Mikrobølgeovn test - bedst i test mikroovn

Mikrobølgeovn test 2024 - den bedste mikroovnen

Hvis du skal købe en mikroovn og gerne vil vide hvilken der er den bedste lige nu, er du kommet til det rette sted! Vi har læst alle aktuelle ekspert tests, talt med hvidevarebutikker og ikke mindst undersøgt hvilke mikroovne forbrugerne synes er bedst. Alt dette har vi efterfølgende samlet til dig på denne side, så du nemt kan træffe den rigtige beslutning og købe den bedste mikroovn. 


Bedste mikroovnenFordele med en mikroovn

Den største fordel er selvfølgelig at det går meget hurtigt at varme sin mad i en mikroovn. Når børnene skal til træning eller andre aktiviteter er det praktisk bare at kunne sætte tallerkenen i mikroovnen og få færdigt mad på nogle minutter. Den er også god når ikke alle har mulighed for at spise samtidigt, men vil have varm mad når de kommer hjem. 


Den anden fordel er at du kan tø dine madvarer op på et kort øjeblik. Her kræver det dog lidt mere af mikroovnen end ved normal opvarmning af mad, da optøning handler om at få maden fra dybfrossen til rumtemperatur, uden at varme maden for meget. Og jo større madvarer desto større udfordring, da maden skal være opvarmet hele vejen igennem. Er den kold i midten og kogt på ydersiden er mikroovnen mislykket. 


Du kan også bruge mikroovnen til at opfriske bagværk eller brød, så at det smager og dufter nybagt når dine gæster kommer på besøg. 


Vi stiller følgende 5 krav til mikroovnen

I visse lande, f.eks. Frankrig, er det normalt at man tilbereder maden fra bunden i sin mikroovn, imens man her i norden først og fremmest bruger den til opvarmning og til at optø sine madvarer. Derfor har fokuseret på at finde en god mikroovn til en overkommelig pris, uden features som f.eks. grill eller varmluft. 


  1. Nem at anvende: Da din mikroovn i første omgang kommer til at blive brugt til at varme og optø mad, behøver vi ikke en super-mikroovn med indstillinger og funktioner som sjældent anvendes. I stedet vil vi have en mikroovn som er nem at anvende i hverdagen og som hurtigt giver et godt resultat.
  2. Testvinder og værdsat af forbrugerne: Selvfølgelig skal du have den mikroovn som har vundet i eksperternes tests og som desuden anbefales af de danske forbrugere i køkkenet.
  3. Jævnt resultat: Det skal være et godt og jævnt resultat når du varmer eller optør din mad. Maden skal ikke være varm på ydersiden og kold i midten, når du tager den ud af mikroovnen.
  4. Til både familier og dig som bor alene: Mikroovnen skal være tilpas stor og fungere for både en familie og en husholdning med kun én person.
  5. Lavest mulige pris – selvfølgelig! Her er vi på udkig efter den mest overkommelige mikroovn lige nu. Med flere penge er det altid muligt at købe dyrere produkter, men vi søger en mikroovn som er god til det vi skal bruge den til – til en god pris. 

Mikroovn bedst i test 2024Efter en grundlig genomgång av experternas testresultat, kontakter med vitvaruhandlare och sammanställning av konsumenternas erfarenheter, blir valet ganska enkelt. Den bästa mikrovågsugnen just nu är Whirlpool MCP 345.


Whirlpool mikrobølgeovn bedst i test

Dette er en fritstående mikrobølgeovn med en effekt på 800 watt og et nettovolumen på 25 liter, grillfunktion og et godt distributionsystem, der sikrer et perfekt resultat, uanset om du skal tilberede, opvarme eller tø op mad.

 

Testvinderen har en roterende tallerken på 28 cm, så du også kan få plads til større tallerkener, og digital tidsstyring for præcis tidsangivelse. Den har også en keramisk belægning på indersiden, hvilket gør den både antibakteriel og nem at rengøre efter brug. Derudover er denne ovn i rustfrit stål, hvilket yderligere letter vedligeholdelsen.

 

Den har Auto-Clean, som hjælper med at holde mikrobølgeovnen ren, men det anbefales stadig at skrubbe den ren med jævne mellemrum. Endelig er der også automatiske programmer til forskellige typer retter, hvilket gør det nemt at opnå det rigtige resultat, når du selv er usikker.

 

Specifikationer

Effekt: 800 W

Volumen: 25 liter

Grillfunktion: Ja

Bredde: 52 cm

Højde: 30 cm

Dybde: 42,5 cm

Vægt: 15 kg

 

Brugernes vurderinger og anmeldelser af Whirlpool MCP 345 Som altid her på Bedst i test Guiden lægger vi stor vægt på, hvad forbrugerne, der allerede har købt et produkt, synes om det. Og når det gælder denne mikroovn, er brugerne meget tilfredse.

 

Fordele Brugerne understreger, at mikrobølgeovnen har alle tænkelige funktioner, hvilket gør, at den har mange forskellige anvendelsesområder. Den opvarmer og tilbereder maden effektivt og bevarer madens smag og kvalitet. Den større størrelse værdsættes for dens evne til at rumme større tallerkener, hvilket letter madlavningen.

 

Perfekt til hurtig opvarmning af frosne brød og andre madvarer!

 

Ulemper En ulempe er, at mikrobølgeovnen ikke har automatisk slukning, men kræver manuel slukning efter brug.

 

Her køber du den bedste mikroovnen til den bedste pris

Mikrobølgeovn billig – udfordreren

 


Hvis du bare ønsker en simpel og billig mikrobølgeovn, er Andersson mikrobølgeovn MEO 2.1 det bedste valg for dig. Læs mere herunder!


Andersson MEO 2.1 er en lille mikrobølgeovn i rustfrit stål / krom med mange tilfredse ejere. Mikrobølgeovnen er perfekt til dig, der ikke ønsker en masse unødvendige knapper og funktioner, men hvor det vigtigste er at kunne opvarme og tø mad op.

 

Mikrobølgeovnen har en volumen på 20 liter og en effekt på 800W. Den har 5 forskellige effektniveauer og en optøningsfunktion, der fjerner frost og is fra frosne fødevarer. Glaspladen roterer med en diameter på 24,5 cm, så der er masser af plads.

 

Specifikationer

Effekt: 800 W

Volumen: 20 liter

Bredde: 44 cm

Højde: 25,8 cm

Dybde: 35,5 cm

Vægt: 10,0 kg

 

Brugernes anmeldelser af Andersson mikrobølgeovn Noget der værdsættes af brugerne er, at denne model er en solid basismodel, der gør, hvad den skal, og ikke meget mere. Her kan du læse nogle af de anmeldelser, som Andersson MEO 2.1 har fået:

 

Fordele

Denne mikrobølgeovn værdsættes for sin brugervenlighed. Selv ældre, lidt mindre teknisk kyndige personer kan bruge mikrobølgeovnen uden problemer, da den ikke har alt for mange knapper. Et plus er også, at den er lidt mindre og ikke optager for meget plads, og passer til en almindelig tallerken. Prisen er også meget god!

 

"Enkel, letforståelig og lille mikroovn, der fungerer fremragende. Klare kontrolknapper, der er lette at betjene. Opvarmer jævnt og godt. Et rigtigt fund, der kan anbefales!"

 

Ulemper

Nogle købere af mikrobølgeovnen har sagt, at de synes, den føles lidt plastikagtig.

 

Her køber du Andersson MEO 2.1 til den bedste prisMikrobølgeovn test - ekspertvurderinger om den bedste mikrobølgeovn

 

Mikrobølgeovn test 2022 

Råd & Rön tildelte Whirlpool MCP 345 en fjerdeplads med 70 point og udmærkelsen "Godt køb". Den fik gode karakterer for resultat, energiforbrug og brugervenlighed - hvilket betyder enkel brug.

 

Mikrobølgeovn test 2022

Råd & Rön testede 68 modeller. Whirlpool MWF420 kom på førstepladsen med 73 point. Whirlpool MWP101 kom på andenpladsen med 71 point, og Whirlpool MCP345 kom på tredjepladsen med 70 point.

 

Ældre test

Pricerunner.dk giver Samsung GE87MC bedømmelsen 4 ud af 5 stjerner


Råd & Rön, februar 2015: Testede 32 mikroovne og guldmedaljen gik til Whirlpool GT 281 som fik hele 76 point. Andenpladsen blev delt af 3 mikroovne og gik til Samsung GE87MC, Sharp R-242 samt Whirlpool JC 216. De fik 70 point hver. 


Aftonbladet/Wise Gide, oktober 2014: 6 mikroovne blev testet og avisen konstaterede at den dyreste – var den dårligste. Best i test med 4 PLUS blev Samsung MG23F3C1EAS. Flere mikroovne fik karakteren 3 PLUS men Aftonbladet giver Rusta Fasett rustfri andenpladsen, imens tredjepladsen gik til Sharp R-622STWE. 


Hus & Hjem, oktober 2012: Best i test blev mikroovnen Severin 7803 som fik 4 ud af 5 point. Bedste budgetvalg blev Rustas model Fasett rustfri som også fik 4 ud af 5 point. 


Smartson, januar 2012: Ud af 8 testede mikroovne blev Whirlpool GT 285 best i test med hele 23 ud af 25 point. Andenpladsen, med 21 point, gik til Samsung ME89F-1S. Bronzemedaljen og titlen ”Bedste budgetvalg” gik til OBH Nordica 7502 Epsilon. 


ICA Kuriren, oktober 2011: ICA Kuririen testede 10 mikroovne og det var kun en af disse som klarede at både kunne optø, varme og tilberede mad på en god måde. Vinderen hedder Samsung MW82Y og den fik højest mulige karakter: 5 ud af 5. To mikroovne måtte dele andenpladsen med 4 point hver og det var Novaline P80D20P-G5 og Menuett 801-029.  


Testfakta, november 2010: Testfakta lavede i slutningen af 2010 en mikroovnstest og fandt en klar vinder blandt de 7 enkle modeller som var med. Whirlpool VT261/WH fik 4,0 ud af 5,0 point og eksperterne opsummerer med ordene: ”Meget hurtig optøning og mest brugervenlig”. Straks derefter med 3,9 point kom Electrolux EMM21000W som Testfakta mener har ”Gennemgående god ydeevne”.

Tips 1: Vi kan også anbefale dig at læse vores test om varmluftsovn.

 

Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående mikroovn. På den måde kan du gøre et kup = det bedste mikroovn til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!Philip Andrén

Bedst i test: Mikroovn

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den