Fremkaldelse online bedst i test

 

Fremkaldelse online 2024

Skal du fremkalde foto på nettet og vil gerne vide hvad der er den bedste fremkaldelse? Så er du kommet til det rette sted. Vi har gennemgået alle de store aktører som i dag kan hjælpe dig med at fremkalde de digitale fotografier til papirudgaver. 


Som sædvanligt fokuserer vi på dem der giver dig mest og bedst til den bedste pris. Ikke altid en nem opgave, men vi er lykkedes. Læs sammenfatningen herunder, så har du allerede om 4 minutter taget et vigtigt skridt mod at få den bedste fremkaldelse til den laveste pris.

 

Fremkaldelse på nettet - test

Det er jo dette med prisen i første omgang. Et alternativ er jo nemlig at udskrive sine fotografier selv på en god blækprinter og dermed både spare tid og arbejde sammenlignet med at indsende billederne til fremkaldelse. Men bliver det billigere? Nej, ofte ikke.


På trods af at du kan få en blækpatron for kun 1 krone er der i dag så stor konkurrence iblandt fotolaboratorierne, at det ofte er billigere at lade dem printe billederne. En stor fordel med dette er også at man får fotografierne på rigtigt fotopapir, hvilket indebærer at billederne kan holde længere tid end hvis du selv udskriver dem. Så en attraktiv (=lav) pris er vigtig, da der kan adskille fem gange mellem den dyreste og den billigeste virksomhed.

 

Bedste fremkaldelse 2024

Efterfølgende har kvaliteten selvfølgelig også stor betydning. Faktum er at flere og flere som fremkalder fotos ikke har styr på kvaliteten på fotopapir og det virker også som om at en del har lidt svært med indstilningerne af maskinerne. Billederne bliver tåget har dårlige skygger eller blot forkerte farver.  


Vel, dette er ikke unikt for digital fotofremkaldelse. Det var lige så ringe når man lagde sin lille rulle i en fotopose og indsendte den til fremkaldelse for et par årtier siden. Men det bliver så meget tydeligere i dag, når noget man ser på skærmen har et andet udseende efter fremkaldelsen.


 

 


Smartphoto

I flere tests og i kundeanmeldelser har Smartphoto med sin fotofremkaldelse på nettet; stået som testvinder. Virksomheden har arbejdet med fremkaldelse siden 70'erne og er i dag markedsledende i Danmark og Europa på fremkaldelse af fotos. De har derfor udskilt sig reelt i forhold til sine konkurrenter når det gælder antallet af kunder og fremkaldede billeder. 

 

Men hvordan klarer Smartphoto sig når det gælder kvalitet og pris? Jo, det viser sig at også dette er noget de klarer rigtig godt. Som forbruger tilbydes du både en smartgaranti samtidig med at du tilbydes en smartbonus. Med smartgaranti får du en gratis ny bestilling hvis du ikke er tilfreds.


Smartphoto tilbyder alle nye kunder 30% rabat på deres første bestilling hvilket du kan læse mere om her. Brug kode NKAEMPR67
 

Hvorfor fremkalde sine digitale fotos?

Glem ikke at fremkalde dine bedste fotos, så de også findes på papir! Det er nemlig utrolig nemt at man ellers mister alle de billeder man har.


Før i tiden var det først og fremmest ved brand at man risikerede at miste sine uerstattelige minder i form af fotografier. Men i dag er der også meget stor risiko for at fotografierne af børnene, vennerne eller forældrene forsvinder på anden vis, ikke mindst ved computerfejl, harddisk crash eller ved at computeren ganske enkelt bliver stjålet. Hardware en nem at erstatte, men billederne som man ikke har kopier af, kan være tabt for evigt.


Derfor gælder det om at fremkalde sine bedste fotos! Orker du ikke at sætte dem ind i et album tilbyder flere virksomheder gode løsninger til dette i form af færdige fotobøger f.eks. en bog for hver rejse. En nem og smidig måde at få styr på dine minder i fremtiden.


Er du interesseret i at læse mere om test af digitalkameraer så har vi også sider om dette. Både enklere digitale kompaktkameraer samt semiprofessionelle kameraer.

 FAQ

 • Hvilken tjeneste til fremkaldelse af fotos er bedst?
  Vi har udnævnt Smartphoto som den bedste tjeneste til fremkaldelse af fotos lige nu, fordi de har mange tilfredse kunder og høj kvalitet på de udskrevne billeder. Derudover har de gode priser!
 • Hvor kan man få printet fotos?
  Der er mange forskellige fotofremkaldelsestjenester. Den, vi mener, udskriver billeder af bedste kvalitet, er Smartphoto.
 • Hvor meget koster det at få fremkaldt billeder?
  Mange tror, at det kan være billigere at udskrive fotos selv, men faktum er, at forskellige tjenester inden for fotofremkaldelse har meget gode priser i forhold til kvaliteten. Det er svært at fremkalde billeder billigt hjemme med samme kvalitet som online fotofremkaldelse.
 • Kan man udskrive billeder fra mobilen?
  Ja, det er muligt at få billeder fremkaldt fra mobilen. Med den bedste fotofremkaldelsestjeneste kan du nemt bestille billeder online med din mobil.


Christopher Holmerin

Bedst i test: Fotofremkaldelse

Christopher - administrerende direktør hos Bedst i test Guiden, er uddannet økonom og systemtekniker med over 20 års erfaring inden for medier, markedsføring og kommunikation. Christopher har været ansvarlig for flere nordiske websteder inden for nyheder, boligindretning, bådudstyr og andre interesseområder.

 

Ud over sin erfaring inden for medier har Christopher også arbejdet som universitetslærer. De særlige interesser, som Christopher undersøger grundigt hos Bedst i test Guiden, er inden for privatøkonomi, teknologi, boligindretning og træning.


Hvis du vil komme i kontakt med os, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den