test barberskraber - bedst i test barberskraber

Test barberskraber 2024 - Bedste barberskraber ifølge eksperterne

Hvis du foretrækker en barberskraber frem for en barbermaskine skal du selvfølgelig alligevel få et godt og silkeglat resultat. Leder du efter den bedste barberskraber lige nu? Så er du kommet til det rette sted.

Os på Bedst i test Guiden har undersøgt aktuelle eksperttests og selvfølgelig og undersøgt hvad forbruger synes om deres køb.


Barberskrabere til kvinder
Dette er en meget fleksibel barberskraber som kan anvendes på vanskelige steder. Bladet er drejeligt og er muligt at rotere fra side til side, samt op og ned, hvilket gør det lettere at komme til vanskelige steder som knæ og vrister. Swirls 5 blade giver en lidt tættere barbering end de originale 3-blade. Denne barberskraber er blandt de mest smørende hvilket giver et skønnere og mere silkeglat resultat. 
barberskraber test


Få en tæt og glat barbering med Gillette Venus Swirl


Det siger eksperterne om barberskraberen

Råd og Rön testede 14 barberskrabere. I testen vandt Gillette Venus Swirl med total 91 point. Den fik topkarakterer i alle de forskellige kategorier, f.eks. ”Følelse efter barbering” og ”Svært barberede områder”. På andenpladsen havnede Wilkinson Sword Hydro Silk med 87 point.


The Wire anbefaler 3 barberskrabere til kvinder. De synes om Gillette Venus Swirl og anbefaler den til dig som vil have en barberskraber som er smørende og fleksibel.


Det siger forbrugerne om barberskraberen

Som altid undersøger vi her på Bedst i test Guiden også hvor forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler; 


”En velgjort barberskraber. Jeg kan lide at den kan rotere for at komme til svære områder som sædvanligt ikke er muligt med en stiv barberskraber. Jeg kan også lide designet, farverne og de fugtgivende bånd. Jeg er tilfreds med dette produkt.”


”Meget tæt barbering. Mine ben har aldrig været så glatte foruden når jeg vokser dem. Damer, det føles som den Gillette Fusion din man bruger. Den har en gummi/silikonestripe hvilket betyder at den ikke kommer til at glide.” 


”Jeg elsker denne barberskraber. Jeg har aldrig tidligere fået en så glat barbering og min hud var utroligt blød efter et bad! Jeg anbefaler virkelig denne barberskraber!!!”Bedste barberskraber mænd 2024
Fusion Proflide Power er en barberskraber fra Gillette i traditionel udformning og med en del moderne finesser. Det er en manuel barberskraber som bruger batterier og kan bruges i vådt og tørt. Batteriet i barberskraberen bidrager til små rolige mikroimpulser som eliminerer friktion og giver dig en nem og enkel barbering. Barberskraberen er også smørende takket være den lille blå silikonestripe. Takket være dette føles barbering ikke så hård mod din hud, samtidig med at det bidrager til en skønnere og glattere finish.


Barberbladene er blevet designet så der kun skal bruges meget lidt kraft på at skære igennem hår. Dette for at mindske risikoen og snitsår samt at du aldrig behøver at trække og rive. Der findes også en indbygget stabilisator som holder barberbladene adskilte fra hinanden med et jævnt mellemrum for at opnå optimal komfort. 


Barberbladet er ekstra fleksibelt takket være ”flex”-kuglen som gør at bladet kan roteres op og ned, samt fra side til side og på den måde kan følge ansigtets konturer og så du kan komme til de sværeste steder.
Det siger eksperterne om barberskraberen

Menshairstyletoday.com har testet 9 barberskrabere til mænd, deriblandt også sikkerhedsskrabere. De kan lide Fusion Proglide Power og skriver at du får en ren barbering til en billig penge og på kort tid.


Desværre findes der ikke så mange ekspertudtalelser om lige præcis barberskrabere til mænd, så vi har derfor lagt stor vægt på hvad forbruger siger om deres køb.


Det siger forbrugerne om barberskraberen

Som altid undersøger vi også her på Bedst i test Guiden hvad forbrugerne synes om deres produkt. Her kommer nogle eksempler;


Dette er guld-standarden for barberskrabere til mænd. El-funktionen er fantastisk. Den glider let. Det roterende hoved og trimmerbladene er fine funktioner. Farvel engangsskrabere!


Jeg forstår ikke hvorfor en vibrerende barberskraber giver et bedre resultat end en almindelig, men det fungerer for mig. Jeg har sammenlignet den med den almindelige version og jeg får et meget bedre resultat med strømfunktionen. Ikke noget med at rive og rykke på en- til to-dage gamle skægstubbe og ingen snitsår. Den fungerer som den skal og Power Proglide er nu min hverdags barberskraber.

Dette er uden tvivl den bedste barberskraber jeg hidtil har haft. Ren og tæt barbering, bladene tilstoppes ikke af barberskum og bladene virker også til at holde længere. Vibrationerne i bladene gør det utroligt let. 


Jeg ville ønske jeg havde fundet dette produkt for flere år siden. Super glat barbering og jeg har allerede brugt den i flere måneder med det originale batteri. Det laver et meget bedre job end barberskrabere med almindelige blade og den giver et godt resultat allerede den første gang du bruger den – du behøver ikke barbere dig ad flere omgange selvom du har længere skægstubbe.
Tips 1: Vi kan også give dig tips om at læse vores test af barbermaskiner 


Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækken kæder har tilbud på ovenstående barberskrabere. På den måde kan du lave et rigtigt fund = den bedste barberskraber til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!
Her kan du læse alle test i kategorin kropspleje


Philip Andrén

Bedst i test: Barberskraber

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den