Bærbar computer test - råd om køb 2024

Skal du købe en bærbar computer som er god til prisen i 2024? Så er du kommet til det rette sted! Vi har været i IT-branchen siden 1982, både som teknikere, konsulenter og driftsansvarlige. Vi har derfor været med til en hel del og fået stor erfaring i bagagen til brug i vores tests. 


Bærbar computer test – find de bedste bærbare computere


Først er det dog værd at notere sig; Denne side bliver ikke rigtig som alle andre sider her på Bedst i test Guiden! Selvfølgelig findes der også tests af bærbare computere, men udbuddet er så stort og udviklingen går så hurtigt, at det er nyttesløst at forsøge at finde et enkelt produkt der er ”Den bedste bærbare computer”. I stedet må vi bruge en anden teknik for at nærme os målet; At købe en rigtig god bærbar computer til den laveste mulige prisHvilken bærbar computer har du brug for?

I dag findes der meget billige bærbare computere, men er man villig til at betale et par 100-lapper ekstra, får man oftest en computer som man kan have i længere tid. På sigt bliver dette derfor billigere. For man får som sædvanligt det man betaler for. I hvert fald op til et vist niveau, herefter bliver det til ekstra indtjening for producenterne. 


De krav vi har til computeren kan du se herunder. Hvis disse punkter også stemmer overens med dine ønsker og hvordan du har tænkt dig at bruge din nye computer, er der stor chance for at den computer og den pris som vi har fundet frem vil hjælpe dig til at gøre en god forretning. 


Dette er brugsscenariet for vores laptop/bærbare computer:

 • Den skal først og fremmest bruges til internettet; surfe, checke mails og facebook, lave bankforretninger, shoppe på nettet, bruge Spotify/Apple Music og Skype, men også bruges til almindelige programmer som Office.
 • Den skal have kraft nok til at kunne afvikle simplere spil
 • Computeren skal først og fremmest bruges hjemme, men kunne tages med efter behov
 • Mulighed for at se videoklip, streaming-tjenester og film i Full HD, hjemme og på rejser
 • Det skal være muligt at koble computeren til en ekstern skærm eller TV for at få et større billede
 • Mulighed for at surfe trådløst hjemme og på rejser
 • Så lidt problemer med hardwaren som muligt – Vi vælger et kende computermærke
 • Og laveste mulige pris – Selvfølgelig!Bedst i test bærbar computer

Acer Aspire 3 er en perfekt computer til dig der arbejder meget på computeren, men også kan lide at surfe på nettet, streame film og måske spille et spil nu og da. Den er prissat meget fornuftigt og du får en hel del ydeevne for pengene samtidig med at den stadig er meget bærbar takket være dens lave vægt på 1,8 kg.Bedste billige bærbare PC - vores 15” anbefaling er lige nu

Du får blandt andet en 15,6 tommer Full HD (1920 x 1080) IPS-skærm hvilket tillader dig at streame film og serier i meget god kvalitet. Når det kommer til ydeevne så har du 8 GB RAM hukommelse (DDR4) samt en AMD Ryzen 5 5720U processor. Processorens basisfrekvens ligger på 2.8 GHz og kan turbo boostes op til 4.3 GHz. Lagring er en 1.024 TB SSD (solid state drive). Med SSD arbejder computeren mere effektivt hvilket gør at spil og andre applikationer loades hurtigere. 


Grafikken i denne computer er ikke noget fantastisk, ikke uventet til den pris, men som kan klare at spille på lavere indstillinger.


Dine alternativer til netværksopkobling er 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, Gigabit Ethernet. 


Kvaliteten på denne computer er meget god. Tastaturet har en god størrelse og trackpad’en i plast føles god og larmer ikke for meget ved klik. Trackpad’en er også optimeret ved hjælp af Microsoft Precision hvilket er perfekt til Windows 10 og alle musekommandoerne. 

 

Info:

 • HDMI
 • USB (Type A), USB (Type C)
 • 2 stk USB 3.2
 • LAN
 • Indbygget mikrofon
 • Baggrundsbelysning
 • Produktvægt 1.8 kg

 

 

Batteritiden for Aspire 3 ligger på ca. 11 timer hvilket er rigtig godt. Computeren er desuden god til at distribuere varmen, så den kan holde sig under 35 grader celsius også ved høj belastning.

 

Hvis du gerne vil video-chatte findes der et 720p HD-kamera som fungerer godt og gør hvad det skal, god farvegengivelse, men den har lidt svært med mørke områder i billedet. Uanset hvad er det et webkamera og det vigtigste er jo trods alt at der er muligt at se personen på ”den anden side”.

 

Med denne lave pris skal du ikke forvente noget premium-materiale og flotte finesser, men alligevel ser vi en god ydeevne og datakapacitet, Microsoft Precision og en skærm som er perfekt til det daglige brug med computeren.

 

Acer Aspire 3 er ingen topmodel men den fungerer utroligt fint til det daglige arbejde, som en computer kan forventes at blive udsat for. Du kan arbejde, spille, redigere materiale og selvfølgelig surfe på nettet uden problemer. Den giver mere end så mange andre dyrere konkurrenter. Til denne pris bliver det ikke meget bedre!Test bærbar computer - det siger eksperterne:

Alt om Data har testet Acer Aspire og giver den 4 ud af 5 stjerner. De skriver "Kvik og stor maskine til flot pris" og konkluderer "Det er en solidt bygget, hurtig computer, hvor hastigheden kan boostes. Den store skærm har en bred betragtningsvinkel. Skærmbilledet er ret korrekt i sin gengivelse, og lydgengivelsen er god"


Laptopmag: har testet Acer Aspire 5 og giver den 4 ud af 5 stjerner. De kunne lide computerens ydeevne, lange batteritid, skærmen og prisen. Når det kom til ting de ikke syntes om nævnte de grafikken, samt konstruktionskvaliteten som de syntes virkede lidt plastikagtig.


CNET: testede Acer Aspire 5 og gav den 8 ud af 10 totalpoint. De kunne lide at den er tynd og vejer under 2 kg. Udover det kunne de også lide de forskellige udgange, ydeevnen og batteritiden, samt at den er nem at opgradere hvis man vil det. De kan ikke lide at der ikke findes et slot til SD-kort, samt at konstruktionskvaliteten stemmer overens med prisen.


Techradar: kan lide batteritiden, de moderne komponenter, konstruktionskvaliteten, ydeevnen og dens pris. De giver computeren 3,5 ud af 5 stjerner og grunden til at computeren, ifølge Techradar, mister lidt point er fremfor alt trackpad’en, samt skærmen som de ikke synes er så livlig.


Digitaltrends: testede Acer Aspire 5 og gav den 4 ud af 5 stjerner. De kunne lide computeren ydeevne, batteritid, display, tastatur, trackpad’en, samt at æstetikken er bedre end hvad budgetprodukter normalt plejer at have. Når det kommer til ting de ikke synes om nævnes det at synes computeren stadig føles lidt klodset på trods af at den er mindre end Acers foregående model.


Business Insider: Valgte Acer Aspire 5 til den bedste budget-laptop der findes lige nu. De opsummerer med ordene ”Acer Aspire 5 er måske ikke den mest elegante computer, men hvis du leder efter mest kraft for pengene finder der ikke nogen der slår den i denne prisklasse.”


Det siger forbrugerne:

”Fungerer meget godt. Kan godt lide at computeren starter op rigtig hurtigt. For ikke at tale om stilheden (SSD-disk).”


”Det er første gang jeg nogensinde har købt en Acer computer og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Den computer er fantastisk. Jeg elsker hvordan tastaturet lyser op og hvor blødt tastaturet føles når du bruger det. Skærmen er meget rig på farver i sammenligning med min gamle computer og på samme tid fik jeg meget mere processor hastighed, ram og et bedre video kort sammenlignet med andre computere i samme prisklasse. Kan kun anbefale dette mærke.”


Køb bærbar computer til den bedste prisTips 1: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående bærbar computer. På den måde kan du gøre et rigtigt kup = den bedste bærbare computer til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig.


Philip Andrén

Bedst i test: Bærbar computer

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den