Barbermaskine bedst i test - barbermaskine test

Barbermaskine test 2024 - Den bedste barbermaskine

Vil du ha’ et silkeblødt ansigt, men synes det er besværligt med skraber og barberskum? Har du købt barbermaskiner som ikke holder hvad de lover og nu i stedet vil ha’ den bedste? Så er det kommet til det rette sted.

Vi har på Bedst i Test Guiden undersøgt aktuelle ekspert tests og undersøgt hvilken barbermaskine som forbrugerne er mest tilfreds med.


Bedste barbermaskineDisse krav stiller vi til barbermaskinen

  • Der skal først og fremmest ikke være skægstubbe tilbage efter barberingen. Det er ikke en skægtrimmer vi skal have, men en barbermaskine som barberer skægstubbe enkelt og hurtigt.

  • Den skal kunne tåle vand, så den er let at rengøre efter barberingen
  • Den skal være batteridrevet, så du kan bruge den hvor og hvornår du vil.
  • Barbermaskinen skal desuden kunne oplades samtidig med at du bruger den (for den løber sikkert tør for batteri på en eller anden stresset morgen)


Bedste barbermaskine – Bedst i test 2024


Efter at have sat os ind i ekspert tests og forbrugernes udtalelser (se detaljer længere nede på denne side) er valget let. Den bedste barbermaskine lige nu hedder Braun Series 9 9460cc. Denne maskine har vundet tidligere tests og har mange tilfredse brugere.


Braun barbermaskine

Det her er en maskine som er meget værdsat af forbrugerne. Den tilpasser sig udemærket til huden og ansigtskonturerne og flere mener at Braun Series 9 9460cc giver samme perfekte resultat som når du barberer dig med en skraber, men uden alle ulemperne.

Den klare også tæt skægvækst på en god måde og med fem justerbare vinkler og trimmeren kan man forme skæg, bakkenbarter og moustache.

Du kan bruge barbermaskinen i 45 minutter når den er fuldt opladet (hvilket kun tager 30-40 minutter). Skulle du være uheldig og ha’ glemt at oplade barbermaskinen, kan du bruge den imens den lader op. Det er en stor fordel med tanke på at man sjældent har en time i overskud om morgenen. Selvfølgelig kan du skylle den ren under vandhanen, når du er færdig med dagens barbering.

Læs gerne mere om denne barbermaskine her på Brauns hjemmeside.


Her kan du købe den beste barbermaskinen til den bedste pris
Du kan udnytte disse eksperttests

2018

Norske Tek har ledt efter den bedst barbermaskine til under 1000 kr. De testede 5 forskellige maskiner og vinderen blandt disse blev, med 8 ud af 10 point, Braun Series 3 3050CC. De skriver ”Meget behagelig, tæt barbering” samt ”Lugter ikke og har god batteritid, men er ikke helt optimal da den ikke lykkes med at barbere alle udragende hår og ikke er vandtæt”.


2017
Råd og Rön Testede 11 barbermaskiner og bedst med 80 point blev Philips S9711. På andenpladsen, med 77 point og udmærkelsen ”Godt køb”, blev Braun Series 7 og Braun Series 9.

Aftonbladet Testede skægtrimmer og bedst i test blev BaByliss E886E Digital-Control som fik bedømmelsen 4 ud af 5. Avisen skriver blandet andet: ”Har testens overlegent bedste barbering og klarer nemt og galant langt skæg. Maskinen er i en klasse for sig selv blandt de fem i testen.”
Lige så mange point fik Gillette Braun Fusion ProGlide Styler, på trods af at den kun koster ca. 200 kr.

Avisen M2 I M3’s barbermaskinetest blev Philips Series 7000 BT7201 bedst i test med 9 ud af 10 point. Det blev valgt til bedste skægtrimmer fordi den har ”Effektiv og behagelig trimning, smart håropsamlingsfunktion og er nem at føre ren”. Selv Philips Series 9000 BT9297 og Philips Series 9000 S9711CC placerede sig højt med 8 point. De fik desuden bedømmelsen ”M3 anbefaler”. Det er dog værd at notere at Braun ikke deltog i denne test.


2016
Din Side Testede 8 barbermaskiner i prisklassen 350 til 1490 kr. De konstaterer at Philips og Braun dominerer markedet, men at i lige præcis denne test blev det Panasonic ES-RT37 som blev valgt til bedste barbermaskine 2016. Den fik højeste karakter, 6 ud af 6.

2015 og ældre
Aftonbladet / WiseGuide Testede barbermaskiner til mænd og bedst i test med 4,7 ud af 5,0 point blev Braun Series 7 799cc. På andenpladsen med bedømmelsen ”Mest for pengene” kom Panasonic ES-LT4N med 4,0 point.

Teknisk Ugeblad Testede Remington Hyperflex Pro XR1370 mod Philips Sensotouch 3D RQ1250 og her var det Philips’ barbermaskine som vandt med 8 point. Men Remingsons barbermaskine kom lige efter med 7 point.

Tnk Testede 16 barbermaskiner og resultatet her blev en tre-delt førsteplads, hvor alle fik 79 point hver. Vinderne i barbermaskinetesten blev Braun Series 5 5030s, Philips SensoTouch 2D RQ1175/17 og Philips SensoTouch 3D RQ 1250/16.

Din Side Lod 10 testpersoner prøve Philips Series 9000 BT9280 og pointene for denne barbermaskine blev 8 ud af 10, hvilket anses som ”Meget god!”. Det som forbrugerne synes bedst om var driftstiden, designet og præcisionen, specielt med det lille skærehoved.

DinSide Valgte 2 barbermaskiner og sammenlignede disse mod hinanden – Braun 5050 cc vs. Philips RQ1250 – og resultatet overraskede. Selvom Philips RQ1250 var den dyre af de to, var det Braun 5050 cc som sejrede med 4 point mod Philips som fik 3 point.

ICA-Kuriren Har testet 8 forskellige barbermaskiner og bedømmelsen ”Bedst i test” gik til Braun 3 350 CC. Nogle af fordelene er at den er lydløs og også kan bruges til våd barbering.

IDG Her var det Philips SensoTouch 1290 cc som blev vinderen blandt de 8 testede barbermaskiner. Titlen Bedste køb gik til Philips SensoTouch 3D RQ 1250


Det siger forbrugerne om Braun 5030s

Som altid ligger vi her på Bedst i test Guiden stor vægt på hvad forbrugerne, som allerede har købt et produkt, mener. Og Braun Series 5 5030s har rigtig mange glade brugere. Her får du fem af alle bedømmelserne:

”Jeg har haft denne barbermaskine i 3 uger. Kortfattet, så er jeg meget tilfreds med den. Måden at bruge barbermaskinen på er meget enkelt og første barbering tog kun 3 minutter. Jeg fik lidt små røde irriterende mærker på halsen, men det var ganske få og de var små”

Efter et par uger med daglig brug på et par minutter bliver barberingen helt perfekt. Huden har det bedre end nogensinde og jeg oplever at barberingen er glat som med en skraber. Selv batteritiden er jeg tilfreds med. Jeg har lavet ca. 20 barberinger uden at den skulle lades op”

”Braun 5030 er en rigtig god barbermaskine. Den er god at holde på og barberer rigtig, rigtig godt. Relativ nem at rengøre og det føles absolut som et rigtig kvalitetsprodukt.”

”Min første barbermaskine, jeg er meget tilfreds! Der er ikke noget at klage på!”

”Meget god til daglig barbering. Prøvede også med nogle dages gammelt skæg og selvom den rev lidt, blev resultatet godt, hvis ikke man har for travlt. Meget tilfreds.”

”Den holder klart hvad den lover i reklamen. Barberer tæt og godt. Skønt at kunne skylle den under vandhanen, når man er færdig.”

Vil du læse flere bedømmelser finder du dem her.

Har forbrugerne oplevet nogle ulemper? Det vil vi jo også gerne vide inden vi træffer vores valg af køb. Ja, som nogle brugere har sagt, har den lidt svært ved at barbere tykkere og lange hårstrå og derfor passer den bedst til dig med normal skægvækst og hud.

Barbermaskine testvinder guide

Brug gerne en lotion efter barberingen, så undgår du tør og irriteret hud.Bonustips: Tænk på dette når du barberer dig 

  • Vask ansigtet med varmt vand inden du barberer dig. Det gør at hårstråene bliver blødere og gør barberingen lettere.
  • Stress ikke når du barberer dig. Barber mod skægstråenes retning. Er det en maskine med 3 hoveder, skal du rotere. Hold let på barbermaskinen og undgå at trykke den hårdt mod huden.
  • Og sidst men ikke mindst; Husk at rengøre barbermaskinen hver gang du har brugt den. Så vil den næste barbering blive både hurtigere og mere skånsom.


Proshop sælger den bedste barbermaskinen for kun 2399 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste barbermaskinen for kun 2752 kr. Prisen er inkl. fragt!


Tips 1: Vi kan også give dig tips om at læse vores test af barberskraber.


Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækken kæder har tilbud på ovenstående barbermaskine. På den måde kan du lave et rigtigt fund = den bedste barbermaskine til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


Her kan du læse alle test i kategorin kropspleje


Philip Andrén

Bedst i test: Barbermaskine

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den