Bedst i test smartphone - bedste mobil - mobiltelefon bedst i test

Bedste mobiltelefon 2024

Hvis du skal købe en smartphone og gerne vil vide hvilken der er den bedste mobil i dag er du kommet til det rette sted. Vi har lavet en gennemgang af alle aktuelle tests for at høre hvad eksperterne og forbrugerne synes om de mobiler det er muligt at købe i dag. Og vi har fået svaret! Købsguide

Hvad er bedst, iPhone eller Samsung - hvilken mobil skal jeg købe? iPhone var den første udvikler af smartphonen tilbage i 2007 og er stadig en af de største producenter af smartphones i dag. Samsung fulgte hurtigt efter med deres Galaxy-serie, hvilket har resulteret i, at Apple og Samsung er de mest kendte navne, når det kommer til smartphones. I dag findes der mange flere producenter, herunder Xiaomi og Huawei.

 

Forskellen: Samsung eller iPhone

Den store forskel ligger i, om du foretrækker iOS eller Android som styresystem. Teknologien i de forskellige telefoner er på samme niveau, men den ene eller den anden kan have nogle ting, der er bedre, f.eks. batteritid eller kamera.

 

Kampen mellem Apples styresystem, iOS, og Googles Android, som bruges af de fleste andre smartphone-producenter, vil sandsynligvis fortsætte i lang tid. Når det kommer til brugere, dominerer Android-markedet med en andel på over 70%. Det er altså helt op til den enkelte at beslutte, hvilket styresystem de bedst kan lide. Her sammenligner vi dog æbler med pærer og lader alle telefoner kæmpe om titlen som 'Bedste smartphone 2024'.

 

Der er fordele ved begge styresystemer. Generelt hævder brugere af iOS (Apples system), at det er lettere at forstå, hvilket det også er. iOS er mere intuitivt, og du behøver ikke så lang tid til at vænne dig til, hvordan systemet fungerer. Android har dog mere valgmulighed, da du kan tilpasse det til dine egne præferencer. Du har også adgang til utroligt mange flere apps, der kan downloades, hvis du bruger en Android-telefon. Og hvis du er en flittig bruger af Googles tjenester, kan dette integreres nemmere med Android end iOS.


Bedste smartphone 2024


iPhone 14 Pro - iPhone bedst i test lige nu

Lanceringen af iPhone 14 fandt sted i september 2022. Mens den grundlæggende model næsten var en klon af iPhone 13 med et nyt navn, bød den større bror, iPhone 14 Pro, og Pro Max på en helt anden oplevelse. Disse modeller kom nemlig med markante opdateringer, der har gjort iPhone 14 Pro til den førende iPhone på markedet i øjeblikket.

 

Phone 14 Pro har mange funktioner, som iPhone 14 mangler. Den har en imponerende kombination af hardware og software, der gør den til en højt ydende smartphone.

 

Prisen på telefonen er ret høj, og i øjeblikket henvender den sig primært til brugere, der ønsker det absolut bedste. Du får for eksempel en 6,1-tommers skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz. Det betyder, at animationerne, når du navigerer på telefonen, er utroligt glatte og problemfri.


Her køber du den bedste mobiltelefon til den bedste pris


 

Specifikationer:

Skærm: 6,1 tommer med en opløsning på 1170 x 2556 og en opdateringshastighed på 120 Hz.

Kamera: 3 stk. 12MP bagkameraer (i alt 48 MP) samt et selfie-kamera.

Batterikapacitet: 3230 mAh (ca. 14 timers webbrowsing).

Processor: A16 Bionic.

Lagerplads: 128 GB.

5G-understøttelse: Ja.

 

Skærm

En ny funktion på skærmen er altid på-tilstand, hvor widgets som uret, vejr og notifikationer altid er synlige. I denne tilstand reduceres opdateringsfrekvensen for at spare batteri. Udover altid-på-tilstanden er der også en ny funktion i toppen af skærmen: Dynamic Island.

 

Dynamic Island er en lille del af skærmen under selfie-kameraet, som viser systeminformation og notifikationer. Dette tillader Apple at få deres software til at køre optimalt og er bestemt noget, som nye producenter kan drage fordel af i fremtiden, når de udvikler deres egne apps.

 

Nogle mener, at dynamic island kun er der som en ekstra udsparing, men efter at både brugere og eksperter har fået mulighed for at teste denne funktion, synes de fleste at være tilfredse med dens funktionalitet.

 

Kamera 

Når det kommer til kameraet på iPhone 14 Pro, bruger den en 48 megapixel (ja 48) sensor, som fanger maksimalt lys og derefter danner 12 megapixel billeder. Fremskridtene er følsomme med øget præcision i omgivelser med svagt lys, og disse forskelle i forhold til kameraet på den almindelige iPhone 14 er svære at opdage, medmindre de inspiceres meget nøje.

 

Den avancerede sensor med højere opløsning gør det også muligt med en 2x telefotofunktion, som er den nye standard for portrætbilleder og er en forbedring fra tidligere iPhone-modeller.

 

Præstation 

Den store ændring, som iPhone 14 Pro får, er i stedet for en A15 Bionic-chip, får den en A16 Bionic-chip - en meget hurtig processor, der håndterer alt, hvad du smider efter iPhonen, selv gaming.

 

Batterilevetid 

Denne holder let en hel dag, så længe du ikke streamer video konstant. Men det er faktisk batterilevetiden, der kan betragtes som en lille skuffelse hos iPhone 14 Pro - den har nemlig cirka samme batterilevetid som iPhone 13 og ser ud til at blive drænet endnu hurtigere. Hvis du vil have den iPhone med den længste batterilevetid, skal du vælge iPhone 14 Pro Max.

 

Netværk 

iPhone 14 Pro er fuldt ud klar til 5G.

 

Ulemperne ved iPhone 14 Pro

Selvom det er den bedste iPhone hidtil, er den selvfølgelig ikke helt uden ulemper. For det første er den utrolig dyr - men det er noget, der afspejles hos andre producenter af smartphones. Andre mere væsentlige ulemper er f.eks. batterilevetiden, som ikke er bedre end iPhone 13, og også tømmes hurtigere.

 

Den sidste ulempe er kameraet, som, selvom det kan tage fantastiske billeder, ikke er en så stor opgradering, som Apple selv gerne vil tro.
Du kan drage fordel af disse mobil tests

Udviklingen af mobiltelefoner går utrolig stærkt. Vi har derfor kun valgt at vise tests fra 2024-2017, da der ellers vil være for mange mobiler med som ikke længere er mulige at købe. 


Råd och Rön har testet 146 mobiltelefoner i flere år. iPhone Pro 14 får hele 79 point, mens både iPhone 13 og Samsung Galaxy 22 får 75 point. iPhone SE får 68 point. Den absolut bedste mobil ifølge testen har 83 point.

 

Danske Tænk har testet Samsung Galaxy S9 og giver den en god totalbedømmelse og sammenfatter det med ”Samsung Galaxy S9 er en telefon som er stærk på næsten alle områder” og ”Når det gælder videofilm er S9 blandt de allerbedste og det er muligt at optage i 4K opløsning med 60 billeder i sekundet.”


Techradar beskriver den sådan her ”Samsung Galaxy S9 er en fantastisk mobil. Den kommer med en forbedret biometri (som virkelig behøvedes). Kameraet har taget et stort skridt i den rigtige retning – den fantastiske kapacitet i dunkelt lys giver et imponerende resultat. Det er en utrolig mobil, men S9 Plus overstråler den.” 


M3 indleder med rubrikken ”Samsung Galaxy S9 og S9 Plus: Topkarakterer til de nye hørertelefoner” og giver telefonerne 4,5 ud af 5,0. M3 omtaler telefonerne; ”Samsung gør det meste rigtigt med S9 og de få fejl der var med S8 er blevet fikset. Telefonen får en imponerende ydeevne opdatering og et kamera som sætter ny standard for mobil foto i mørke.”


Trusted Reviews giver Samsung S9 og S9 Plus karakteren 4 ud af 5. De sammenfatter det med; ”Samsung Galaxy S9 har et fantastisk display, kamera og design som er i absolut topklasse. Den er oven i købet nu til at få til en bedre pris end for nogle måneder siden” samt ”Den bedste smartphone i år bliver med størst sandsynlighed Samsung og deres S9”. 


Aftonbladet har testet Samsungs nye smartphones og sammenligner dem mod Apples iPhone X i en bred test. I testen vinder Samsung Galaxy S9 Plus som henter 41 point, tæt fulgt af S9 som får 40 point imens iPhone X får 38 point. 


DisplayMate hvis fokus er på smartphones skærme beskriver Galaxy S9 med ”Skærmen på Samsung Galaxy S9 er den bedste skærm vi nogensinde har testet, Samsung fortsætter med systematisk at forbedre OLED displays.” 


Magasinet Råd & Rön, januar 2019: På listen over 134 testede mobiltelefoner er Samsung Galaxy Note 9 vinderen med 82 point. På andenpladsen kommer Apple iPhone XS som får 81 point og tredjepladsen går til Samsung Galaxy 9 med 80 point. Ifølge magasinet laver Samsung sammen med Apple og Huawei de bedste mobiltelefoner lige nu, da disse producenter har samtlige pladser på Top 16 listen. 


EISA, august 2018: Har uddelt tre priser til de mobiltelefoner som de anser for at være ekstra gode lige nu. 


*Bedste ”Lifestyle Smartphone” blev Honor 10 som fik beskrivelsen; ”Med aluminiumsrammen og glas bagside kombineret med kvalitets hardware og et smart kamera, lever Honor 10 op til forventningerne hos selv de mest kræsne i deres lidt yngre målgruppe.”


*”Bedste smartphone 2019” gik til Huawei P20 Pro. EISA skriver blandt andet; ”Huawei P20 Pro er det mest avancerede, innovative produkt vi længe har set og er på flere punkter teknisk overlegen. Den er både en perfekt følgesvend til mobile brugere og takket være de fantastiske fotos og videoklip den producerer en trendsætter indenfor mobilfoto feltet.”


*Bedste forbrugermobil 2019 er ifølge EISA Nokia 7 Plus. Juryens bedømmelse lyder; ”Nokia 7 Plus er til den som kræver upåklagelig ydeevne fra sin telefon. Aluminiumskonstruktionen med sin keramiske følelse og den 6” tommer store IPS skærm med 2160 x 1080 pixel opløsning giver telefonen en følelse af høj kvalitet.” 


Magasinet Råd & Rön, Marts 2019: På listen med over 153 mobiltelefoner deler Samsung Galaxy S10 og S10+ førstepladsen med hver 83 point. Samsung Galaxy Note 9 og Samsung Galaxy S10e, som hver får 82 point deler tredjepladsen. Apples iPhone XS og XS Max får 81 point hver. Ifølge magasinet er det Samsung, Apple og Huawei som laver de bedste mobiltelefoner lige nu, da de alle har en plads på Top 14 listen. 


Magasinet Råd & Rön, juli 2018: Har nu hele 107 testede mobiltelefoner i sin samling og højst oppe på listen ligger Samsung Galaxy S9 med 80 point. På andenpladsen med kun 1 point mindre ligger den mere økonomisk overkommelige Samsung Galaxy S8 samt den eksklusive Samsung Galaxy S+. 


Avisen M3, maj 2018: Testede den noget billigere mobil Motorola Moto G6 Plus og tildelte den 9 ud af 10 point samt udmærkelsen ”M3 anbefaler”. Beskrivelsen blev; ”Med tanke på prisen har Moto G6 Plus har uforskammet mange gode egenskaber. En IPS skærm i topklasse, overbevisende lyd til både samtale, film og musik og et overraskende godt kamera.”  


Avisen M3, maj 2018: Testede 12 smartphones under 4000 kr. for at finde den smartphone der gav mest værdi for pengene i 2018. Best i test blev Motorola Moto G6 Plus med 9 ud af 10 point. Den vandt pga. den har en meget god skærm, overbevisende lyd og et rigtig godt kamera. Xiaomi Mi A1 fik også 9 point og den deler dermed førstepladsen med telefonen fra Motorola. 


Aftonbladet, maj 2018: Testede 10 android mobiltelefoner for at finde ud af hvilken der er den bedste lige nu. Avisen begyndte med at konstatere at standarden grundlæggende er blevet bedre og selv den billigste mobil er rigtig god. Vinderen efter 9 runder og udset til at blive bedst i test blev Samsung Galaxy S9+ med totalt 39 point tæt efterfulgt af Samsung Galaxy S9 som fik 38 point. 


Avisen M3, marts 2018: Testede Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ og gav topkarakterer til disse flagskibe; 9 ud af 10 point. Avisen giver desuden mobilerne udmærkelsen ”M3 anbefaler” og opsummerer med ordene; ”Samsung gør det meste rigtigt med Galaxy S9 og de få mangler fra Galaxy S8 er nu udbedret. Vi får en forventet men alligevel imponerende opgradering af ydeevnen og et kamera som sætter ny standard for mobil foto i mørke. Har du en Galaxy S8 i dag er det bekostelig opgradering (…) men har du derimod et ældre flagskib og leder efter nyt er det derimod et topvalg.” 


Mobil, marts 2018: Fremviser holdbarhedstests som SquareTrade har gennemført og denne gang var det Samsung Galaxy S9 som blev testet godt igennem. På en skala mellem 0-100 får Samsung S9 en gennemsnitspoint på 72, hvilket er dårligt, da man i denne test skal have så lave point som muligt og 0 point derfor er det bedste. Se testen blive gennemført i dette YouTube klip. 


Aftonbladet, februar 2018: Stillede Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ op imod Apple iPhone 8 og iPhone X i 10 runder. Vinderen i denne sammenligningstest blev Samsung Galaxy S9+ som fik 41 point totalt efterfulgt af Samsung Galaxy S9 som fik 40 point. Avisen mener at begge Samsungs mobiltelefoner er bedre i næsten alle delmomenter og derfor fortjener den højeste karakter; 5 ud af 5.   


PC for alle, januar 2018: Magasinet lavede en sammenligningstest for at komme frem til hvilken mobil som er mest overkommelig lige nu. Det handler altså derfor ikke om flagskibene, men i stedet om gode mellemklasse mobiltelefoner, som har en pris på max 2500 kr.

Af de 17 mobiltelefoner blev Samsung Galaxy A3 (SM-A320F, 2017 model) bedst i test, som fik 8 ud af 10 point. Magasinet satte først og fremmest pris på at den er tynd, pæn og godt bygget. Derudover har den en udmærket skærm, godt kamera, samt betydelig længere batteritid end tidligere modeller.

Ligeså mange point, 8 ud af 10, fik også Huawei Honor 8 Lite og ZTE Axon 7 mini Honor 8 Lite og ZTE Axon 7 Mini som blev udset til ”Godt valg!” 


Avisen M3, januar 2018: Her blev 9 smartphones til under 4000 kr. stillet op mod hinanden for at se hvilken som er den bedste billige mobil i 2018. Bedst i test blev Samsung Galaxy A5 2017 SM-A520F som fik hele 9 ud af 10 point. Avisen sætter frem for alt pris på den udmærket skærm, at den har god batteritid, samt at den er vandtæt, hvilket billigere mobiltelefoner sjældent er.

Ligeså mange point, 9 ud af 10 fik også Xiaomi Mi A1 som også har en god skærm, et smidigt kamera med god kvalitet og er både velbygget og komfortabel.


Avisen M3, januar 2018: Testede Samsung Galaxy A8 2018 SM-A530FD og tildelte den 8 ud af 10 point samt udmærkelsen ”M3 anbefaler”. Avisen opsummerer; ”Med Galaxy A8 tager Samsung meget af det som gør Galaxy S8 interessant og putter ind en lidt simplere og billigere telefon. Det er rigtig god kvalitet med en flot skærm, overbevisende lyd og udmærket batteritid. Kan du lide Samsungs funktioner og stil, men ikke vil lægge pengene for en Galaxy S8 (…) er den et soleklart valg.”   


Magasinet Råd & Rön, december 2017: Har testet 102 mobiler og udset Samsung Galaxy S8 til den bedste mobiltelefon lige nu. S8’eren får hele 81 point, hvilket rækker til guldmedaljen. Andenpladsen må dog deles af 6 mobiltelefoner, bl.a. Apples iPhone 8 og Samsung Galaxy Note 8.  


Mobil, november 2017: Fremviste en test fra forsikringsselskabet Squaretrade om hvordan holdbarheden er på Apple iPhone X. Undersøgelsen viser at iPhone X er den mest ømtålelige iPhone-model som nogensinde er testet. Desuden er denne iPhone den dyreste, både i pris og reparation, hvilket gør at du afslutter deres test med ”Katastroferesultat”.


Aftonbladet, november 2017: Testede Apple iPhone X og gav den karakteren 4 ud af 5. Konklusionen lyder; ”Det er ingen tvivl om at iPhone X er den bedste mobil Apple nogensinde har lavet. Den har stort set alt; Godt design, god ydeevne, holdbarbed (tåler vand og støv), meget gode kameraer, Face ID og den brugervenlighed som er Apples varemærke.” 


MacWorld, november 2017: Har testet Apple iPhone X og konstaterer at ”for første gang siden 2014 holder vi en iPhone i hånden som føles helt ny”. Magasinet giver mobilen 9 ud af 10 point, udmærkelsen ”Godt køb” og opsummerer med ordene; ”iPhone X er en superhurtig, luksus, dyr og – for første gang i lang tid – en meget anderledes iPhone. Det her er den bedste iPhone som er mulig at købe, men også den dyreste. En iPhone 8 eller iPhone 8 Plus har meget af det iPhone X har, til en lavere pris.”


Aftonbladet, oktober 2017: Avisen stillede flagskibene Apple iPhone 8 / 8 Plus op imod Samsung Galaxy S8 / Note 8 for at se hvilken smartphone som er bedst lige nu. Vinderen med 45 point, blev Apple iPhone 8 Plus og avisen opsummerer: ”Hurtigst på markedet og med en forbedret skærmteknisk som sammen med den hurtige processor kan afvikle avancerede spil, AR apps og levere god video.”  


Mobil, september 2017: Stiller 9 af de bedste mobiler lige nu op mod hinanden for at kunne vælge den bedste kameramobil 2017. Testen viser at de fleste kameraer er rigtigt gode og hele tre mobiltelefoner må dele førstepladsen med 16 ud af 25 point. Den handler om Apple iPhone 7 Plus, Huawei P10 Plus og Samsung Galaxy S8 Plus.

Sidstepladsen gik til HTC og LG. Disse mobiltelefoner skal du altså, ifølge magasinet, undgå hvis du vil have et rigtig godt kamera i din smartphone. 


MacWorld, september 2017: Testede Apple iPhone 8 samt 8 Plus og tildelte den 8 ud af 10 point. Magasinet konkluderer med ordene; ”Apple iPhone 8 bliver en kort beskrivelse som topmodel, men hvis vi i stedet betragter den som en mellemmodel til dig som vil have en rigtig cool iPhone for 8000-9000 kroner afhængigt af model og lagerkapacitet, ja så er den rigtig interessant. Først og fremmest takket være den hurtige processor.”  


Avisen M3, september 2017: Efter en test af Sony Xperia XZ1 G8341 konstaterer avisen at den kun er 7 ud af 10 point værd. De skriver; ”Xperia XZ1 er absolut ingen dårlig telefon, men batteritiden forhindrer at den får topkarakter. Og det føles helt ærligt ret så unødvendigt. Hardwaremæssigt er det en Xperia XZ Premium, bare lidt dårligere. Sony havde gjort sig selv en tjeneste hvis du havde udgivet Xperia XZ Premium nu, lagt Android 8 og 3D app’en i den og kaldt den for Xperia XZ1 Plus i stedet. Så havde de haft et ægte flagskib at prale med i dette efterår.”


Avisen M3, august 2017: Testede Huawei Honor 9 og gav den 8 ud af 10 point. Mobilen får desuden bedømmelsen ”M3 anbefaler” og avisen opsummerer med; ”Honor 9 er præcis som sin forgænger en flot og velbygget telefon med god men ikke maximal ydeevne, og rigtig mange interessant funktioner.” 


Mobil, august 2017: Efter en test af Huawei Honor 9 konstaterer magasinet at ”Honor 9 er i princip den samme telefon til samme pris som Huawei P10, og det er først og fremmest designet der adskiller dem. Derudover er telefonerne ikke specielt ens, og der er absolut ikke noget galt i at vælge en telefon ud fra design. Begge er flotte på hver deres måde og begge er gode.” Karakteren blev 76 ud af 100 point og det rakte til bedømmelsen ”Topkarakter”.


Aftonbladet, august 2017: Testede Samsung Galaxy Note 8 og gav den karakteren 4 ud af 5. Bedømmelsen blev; ”Skarpest lige nu. Men spørgsmålet er hvor skarp den føles når Apples nye iPhone udkommer. Det og den høje pris gør at karakteren stopper ved fire plus.” Avisen sammenlignede også denne mobil mod iPhone 7 Plus og der vandt Samsung Note 8 med 3 mod 1 i runderne. 


EISA, sommeren 2017: Har uddelt priser til de mobiltelefoner som lige nu er ekstra gode. Prisern gik i år til:


*Bedste Smartphone 2017-2018: Samsung Galaxy S8/s8+ som fik bedømmelsen; ”Denne her utroligt velbyggede flagskibstelefon i glas og metal kombinerer med sin næsten kantløse Infinity Display en generøs skærmstørrelse med et format som alligevel er let at håndtere. Det er en telefon som kan alt.”


*Bedste forbrugermobil 2017-2018: Huawei Honor 8 Pro som fik bedømmelsen; ”Denne smukt formede telefon har en stor 5,7” QHD-skærm og systemchippen Kirin 960 som klarer selv de mest processorkrævende opgaver. Dette er en utroligt kompetent telefon.”


*Bedste kameramobil 2017-2018: Huawei P10 som fik bedømmelsen; ”Huaweis seneste flabskib er forbedret i næsten alle aspekter. Det skinner igennem via designet med diamantslebet skal og nyskabende farvevalg, videre til den hurtigere og sikrere 8-kernet systemchip Kirin 960.”  


Mobil, juni 2017; Lavede en stor sammenligningstest fro at kunne vælge den bedste mobil 2017, uanset prisen. Vinderen med stor marginal blev Samsung Galaxy S8 Plus som med sine 21 ud af 25 point blev bedst i test. Magasinet opsummerer; ”Med skærmen i centrum akkompagneret af software som drager fuldt udnytte af den får Samsung en rigtig god start og telefonen beholder føringen igennem hele racet. Ligesom forgængeren er telefonen vandtæt, har smart aktiv skærm, et rigtig godt kamera, godt med hukommelse og lagerkapacitet. Læg der til en rigtig luksus finish og sagen er klar.” 


Avisen M3, juni 2017; Testede OnePlus 5 under overskriften ”Alt du behøver i en mobil – for under 5000 kr.” Bedømmelsen lyder; ”Oneplus 5 er virkelig ekstremt meget kvalitetsmobil for pengene. Høj kvalitet, ydeevne i topklasse, amoled-skærm, udmærket batteritid, masser af hukommelse og lagerkapacitet og et kamera som kan måle sig med de bedste”. Telefonen fik 9 ud af 10 point og udmærkelsen ”M3 anbefaler”. 


Avisen M3, maj 2017: Testede Sony Xperia XZ Premium G8141 og tildelte den 8 ud af 10 point. Bedømmelsen blev; ”…en max luksus smartphone i klassisk stil, med ydeevne i absolut topklasse, et kamera som kan en hel del interessante ting, overbevisende lyd og en skærm som imponerer.” Mobilen får også udmærkelsen ”M3 anbefaler”.  


Avisen M3, april 2017: Testede LG G6 H870 og gave mobilen 8 ud af 10 point. De konstaterer at telefonen har et elegant design med stor skærm, udmærket ergonomi, en god kamerakombination og de kan også lide at den er vandtæt. LG G6 fik derfor udmærkelsen ”M3 anbefaler!”. 


Avisen M3, april 2017: Testede Huawei P10 Plus og tildelte den 8 ud af 10 pint. Bedømmelsen blev: ”Med et par ekstra features, måske vandtæt, hifi-audio eller trådløs opladning havde P10 Plus fortjent et ekstra point. Nu skal den klare sig kun pga. kameraet. Det er godt nok interessant, men det er mange andre af forårets og efterårets mobilkameraer, på hver deres måde, også. 


Mobil, marts 2017: Lavede en sammenligningstest af 6 smartphones for at finde den bedste mellemklassemobil, det vil sige en mobil som koster ca. halvdelen af hvad flagskibene fra de forskellige producenter gør. Vinderen blev Lenovo Moto Z Play som fik 20 ud af 25 point og blev dermed bedst i test. Magasinet opsummerer med ordene; ”Skærmen er både stor og skarp og har mange smarte funktioner i hviletilstand. Vi kan tilslutte moduler hvis vi skulle have nogle ved hånden og grænsefladen er dejlig simpel. Læg der til testens bedste kamera, Android 7 og vi har en klar og værdig vinder.”

På andenpladsen med 18 ud af 25 point kom Samsung Galaxy A3. 


Aftonbladet, marts 2017: Testede alle aktuelle androidmobiler for at komme frem til hvilken smartphone som er bedst i foråret 2017. Vinderen blev Samsung Galaxy S8 Plus med 4 ud af 5 point. Den tog sejren hjem da den ”Har et top kamera, meget god skærm og topkarater ved test af processoren.” Yderligere nogle mobiltelefoner fik 4 point i denne test og det var Samsung Galaxy S8, Huawei P10 og Nokia 6. 


PC for alle, februar 2017: Testede 9 smartphones til under 4000 kr for at se hvilken mobiltelefon som er den mest overkommelige udfordrer lige nu. Bedst i test belv Moto Z Play med karakteren 9 ud af 10. Den tog sejren blandt andet pga. sin udmærkede skærm, lange batteritid og en flot og ren grænseflade. 

Tre mobiler fik 8 ud af 10 point og udmærkelsen ”Godt valg”. Det var Asus ZenFone 3, Huawei Honor 8 og Samsung Galaxy A3 2017.


Meremobil.dk giver den 4 ud af 6 stjerner og skriver at nogle af fordelene bl.a. er at den har verdens bedste selfie kamera, et af verdens bedste mobilkameraer og at den har vanvittig meget processor-power. Af det der er værd at tænke lige over nævner de batteritiden, som de mener er middelmådig, samt at ansigtsgenkendelse nemt kan snydes med et billede.


Mobil.nu har testet Samsung Galaxy S10+ og giver den flotte 92/100 i karakter og at den uden tvivl er den nye konge på mobilscenen med fabelagtigt design, fantastisk kamera, fremragende skærm, forrygende hurtig brugerflade, fortræffelig spiloplevelse, men også med en fremmedgørende pris.


Magasinet Ljud & Bild har testet Samsung Galaxy S10+ og roser telefonen for dets udemærkede tripelkamera, skærmen og dens hurtige ydeevne. De giver også telefonen et plus for batteritiden. Magasinet giver udmærkelsen ”Højt anbefalet”  


M3 roser Samsung Galaxy S10+ for sin utrolige ydeevne, skærmen, batteritiden og lyden. De fremhæver også kameraet som de synes er utrolig godt samt at telefonen er blevet lettere end sin forgænger. De negative aspekter M3 ser med telefonen er at der findes en hel del overflødigheder i softwaren samt den høje pris.  


Techradar skriver: ”Dette er Samsung S10 - mobilen du virkelig vil have”. De fordele som Techradar fremhæver ved Samsung Galaxy S10+ er den meget gode ydeevne og batteritiden. Techradar fremhæver, ligesom flere andre, prisen som det negative ved telefonen, samt at den kan opleves glat at holde om. 


Aftonbladet skriver ”Samsung S10+ bedste mobil lige nu” Fordelene med telefonen, som Aftonbladet ser det, er at kameraløsningen er bedre end hos iPhone og at den har en rigtig god trådløs opladning. Skærmen er bedre og har højere hastighed end den sammenlignelige iPhone XS Max. Et andet positivt aspekt med telefonen, ifølge Aftonbladet, er at den er billigere end konkurrenten iPhone XS Max. Et yderligere positivt aspekt, ifølge Aftonbladet, er at det er muligt at udvide telefonenes lagerkapacitet.  


Magasinet Råd & Rön giver i deres test Samsung Galaxy S10+ totalt 83 point (ud af 100 mulige) sammen med telefonens søster Samsung Galaxy S10. Dermed placerer begge Galaxy S10 telefonerne sig på en delt førsteplads i magasinets test. De egenskaber som Råd & Rön giver telefonen højest karakterer for er hardwaren, oplevelsen når du surfer på nettet med telefonen, samt oplevelsen når du lytter til musik. Øvrige egenskaber får også meget høje karakterer.  


mobiltelefon - smartphone

At være opkoblet hele tiden er i dag en naturlig del af samfundet. Hvis du bruger din mobil meget – så sørg for at du har en rigtig god smartphone. 

Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om trådløse høretelefoner.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores Facebook gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående mobiltelefon. På den måde kan du gøre et kup = det bedste mobiltelefon til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!
Philip Andrén

Bedst i test: Smartphone

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den