Multiroom højttaler bedst i test - testvinder multiroom højttalere - bluetooth speakere

Test af bedste multiroom højttalere 2024

Vil du vide hvilken multiroom-højttaler der er blevet ”bedst i test” 2024? Så er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle tests fra eksperter, talt med eksperter og også fundet ud af hvilken højttaler som forbrugerne synes bedst om og efterfølgende samlet svarene på denne side. På den måde kan du undgå at lave et dårligt køb og i stedet finde det bedste system til dig! 


Efter at du har læst denne multiroom-højttaler test kan vi også anbefale dig at læse vores mobilhøjttaler-test med højttalere som er mest velegnet til at tage med sig på stranden eller til festen! Det her er et multiroom-system

Et multiroom-system er et trådløst højttalersystem som lader dig lytte til samme musik/lyd i flere rum på samme tid. Systemet med flere højttalere kommunikerer enten ved at skabe en separat netværk eller Wi-Fi, hvilket er det mest almindelige i dag. 


Du styrer højttalerne med en app på din telefon, tablet, computer eller med din stemme. Du kan vælge at spille musik i hele dit hjem eller på én højttaler. 


Derfor skal du have en multiroom-højttaler

Multiroom-højttaler har længe været populære og bliver mere og mere almindelige i vores hjem. At kunne gå fra rum til rum og ikke behøve at afbryde nyhederne eller din favoritsang kun fordi du skal hænge tøj op eller gå på toilettet, ja det er vidunderligt! 


Et multiroom-højttalersystem er en perfekt investering til dem der lytter meget til musik og nyder god lyd. Hvilken højttaler der passer bedst til dig er selvfølgelig op til dig og der findes en hel del at vælge imellem. Visse vil have det allernyeste og mest avancerede system med mange tilslutningsmuligheder (f.eks. pladespiller og CD) imens andre bare vil streame musik fra en smartphone, tablet eller computer. 


Disse krav stiller vi til højttaleren

  • Kvalitet – dårlig lyd ødelægger den dejlige følelse med musik, så her skal der være god lydkvalitet.
  • Brugervenlig – det skal være et simpelt system som alle i familien nem kan bruge
  • Smart – det bør styres med din smartphone, tablet eller computer
  • Testvinder og værdsat af forbrugerne – du skal selvfølgelig ha’ den bedste højttaler når det gælder funktion og kvalitet.
  • God pris – Selvfølgelig!

Bedste multiroom højttaler 2024


Efter at have læst tests, talt med eksperter og taget hensyn til hvad forbrugerne synes og vil har vi fundet en vinder: Audio Pro A10.


Det der gør Audio Pro A10 til vinder er først og fremmest lydkvaliteten, brugervenligheden og designet. Det er en lille rund højttaler som ikke fylder særlig meget og passer fint ind i mindre rum. Muligheden for at placere højttaleren(-ne) hvor du vil i dit hjem (på hylden eller monteret på væggen) er en stor fordel. Du kan få denne flotte højttaler i både lysegrå og mørkegrå. 


Lyden er velbalanceret og tydelig. Bassen er overraskende god af sådan en lille højttaler at være. Ifølge Audio Pro ligger hemmeligheden i en ukonventionel brug af en dedikeret subwoofer samt en BMR-teknik som giver dig en dyb bas og en tydelig diskant og mellemtone. Hvis du vil have endnu mere bas kan du supplere Audio Pro A10 med en separat trådløs subwoofer. Har du dog ingen planer om at forvandle dit hjem til en midlertidig natklub, så klarer du dig fint med basen fra Audio Pro A10.  


Audio Pro’s højttalere er nemme at opgradere og en god investering til dit hjem. Ha’ en højttaler i hvert rum så alle i familien kan høre deres favoritmusik eller koble dem til så alle spiller samme musik samtidigt.


Du kan gemme din favoritstation eller playliste og nemt hente downloade dem med et enkelt tryk. Nemt! 


Hvis du vil vide mere om Audio Pro A10 kan du læse mere her på Audio Pro’s hjemmeside. 


Ulemper? Som altid findes der nogle ulemper med et produkt og når det gælder Audio Pro A10 har forbrugerne påpeget at du har oplevet en brusende lyd når de spiller musik. De talte med Audio Pro og fik nye højttalere og derefter fungerede det godt. Derudover savner visse mennesker at højttaleren ikke kan køre på batteri, samt at appen er lidt svær at forstå.   


Hvis du leder efter en lille multiroom-højttaler i et flot design og god lyd til en god pris, så bliver det IKKE bedre end denne! 


Her køber du multiroom-højttaleren til den bedste pris

Den bedste pris på Audio Pro A10 finder du på nettet. Så får du den også sendt direkte hjem til dig, hvilket er både nemt og bekvemt.  
Det siger forbrugerne om multiroom-højttaleren

Forbrugerne er meget tilfredse med deres Audio Pro A10. Nogle af anmeldelserne er; 


”Jeg har testet denne fantastiske højttaler som jeg er meget glad for! God lyd, stilrent design, nem at bære.”, 


”Jeg kan lide app’en er nem og at tilkoble til højttaleren via Wi-Fi funktionen var ikke noget problem. Meget god funktion med de fire hurtigvalgsknapper.”  


”Gør sit job som surroundhøjttaler!”, ”Jeg har to. En i hverdagsrummet og en i køkkenet så jeg aldrig behøver at undvære musik. Den har en god kvalitet, både når det gælder udseende og lyd! Jeg kan lide det moderne skandinaviske design. Jeg synes at højttaleren passer godt ind i mit hjem og havde jeg et lidt større hjem havde jeg købt flere for at supplere!”
Højttaler bedst i test

 

 

Sonos One (Gen 2)

Højttaler bedst i test er ingen ringere end Sonos One (Gen 2).

 

Bedste smarte højttaler Sonos One Gen 2 er en høj kvalitet og smart højttaler, der understøtter stemmeassistenter som Google Assistant og Amazon Alexa. Den tilbyder fremragende lydkvalitet, der kan justeres via Sonos S2-appen, og understøtter multiroom-lyd, når den tilsluttes et eksisterende Sonos-system.

 

Stilfulde højttalere til flere rum Designet er stilfuldt og fungerer som en indretningsdetalje i hjemmet. De kan også monteres på væggen eller på et gulvstativ, der kan købes separat. Alternativt kan højttalerne stå alene på en kommode eller oven på et skab.

 

Ulemper ved Sonos One-højttalere Trods dens styrker har den dog visse ulemper, såsom manglende Bluetooth-forbindelse og lydforvrængning ved høj lydstyrke.

 

Her køber du Sonos-højttalere til den bedste pris

 

 
Test af multiroom-højttalere - eksperternes vurderinger 

Lyd og Billede har testet Audio Pro A10 og skriver at det er indretningsvenlig 360 graders lyd og at den passer ind i et hvilket som helst hjem og da den har 360 graders lyd gør den nem at placere.


I Tidningen M3s test af multiroom-højttalere finder vi Audio Pro’s højttaler A10 på en delt førsteplads. Det som fremhæves er den dynamiske og detaljerede lyd imens det der fremhæves er app’en som M3 synes er langsom og har en kedelig brugergrænseflade.


”Audio Pro har for vane at producere gode højttalere og A10 er ingen undtagelse. Udrustet med en 1,25 tommers tweeter og en 3 tommers bas og to 4,5 tommers passive elementer, får vi lyd i absolut verdensklasse – på trods af det kompakte design.”


Andre højttalere i denne test var bl.a. Sonos Play:5 og Denon Heos 5 HS2. Førstepladsen blev delt af Audio Pro, Harman Kardon Citation 300 og Denon Heos   HS2 som alle fik 8 ud af 10 point.


trustedreview.com giver Audio Pro A10 4,5 ud af 5 stjerner. De kan lide designet, brugervenligheden og at lyden lever op til forventningerne. De synes dog at lydbilledet kunne have været lidt bredere, samt at bassen skulle kunne være lidt stærkere. De afslutter testen med at skrive; ”Hvis du leder efter en højttaler som spiller dit musikbibliotek på en overbevisende måde er Audio Pro A10 et rigtig godt valg”.

 

Aftonbladet har testet denne højttaler og giver den 4 ud af 5 point. Testen afsluttedes med: ”Det mærkes at der findes en god lydkundskab hos Audio Pro”. 

 

Mobil giver Audio Pro A10 7 ud af 10 point og skriver at de kan lide lyden – specielt bassen. De synes om designet. De giver et lille minus for at højttaleren ikke understøtter Chromecast. 

 

Metro har testet Audio Pro A10 og giver den 4 ud af 5 point. De skriver: ”Med A10 tager Audio Pro skridtet fra slående bordhøjttaler til mere plads- og hjemmevenlige højttalere”. 

 

whathifi giver Audio Pro A10 5 ud af 5 stjerner og skriver; ”Audio Pro tilbyder noget nyt med sit design, men A10 har alle lydfunktionerne der gjorde dem til vindere.”

Tips 1: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående multiroom-højttaler. På den måde kan du gøre et rigtigt kup = den bedste multiroom-højttaler til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!


Philip Andrén

Bedst i test: Multiroom højttaler

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den