Hvidevarer bedst i test

Her kan du læse alle test i kategorin hvidevarer. Skal du renovere dit køkken eller vaskerum og har brug for nye hvidevarer, skal du starte med at læse vores tests, som vi har samlet på denne side. Her opregner vi de bedste hvidevarer lige nu!

 

Der er mange faldgruber, når du skal skifte dine gamle maskiner ud med nye, som du selvfølgelig skal undgå. For eksempel, når du skal købe et nyt køleskab, er det vigtigt at overveje, hvor mange liter køleskabet skal have i volumen i forhold til familiens størrelse, den nye opvaskemaskine... er kuverterne tilpasset dine behov, eller ser din tænkte opvaskemaskine bare flot ud? Vaskemaskinen, vasker den hurtigt nok, eller får eco-programmerne den til at tage unødigt lang tid? Lyder tørretumbleren som en monstermaskine, eller findes der stille og energibesparende tørretumblere? Ja, spørgsmålene er mange.

 

Samtidig er det også vigtigt at tænke på elforbruget og at maskinerne er miljøvenlige. Mange ældre hvidevarer bruger nemlig meget energi. Så på lang sigt kan du spare mange penge ved at have nye moderne hvidevarer, der er energieffektive.

 

Her får du tips til de bedste hvidevarer opdelt efter den bedste opvaskemaskine, den bedste induktionskogeplade, den bedste emhætte, det bedste køleskab, den bedste mikrobølgeovn, den bedste tørretumbler, den bedste vaskemaskine, den bedste ovn, det bedste komfur og det bedste vinkøleskab.

 

Læs vores tests, så guider vi dig til et godt køb, så du undgår dyre og unødvendige fejlkøb.