Bedste brødrister - test brødrister - Find de bedste brødristere her

Brødrister test 2024 - Find de bedste brødristere ifølge eksperterne

Hvis du skal købe en ny brødrister og gerne vil vide hvilken der er bedst i test lige nu, er du kommet til det rette sted! Vi har set på alle aktuelle tests, talt med eksperter og vigtigst af alt, fået svar på hvilken brødrister almindelige forbrugere synes er bedst!

 

 

 

Dette er en god brødrister:

  • Rister brødet jævnt – med en jævn risteflade smager brødet bedst
  • Afrimningsfunktion – til dem der har brød i fryseren
  • Rengøring – den skal være let at rengøre
  • Bakke til krummer – Samler alle krummerne
  • Indstillinger – gerne flere indstillinger for fuld kontrol


Bedste brødrister 2024Philips brødrister

Tro det eller ej men brødrister markedet er lidt af en jungle! Der findes rigtig mange forskellige i alle mulige prisklasser. De mest populære blandt forbrugerne i dag er uden tvivl Smeg brødristere. Desværre er de ret så dyre og derfor mere et premium-alternativ. Vores testvinder koster meget mindre og har ifølge flertallet af eksperter præsteret endnu bedre end Smeg brødristerne! Vores testvinder er Philips HD2650.


Til en rigtig god pris får du en brødrister der har en kort ristetid, er meget håndterbar og har de fleste indstillinger. Resultatet af dette bliver et ristet brød med et fint resultat. De andre funktioner gør brødristeren endnu mere tiltalende. Du kan justere varmeniveauet så du får brødet lige som du ville have det. Hvis du har misset hvornår brødet blev færdigt og det dermed er nået at blive koldt kan du trykke på genopvarmnings-knappen for lige at riste det lidt ekstra, så det bliver lige så godt igen. Andre finesser er bl.a.:


  • Automatisk sluk – mærker hvis brødet har sat sig fast i brødristeren
  • Sikker opsamlingsfunktion – saml mindre brødstykker op uden risiko
  • Selvjusteret ristebakke – sørger for at både tynde og tykke brødskiver ristes jævnt
  • Stop-knap – afbryd ristningen når du vil
  • Indbygget opvarmningsstel – Varm crossanter og andre boller ved at lægge dem i opvarmningsstellet


Ydersiden er nem at rengøre og til indersiden findes en krummebakke som opsamler de fleste krummer. Brødristeren har 2 bakker og findes i 2 farver, sort og rustfrit krom. Der findes stabiliserende fødder som sørger for at brødristeren altid står jævnt og sikkert. Brødristerens effekt ligger på 700-950W.Det siger forbrugerne

Som altid har vi her på Bedst i test Guiden undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;


”Meget god”


”Er du ude efter en brødrister som rister brød med ønsket resultat og samtidig ser godt ud, er denne perfekt. Flot, enkelt og godt resultat gang på gang. Nogle gode ekstrafunktioner som fungerer rigtig godt!”


”Brødrister som helt modsvarer vores forventninger. Rister jævnt, muligt at opvarme boller og er nem at rengøre. Tilstrækkeligt med finesser til os og uden digitalt display som jeg synes er overflødigt på en brødrister. En brødrister lige efter min smag og til en god pris!”

 

”Anskaffede denne brødrister da min forrige tabte stikket (ikke en Philips). Den gør sit job med perfekt resultat hver gang, let at justere. At den så også er flot at se på er kun et plus. Fuld pot fra mig.”

 

”En meget god brødrister. Har brugt den i ca. 3 uger. Godt med krummebakke under, det er bare at trække ud og tømme.”

 

”Hver gang jeg nyder et ristet brød med smør er jeg meget tilfreds med at jeg købte denne fantastiske brødrister fra Philips! Kan ikke anbefale den nok.”

 

”Dette er en udmærket brødrister som gør det den skal. Formodentlig den bedste jeg har ejet hidtil.”

 

”En kvalitets brødrister. Ser godt ud, fungerer udmærket. Nem at rengøre. Kan riste både store og små skiver uden at de bliver brændt.”

 

Findes der så nogle ulemper med denne brødrister? Dem vil vi jo også gerne vide inden vores køb. Det som er muligt at finde er, at nogle forbrugere klager over, at der ikke er plads til størrelsen af deres brødskiver. Det virker dog til at være yderst sjældent, da de fleste af både forbrugere og eksperter er meget tilfredse med deres brødrister.


Brødrister bedste premium valg - Smeg brødristerSmeg brødrister

Hvis du ikke var fan af brødristeren fra Philips har vi fundet en Premium vinder. Det er en brødrister som de seneste år er blevet meget populær og har gjort både eksperter og forbrugere meget glade. Premium vinderen er ingen mindre end SMEG brødristeren TSF01.


SMEG brødristeren TSF01 er en brødrister som er lavet i det klassiske retro-look som har gjort SMEG utrolig populær og som findes i et hav af farver. Derfor passer en SMEG brødrister også som et flot stykke interiør da brødristere, for det meste, altid står fremme. På trods af at brødristeren giver minder om hvordan fremtiden så ud i 50’erne, er al teknologi under overfladen moderne og ligesom vores testvinder har den en del smarte funktioner for at resultatet skal blive så godt som muligt.

 

Udover justerbare varmeniveauer og en defrost funktion finder der også en bagel funktion og en knap til genopvarmning, ligesom vores testvinder. Bagelfunktionen er interessant da du kan vælge kun at riste på den ene side af brødet og efterlade den anden side blød. Selvfølgelig kan du, ligesom testvinderen, også afbryde en ristning når du vil for senere at genoptage.

 

Hullerne som brødet skal ned i er så brede at du nemt kan få store brødskiver ned i, f.eks. surdej. Resultatet bliver en ensartet ristning og med varmeniveauerne er det nemt at styre resultatet, så det bliver præcis som du vil have det.

 

Ledningen er 89 cm og det er muligt at ”gemme” ledningen under brødristeren. I en gemt skuffe på siden finder du krummebakken som enkelt trækkes ud når den skal tømmes.Det siger forbrugerne

Som altid har vi her på Bedst i test Guiden undersøgt hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;

 

”Jeg vidste ikke at et køkkenredskab kunne være så tiltrækkende.”

 

”Alle vores gæster kommenterer altid vores brødrister!”

 

”Så flot og den fungerer!”

 

”Elsker, elsker, elsker. Super flot og laver også udmærket ristet brød!”

 

”Vi har haft vores SMEG brødrister i 2 måneder nu og kan virkelig lide den. Defrost- funktionen er rigtig god! Vi tager frosne bagels til ristede i et eneste trin.”

 

”Jeg elsker denne brødrister! Over mine forventninger. Ny fan af Smeg produkter!”


Det siger eksperterne om Philips brødristeren

Eftersom storfavoritten Philips HD2628 for nuværende er helt udsolgt i alle butikker har vi fundet HD2650 frem som midlertidig vinder. Her kan du læse vores tidligere tests. Vores nye testvinder er ifølge Philips selv, ”Meget ens med HD2628, med undtagelse af varmeniveauer – som HD2650 har flere af.”


2019

Råd och Rön testede 50 brødristere i juni. Philips HD2628 vandt testen med 84 point. I de forskellige delmomenter ”ristning” og ”kvalitetsindtryk” fik den 9 point. I delmomenterne ”håndterbarhed” og ”sikkerhed” fik den 8 respektive 7 point. Næste fuld pot hele vejen igennem! Også Aftonbladet har benyttet sig af denne test da de kårede HD2628 som vinder.


Også Tænk kårede Philips HD2628 som deres testvinder. Om brødristeren skrev de ”Brødristeren fra Philips klarer sig godt på de fleste parametre og behersker hoveddisciplinen: at riste et stykke brød hurtigt og ensartet. Den er også nem at rengøre.


Det siger eksperterne om Smeg brødristeren

Tænk gav også 72 point til SMEG TSF01. Der findes ikke noget vedlagt resume, men i de forskellige delmomenter får den ”god” med undtagelse i brugervenlighed, bygge kvalitet og energiforbrug hvor SMEG TSF01 for ”meget god”.


TrustedReviews har testet en Smeg brødrister og giver den (TSF02) 4/5 stjerner. De kan lide de brede hullerne, designet og bagelfunktionen.


Toptenreviews har også testet brødristeren og giver den 77 ud af 100 point. De synes om de store huller, at det bliver en jævn ristning, bagelfunktionen, farvevalget og designet. De kunne ikke lide at farven blev ujævn når kun en brødskive blev ristet.


Expertreviews blev imponeret af Smegs brødrister og gav den 5 ud af 5 stjerner. De synes om at den var effektiv og leverede et godt resultat på kort tid. De kunne også lide at hullerne er så store, samt designet.


Råd och Rön testede 50 brødrister 2019. SMEG TSF01 fik 72 point. I delmomentet ”håndterbarhed” fik brødristeren næsten fuld pot, men i delmomentet ”ristet overflade” blev det kun til 4 point.


Findes der så nogle ulemper med denne brødrister? Dem vil vi jo også gerne kende til inden vores køb. Ud over ganske få tilfælde hvor en brødrister måske er gået i stykker under transporten er der ikke rapporteret nogle gennemgående fejl med denne brødrister. Der findes dog eksperter og forbrugere som synes den er lidt for dyr.


Her køber du brødristeren til den bedste pris

Komplett sælger den bedste brødristeren for kun 408 kr. Prisen er inkl. fragt!

boligcenter.dk sælger den bedste brødristeren for kun 418 kr. Prisen er inkl. fragt!

Proshop sælger den bedste brødristeren for kun 423 kr. Prisen er inkl. fragt!

Butik24 sælger den bedste brødristeren for kun 428 kr. Prisen er inkl. fragt!

KitchenOne sælger den bedste brødristeren for kun 433 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste brødristeren for kun 450 kr. Prisen er inkl. fragt!

Power sælger den bedste brødristeren for kun 500 kr. Prisen er inkl. fragt!

Føniks Computer sælger den bedste brødristeren for kun 558 kr. Prisen er inkl. fragt!

ShopBetter.dk sælger den bedste brødristeren for kun 559.52 kr. Prisen er inkl. fragt!


Her køber du retro brødristeren fra Smeg til laveste pris


Skousen sælger den bedste brødristeren for kun 1005 kr. Prisen er inkl. fragt!

WhiteAway sælger den bedste brødristeren for kun 1005 kr. Prisen er inkl. fragt!

Homeshop.dk sælger den bedste brødristeren for kun 1034 kr. Prisen er inkl. fragt!

Proshop sælger den bedste brødristeren for kun 1049 kr. Prisen er inkl. fragt!

Hvidevareshoppen sælger den bedste brødristeren for kun 1099 kr. Prisen er inkl. fragt!

Føniks Computer sælger den bedste brødristeren for kun 1112 kr. Prisen er inkl. fragt!

KitchenOne sælger den bedste brødristeren for kun 1121 kr. Prisen er inkl. fragt!

Royal Design sælger den bedste brødristeren for kun 1150 kr. Prisen er inkl. fragt!

El-Salg sælger den bedste brødristeren for kun 1199 kr. Prisen er inkl. fragt!

Euronics sælger den bedste brødristeren for kun 1199 kr. Prisen er inkl. fragt!

Kai Berntsen sælger den bedste brødristeren for kun 1199 kr. Prisen er inkl. fragt!

Smeg Nordic AB sælger den bedste brødristeren for kun 1495 kr. Prisen er inkl. fragt!


Tips 1: Vi kan også anbefale at du læser vores test om el-tandbørster eller testen af elkedler.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående brødristere. På den måde kan du gøre et rigtig kup = den bedste brødrister til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig! 

Christopher Holmerin

Bedst i test: Brødrister

Christopher - administrerende direktør hos Bedst i test Guiden, er uddannet økonom og systemtekniker med over 20 års erfaring inden for medier, markedsføring og kommunikation. Christopher har været ansvarlig for flere nordiske websteder inden for nyheder, boligindretning, bådudstyr og andre interesseområder.

 

Ud over sin erfaring inden for medier har Christopher også arbejdet som universitetslærer. De særlige interesser, som Christopher undersøger grundigt hos Bedst i test Guiden, er inden for privatøkonomi, teknologi, boligindretning og træning.


Hvis du vil komme i kontakt med os, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den