Test computer højtalere - Bedste højtalere til computer 2024

Er du på jagt efter et par rigtig gode højttalere til din computer? Så er du kommet til det rette sted! Vi har gennemgået alle eksperttests og læst udtalelser fra hundredevis af danske forbrugere for at finde frem til hvilke computer højtalere som er bedst lige nu. 


Test af højttalere til computer - pc højtaler - computer højtalere


Uanset om du skal købe højttalere til din stationære eller bærbare computer får du her at vide hvad eksperter og svenske forbrugere synes er bedst. Faktisk er det sådan at surround systemet (med 5.1 lyd) er til computere, men af en sådan høj kvalitet at det også passer udmærket som lydanlæg til din hjemmebiograf.Computer højtalere test

Det vi er på jagt efter, er et par rigtig gode PC højttalere som også passer til musik. For du lytter vel ofte til Spotify via computeren? Højttalerne skal også passe til at se film, YouTube klip og Playtjenester. De skal desuden fungere til at arbejde med lyd og film til hjemmebrug. Og præcis ja – de skal også kunne stå på skrivebordet.


Efter at vi har lyttet til både de professionelle test og læst anmeldelser fra brugerne, kan vi præsentere to forslag herunder.


Det første system er ideelt til dem, der ønsker surroundsound højttalere. Og det andet, længere nede på denne side, er egnet til dig som synes at det er tilstrækkeligt med to højttalere og en subwoofer


Og bedst af alt; uanset hvilket system du vælger, får du en overkommelig testvinder sendt hjem til dig.  


Bedste PC højtaler 5.1 - computer højtalereLogitech z906

Her ser du et surroundsystem på totalt 500 watt som er tydeligt værdsat af både eksperter og forbrugere. Højttalerne er på 67 watt hver og den tunge subwoofer er på 165 watt med et 8” baselement. 


For at være ærlig er dette et lydsystem som næsten er for godt til ”kun” at koble til computeren. Det er nemlig et højttalersæt som er tilstrækkeligt skarpt til at skabe et rigtig godt hjemmebio system med.   


Eksperterne mener at dette er et meget velbygget og overkommeligt system som har en kraftfuld baslyd. Det har mange indgange til lydkilder, hvilket er positivt – Du finder både digitale og analoge lydindgange. 


Lydkvaliteten er i topklasse. Systemet er THX-certificeret og det er en Dolby Digital samt DTS forstærker der sikrer at lyden bliver afkodet på bedst mulige måde.  


Selv prisen får ros! På trods af at den anbefalede pris er 4400 kr. mener de fleste at det er et ”Godt system til prisen, alting fungerer super!” og ”Kan garantere at du ikke får bedre lyd til den her pris, super tilfreds.” Læs gerne flere anmeldelser her. Hvor du får mere at vide om hvad dem som allerede har købt disse højttalere synes. 

Da disse højttalere har fundets på markedet siden 2011 har mange forbrugere nået at dele deres oplevelser. Gennemsnitskarakteren fra 205 forbrugere er 4,6 ud af 5 point. Mange fortæller at de bruger Logitech Z906 til deres hjemmebiograf, da systemet næsten er for kraftfuldt til kun at have som computer højtalere. 

 

Ulemper med disse højttalere

Som med alle produkter findes der også ulemper. Dem vil vi gerne kende til inden vores køb, så vi kan tage dem med i vores beslutning. Det som forbrugerne og eksperterne påpeger som svagheder med disse højttalere er at der mangler en HDMI indgang. 


Flere påpeger også at der ikke medfølger vægbeslag, hvilket er en ulempe hvis du har tænkt dig at montere højttalerne på væggen. En del mener også at fjernbetjeningen ikke er specielt flot eller veldesignet. Selvfølgelig ikke noget der påvirker lyden, men er en del af helhedsoplevelsen.  

 

Sådan køber du surroundhøjttalerne til den bedste pris
Forbrugerne synes at det er en meget god lyd og giver bedømmelser i stil med ”Utroligt godt system”, ”Et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort”, ”Meget brugervenlig receiver som har mange indgange så jeg kan køre med PC, PS4 eller direkte fra mobilen. To optiske indgange er et stort plus”, ”Ved afspilning af Netflix, spil, musik og ikke mindst en DVD/Blue-Ray byder Logitech Z-906 på en så spektakulær biograflyd, som lyder som et system i 8000 kr. klassen. Der er dynamisk og rigtig punch i lyden!” Bedste computer højtalere 2.1Logitech z623

Ifølge aviser og magasiner er dette et rigtig godt køb til din computer. 


Alt om Data giver den 4,5 ud af 5 stjerner og skriver bl.a. "Stor lyd i små højttalere! Et godt højttalersystem, der giver store oplevelser, både når det skal levere lyden til spillet, eller når musikken skal flyde ud i rummet."


TechRadar mener at det er en fantastisk og velafbalanceret lyd og at de er bygget i en solid kvalitet. Karakteren bliver den højest mulige, 5 ud af 5.  


Norske Klikk giver højttalerne ros for lyden, men synes ikke at designet er det flotteste imens Tech2 lavede en test og kom frem til at disse højttalere godt nok ikke er så billige, men at de giver valuta for pengene; ”Jeg tror ikke det er muligt at finde så mange andre 2.1 højttalersystemer i denne prisklasse, som lyder så godt”. Karakteren bliver 7 ud af 10.  


Det er et system på totalt 200 watt; 35 watt pr. kanal samt en subwoofer på 130 watt. Du kan tilslutte op til tre enheder via 3,5 mm eller RCA indgange og systemet er THX-certificeret. 


Eksperterne konstaterer at dette er et overkommeligt meget godt system med flere tilslutningsmuligheder. Det er let at justere bassen til det niveau som du ønsker og karakteren bliver totalt set høj. 

Forbrugerne siger at det er ”vildt gode højttalere”. At bassen er dyb og at det er en herlig lyd. ”Der er ikke noget at klage over på et par højttalere i denne prisklasse”. De påpeger også at der er gode fødder på højttalerne, så de ikke glider rundt på bordet. Gennemsnitskarakteren fra 186 danske forbrugere er hele 4,6 ud af 5 point. Læs gerne flere anmeldelser her.  

 

Ulemper med disse højttalere

Som altid findes der også ulemper og når det kommer til disse højttalere er der flere testere som påpeger at mellemregistret er lidt for lavt, på bekostning af en meget fyldig bas. Nogen synes også at subwooferen er lidt for stor fysisk, selvom der findes betydeligt værre eksempler end denne (som er 28x26x30 cm).

 

Visse synes at det havde været godt med en fjernbetjening og at satellithøjtalerne er plastikagtige og ikke specielt flotte.

 

Sådan køber du 2.1 højttalere til bedste pris

Det er selvfølgelig også muligt at koble højttalerne til din bærbare computer eller tablet hvis den har en 3,5 mm tilslutning. Og når du har de bedste højttalere til din PC, skal du selvfølgelig også have den bedste computerskærm.

 

Tips 1: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækkende kæder har tilbud på ovenstående computer højttalere. På den måde kan du lave et rigtigt fund = de bedste computer højttalere til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så klarer vi overvågningen for dig! 

 

Tips 2: Læs også testen af trådløse højttalere her på Bedst i test Guiden.


Geekd sælger den bedste computer højttaleren for kun 2239 kr. Prisen er inkl. fragt!

Proshop sælger den bedste computer højttaleren for kun 2254 kr. Prisen er inkl. fragt!

Komplett sælger den bedste computer højttaleren for kun 2254 kr. Prisen er inkl. fragt!

Føniks Computer sælger den bedste computer højttaleren for kun 2310 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste computer højttaleren for kun 2367 kr. Prisen er inkl. fragt!

Power sælger den bedste computer højttaleren for kun 2399 kr. Prisen er inkl. fragt!

Elgiganten sælger den bedste computer højttaleren for kun 2429 kr. Prisen er inkl. fragt!

boligcenter.dk sælger den bedste computer højttaleren for kun 2434 kr. Prisen er inkl. fragt!

Dustin Home sælger den bedste computer højttaleren for kun 2505 kr. Prisen er inkl. fragt!

ShopBetter.dk sælger den bedste computer højttaleren for kun 3152.69 kr. Prisen er inkl. fragt!


Komplett sælger den bedste computer højttaleren for kun 1139 kr. Prisen er inkl. fragt!

Proshop sælger den bedste computer højttaleren for kun 1148 kr. Prisen er inkl. fragt!

Av-Cables.dk sælger den bedste computer højttaleren for kun 1185 kr. Prisen er inkl. fragt!

Dustin Home sælger den bedste computer højttaleren for kun 1390 kr. Prisen er inkl. fragt!

El-Salg sælger den bedste computer højttaleren for kun 1399 kr. Prisen er inkl. fragt!

Lomax sælger den bedste computer højttaleren for kun 1642.5 kr. Prisen er inkl. fragt!

Teknikproffset sælger den bedste computer højttaleren for kun 2415 kr. Prisen er inkl. fragt!


Philip Andrén

Bedst i test: Computerhøjttaler

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den