-Link KC120

Bedste overvågningskamera lige nu – TP-Link KC120

(Klik på overvågningskameraet for mere information)Synes godt om 5

Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 marts 2024


TP-Links Kasa Cam er et moderne overvågningskamera med en videoopløsning på 1080p (1920 x 1080). Kameraet står på en robust støtte som gør det let at placere hvor end der findes en plan flade. Støtten kan også monteres ophængt hvilket gør det muligt at vinkle kameraet så det fanger ret vinkel i det rum den er i. 


På overvågningskameraet front er der et LED lys, en sensor som registrerer lys og bevægelse. Det er muligt at ændre følsomheden på sensoren hvis overvågningskameraet skulle tænde på for mange ting, f.eks. biler på gaden udenfor. Udover sensoren er der en mikrofon/højttaler som bruges til talefunktion og indspilning. Dette overvågningskamera er også klar til smart-home integrering, dels via TP-links egne produkter, men også produkter som Google Home og Amazon Alexa


Med kameraet følger en intuitiv app til din smartphone som tilsluttes via WiFi-netværket i hjemmet. App’en som dette styres med er også den samme som anvendes til andre TP-Link produkter. 


Kasa Cam 120 er lavet til video i 1080p men hvis dit internet ikke er så kraftigt kan du vælge en anden opløsning, f.eks. 720p eller 360p. Overvågningskameraet billedvinkel ligger på 130 grader hvilket fungerer godt til indendørsbrug. 


Det det er muligt at indstille overvågningskameraets lys- og bevægelsessensor fungerer dette kamera også udmærket til andre gøremål. Den fungerer f.eks. perfekt som babymonitor da du får en notifikation på din smartphone lige så snart sensoren går i gang. Det er også muligt at aktivere kameraet fra din smartphone for at lave en live-sending fra overvågningskameraet. 


Det er også muligt at konfigurere tidsskema til overvågningskameraet. Du kan f.eks. vælge at kameraet skal begynde imellem angivne tider, f.eks. når du er på jobbet for derefter at slukke når du er hjemme igen. Du kan indstille forskellige tider for hver dag i løbet af ugen. 


Når det kommer til lagring af alle videoklip som indspilles kan du lagres på enten et SD-kort eller via abonnement til TP-Links tjeneste i skyen. Der findes et gratisabonnement hvor du får op til 2 døgns lagring. Er det ikke tilstrækkeligt findes der to betalingsabonnementer til en rimelig pris. Det ene er 14 dages lagring for 38 kr. og det andet er en måneds lagring for 67 kr. 


Det siger eksperterne om TP-Link KC120

Pocket-lint.com, 2019 har testet TP-Link KC120 og synes at det er et godt overvågningskamera som giver dig mulighed for at vide hvad der sker, når du vil. De kan godt lide fleksibiliteten når det kommer til integritet og følsomhed, samt muligheden for at konfigurere tidsskemaer til dit overvågningskamera fra din smartphone. 


Techhive.com, 2018 kunne godt lide TP-Link KC120 og gave den 4,5 ud af 5 stjerner. De synes at overvågningskameraet er imponerende med robuste funktioner som du ofte ikke får til denne pris. De synes også om app’ens enkelhed. 


Pcforalla, 2019, giver TP-Link KC120 9 ud af 10 point og kan bl.a. lide dets kvalitet af billede, billedvinkel og at det er relativt billigt. De synes også om at abonnementet for lagringstjenesten er billigt, samt at gratisabonnementet er tilpas generøst.  


Expertreviews, 2019, testede TP-Link KC120 og giver det 4 ud af 5 stjerner. De kan lide at det grundlæggende leverer billeder i god kvalitet og at kameraet har nattesyn. Udover det kan de også lide den generøse lagringstjeneste.


Alt om Data, 2017 har ikke decideret testet TP-Link KC 120 i denne artikel, men skriver om mulighederne og specifikationerne.


Det siger forbrugerne om TP-Link KC 120

Som altid undersøger vi her på Bedst i test Guiden også hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler; 


”En gemt juvel blandt overvågningskameraer. Jeg købte først et overvågningskamera fra Philips, men billedkvaliteten var super dårlig og den havde ikke nattesyn. Nu når jeg har byttet til TP-Link KC120 synes jeg at den er et rigtigt fund med tanke på alle de smarte funktioner”. 


”Efter lang tids undersøgelser besluttede jeg mig for at teste TP-Link KC120. Jeg kunne ikke have lavet et bedre valg. Jeg er super tilfreds! Det tager lidt tid at finde den rette vinkel i begyndelsen, samt at finde det rette følsomhedsniveau til sensoren, men efter det kom på plads synes jeg at dette overvågningskamera lever op til alle forventninger. Jeg anbefaler virkelig TP-Link KC120”. 


Og findes der så nogle ulemper med TP-Link KC120? Dem vil vi jo selvfølgelig også gerne kende til! I store træk findes der ingen notoriske problemer med overvågningskameraet andet end at det kan være lidt tricky at finde det rette følsomhedsniveau på sensoren.  


Her køber du testvinderen


Overvågningskamera bedste premiumvalg

Vores premiumvalg-vinder passer både til indendørs- og udendørsbrug. Den er anbefalet af eksperter og forbrugere over hele verden og er ingen mindre end Netgears Arlo Pro 2. 

Bästa övervakningskameran just nu - TP-Link KC120

Bedste in- & udendørs overvågningskamera – Arlo Pro 2

(Klik på overvågningskameraet for mere information)Synes godt om 5

Her køber du testvinderen:

Aktuelle butikspriser per den 1 marts 2024


Arlo Pro 2 er en forbedring af forgængeren Arlo Pro. Netgears tiltænkte målgruppe med Arlo Pro 2 er personer med meget store krav til sikkerhed.


Arlo er det eneste overvågningskamera der anvender basestation (se billedet). Basestationen, som kobles til din router, skaber så et eget netværk til kameraerne som står for kommunikationen mellem overvågningskameraerne. Basestationen sørger også for at overvågningskameraerne altid har det WiFi de behøver og gør dem mere batteri-effektive. Alt afhængigt af hvor stor aktiviteten er kan et kamera klare sig i 6 måneder på en batteriopladning. I basestationen er der også en alarm som signalerer ved eventuelt indbrud/stjålet kamera. 


Du kan navngive hvert kamera og efterfølgende styre dem direkte fra din smartphone. Du kan f.eks. have det ene i hverdagsrummet og det andet i haven og vælge hvilket du vil kigge på. Skulle du se noget interessant kan du anvende zoom-funktionen i app’en for at tage et nærmere kig. Kameraerne er udrustede med nattesyn og mikrofon/højttalere så du kan have en konversation med dem som er i huset. Overvågningskameraerne er udrustede med bevægelses- og lydsensor, men det er muligt at slå det fra. Du kan, præcis som med vores testvinder, konfigurere et tidsskema for hvert overvågningskamera så de kun kører når du ikke er hjemme. På den måde kan du slippe for en masse irriterende notifikationer.  


Ud over tidsskema funktionen kan du vælge at aktivere geofencing. Denne funktion fungerer kun via din smartphone og sørger for at overvågningskameraerne kun kører når din smartphone forlader hjemmet.


Overvågningskameraerne er vandtætte og udrustede med stærke magneter som let kan fastgøres på vægbeslagene. Selve installationen af Arlo Pro 2 kan være lidt besværlig men med hjælpe af deres installationsvideo bliver det nemmere at forstå. 


De lagringsmuligheder som findes er enten to eksterne harddiske tilsluttet til basestationen eller at du kan lagre via Arlo tjeneste i skyen. Du får 7 dages lagring gratis og skulle dette ikke være tilstrækkeligt kan du betale på årsbasis. Du kan så vælge 30-dages lagring for ca. 1000 kr. pr. år. Skulle du få indbrud hvor tyvene også stjæler overvågningskameraerne kan du tage det helt roligt, da alt lagres i basestationen, som du kan have gemt på et sikkert sted i dit hjem. 


Arlo Pro 2 er også klar til at blive en del af dit smart-home. Overvågningskameraet understøttes af Amazon Alexa, Google Home og IFTTT


Det siger eksperterne om Arlo Pro 2

Komputer.dk, 2019 har testet Arlo Pro 2 og giver den karakteren 8,4 ud af 10 og konkluderer "Med Arlo kan du opsætte en omfattende overvågning af dit hjem, men du er nødt til at købe en basestation."


Digitaltrends.com, 2019, har testet Arlo Pro 2 og giver den 4,5 ud af 5 stjerner. De opsummerer deres test med at skrive; ”Der findes andre billigere alternativer på markedet, men vi har aldrig fundet et så smart overvågningskamera som tilbyder samme styrke, alsidighed, lagring i skyen og til en overkommelig pris som Arlo Pro 2.” 


Mobilsiden.dk, 2018 giver Arlo Pro 2 5 ud af 6 stjerner og konkluderer "Arlo Pro 2 har fungeret upåklageligt i testperioden."


Techradar.com, 2018 giver Arlo Pro 2 4 ud af 5 stjerner. De kan lide at den er vandtæt, lagringsmulighederne og at du har stor kontrol over kameraerne fra web’en/app’en. 


Smartworld, 2018, har testet Arlo Pro 2 og synes at det er en stor forbedring i forhold til den forgående model. De giver overvågningskameraet 4 ud af 5 stjerner og synes om at det har en høj videoopløsning og at det kan tåle vind og vejr. 


Tomsguide, 2017 giver Arlo Pro 2 4,5 ud af 5 stjerner og synes bl.a. om den enkle app grænseflade, som tidsskema- og geofencing funktionerne. Til forskel fra andre eksperter synes de at installationen foregik meget nemt. 


Det siger forbrugerne om premiumvinderen

Som altid undersøger vi her på Bedst i test Guiden også hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksemper;


”Alt fungerer fint og jeg er meget tilfreds. Jeg kunne godt ønske at livestreaming skærmen opdateredes lidt hurtigere”, ”Jeg er meget tilfreds med mit system fra Arlo. Alting er meget robust og pålideligt og app’en fungerer også godt.”, ”Batteritiden er fantastisk! Jeg har indstillet følsomheden af sensoren til 20-25 for aldrig at få en falsk alarm, hvilket nok hjælper på batterilevetiden.”, ”Til dig som leder efter et overvågningskamerasystem til hjemmet anbefaler jeg virkelig Arlo. Jeg er meget imponeret over fleksibiliteten i app’en og hvor let det er at konfigurere kameraerne og tidsskemafunktionen”.


Og findes der så nogle ulemper med Arlo Pro 2? Dem vil vi jo selvfølgelig også gerne kende til! De ulemper der er blevet nævnt er at overvågningskameraets WiFi-opkobling svinger og at NetGears kundesupport ikke er den bedste. Det er meget vigtigt at du har et stærkt og fungerene bredbånd og hvis du planlægger at have et overvågningskamera udendørs så sørg for at netværket når helt ud i haven. Hvis det ikke gør det kan være godt at bruge en WiFi forstærker så signalet rækker hele vejen. 


Her køber du testvinderen

Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om smart-belysning eller testen om smart-låse hvis du er interesseret i flere løsninger til smart-home.


Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook-gruppe får du informationer når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående overvågningskameraer. På den måde kan du lave et rigtigt fund = det bedste overvågningskamera til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!Philip Andrén

Bedst i test: Overvågningskamera


Skrevet 10-10-2019. Senest opdateret den