Fremkaldelse online bedst i test

 

Fremkaldelse online 2023

Skal du fremkalde foto på nettet og vil gerne vide hvad der er den bedste fremkaldelse? Så er du kommet til det rette sted. Vi har gennemgået alle de store aktører som i dag kan hjælpe dig med at fremkalde de digitale fotografier til papirudgaver. 


Som sædvanligt fokuserer vi på dem der giver dig mest og bedst til den bedste pris. Ikke altid en nem opgave, men vi er lykkedes. Læs sammenfatningen herunder, så har du allerede om 4 minutter taget et vigtigt skridt mod at få den bedste fremkaldelse til den laveste pris.

 

Fremkaldelse på nettet - test

Det er jo dette med prisen i første omgang. Et alternativ er jo nemlig at udskrive sine fotografier selv på en god blækprinter og dermed både spare tid og arbejde sammenlignet med at indsende billederne til fremkaldelse. Men bliver det billigere? Nej, ofte ikke.


På trods af at du kan få en blækpatron for kun 1 krone er der i dag så stor konkurrence iblandt fotolaboratorierne, at det ofte er billigere at lade dem printe billederne. En stor fordel med dette er også at man får fotografierne på rigtigt fotopapir, hvilket indebærer at billederne kan holde længere tid end hvis du selv udskriver dem. Så en attraktiv (=lav) pris er vigtig, da der kan adskille fem gange mellem den dyreste og den billigeste virksomhed.

 

Bedste fremkaldelse 2023

Efterfølgende har kvaliteten selvfølgelig også stor betydning. Faktum er at flere og flere som fremkalder fotos ikke har styr på kvaliteten på fotopapir og det virker også som om at en del har lidt svært med indstilningerne af maskinerne. Billederne bliver tåget har dårlige skygger eller blot forkerte farver.  


Vel, dette er ikke unikt for digital fotofremkaldelse. Det var lige så ringe når man lagde sin lille rulle i en fotopose og indsendte den til fremkaldelse for et par årtier siden. Men det bliver så meget tydeligere i dag, når noget man ser på skærmen har et andet udseende efter fremkaldelsen.


 

 


Smartphoto

I flere tests og i kundeanmeldelser har Smartphoto med sin fotofremkaldelse på nettet; stået som testvinder. Virksomheden har arbejdet med fremkaldelse siden 70'erne og er i dag markedsledende i Danmark og Europa på fremkaldelse af fotos. De har derfor udskilt sig reelt i forhold til sine konkurrenter når det gælder antallet af kunder og fremkaldede billeder. 

 

Men hvordan klarer Smartphoto sig når det gælder kvalitet og pris? Jo, det viser sig at også dette er noget de klarer rigtig godt. Som forbruger tilbydes du både en smartgaranti samtidig med at du tilbydes en smartbonus. Med smartgaranti får du en gratis ny bestilling hvis du ikke er tilfreds.


Smartphoto tilbyder alle nye kunder 30% rabat på deres første bestilling hvilket du kan læse mere om her. Brug kode NKAEMPR67
 

Hvorfor fremkalde sine digitale fotos?

Glem ikke at fremkalde dine bedste fotos, så de også findes på papir! Det er nemlig utrolig nemt at man ellers mister alle de billeder man har.


Før i tiden var det først og fremmest ved brand at man risikerede at miste sine uerstattelige minder i form af fotografier. Men i dag er der også meget stor risiko for at fotografierne af børnene, vennerne eller forældrene forsvinder på anden vis, ikke mindst ved computerfejl, harddisk crash eller ved at computeren ganske enkelt bliver stjålet. Hardware en nem at erstatte, men billederne som man ikke har kopier af, kan være tabt for evigt.


Derfor gælder det om at fremkalde sine bedste fotos! Orker du ikke at sætte dem ind i et album tilbyder flere virksomheder gode løsninger til dette i form af færdige fotobøger f.eks. en bog for hver rejse. En nem og smidig måde at få styr på dine minder i fremtiden.


Er du interesseret i at læse mere om test af digitalkameraer så har vi også sider om dette. Både enklere digitale kompaktkameraer samt semiprofessionelle kameraer.

 


Christopher Holmerin

Bedst i test: Fotofremkaldelse


Skrevet 15-10-2019. Senest opdateret den