sodavandsmaskine bedst i test - Bedste sodavandsmaskine

Sodavandsmaskine test 2024 - Bedste sodavandsmaskine ifølge eksperterne 

Hvis du skal købe en sodavandsmaskine og vil vide hvilken der er den bedste lige nu, er du kommet til det rette sted! Her på Bedst i test Guiden har vi sat os ind i alle aktuelle eksperttests, talt med eksperterne og vigtigst af alt undersøgt hvad forbrugerne synes om deres sodavandsmaskine! 


Alt dette har vi samlet her på testen om bedste sodavandsmaskine, så du kan slippe for at lave et dårligt køb og så du får den bedste sodavandsmaskine til den bedste pris fra start. Derfor skal du have en sodavandsmaskine

Der er både fordele og ulemper med en sodavandsmaskine. For det første ser den rent designmæssigt godt ud i køkkenet. Du slipper for at bære tunge flasker med hjem fra butikkerne. Det er miljøvenligt. Du har altid godt kulsyret vand derhjemme. Børnene drikker gerne mere vand når det bobler lidt, ikke mindst når de selv har været med til at lave det. 


Du kan lave din egen danskvand eller drikke med smag hvis du ønsker. Enten køber du færdige essenser eller også laver du dine helt egne smage med bær, frugt, saft – ja, her er det kun fantasien som sætter grænsen. Og sidst men ikke mindst kan du spare mange penge på at lave dit eget sodavand i stedet for at købe det i butikken. 


Disse egenskaber skal den bedste sodavandsmaskine have:

  • Brugervenlig – Den skal være nem at forstå og anvende
  • Ledningsfri – Så du kan bruge den uanset hvor du befinder dig
  • Kunne variere mængde af kulsyre – så alle i familien får den mængde de ønsker
  • Flot design – den skal trods alt stå fremme i køkkenet
  • Testvinder og værdsat af brugerne – Selvfølgelig
  • Så lav pris som mulig – Det skal ikke koste en formue at købe den bedste kulsyremaskine    

Sodavandsmaskine bedst i test 2024Sodastream Terra

Efter mange timers søgen og granskning blev valget let. Det handler om en maskine fra anerkendte SodaStream og modellen hedder Terra.  


Trådløs med snap-lock

Den har enkel, elegant og stilren design, der ikke optager meget plads på køkkenbordet, og den er desuden trådløs. Du sætter flasken på plads ved at klikke den fast med et snap-lock, og kulsyrepatronen monteres nemt med Quick-Connect - ingen skruning er nødvendig.

 

Let at bruge

På blot få sekunder forvandler SodaStream Terra almindeligt vand til forfriskende danskvand. For en normal mængde brus skal du trykke tre gange, men hvis du ønsker mere bobler i vandet, kan du altid trykke 1-2 gange mere, dog ikke mere end 7 gange i alt. Se gerne videoen nedenfor for at se, hvordan det gøres.

 

Prisvenlig og med tilbehør

Du får en original SodaStream kulsyrepatron med, der giver dig op til 60 liter færdigt danskvand, samt en enliters kulsyreflaske. Denne kulsyrepatron kan genkøbes til kun 39 kr og fås hos de fleste detailhandlere.

 

Specifikationer 

Trådløs: Ja

Kapacitet: 1 liter

Garanti: 2 år

Tilbehør: PET-flaske, kulsyrepatron (Quick Connect) købes separat

Tåler opvaskemaskine: Ja

 

Her kan du købe den bedste kulsyremaskine til den laveste pris

Den Bedste pris på SodaStreamen finder du på nettet. Så får du den også sendt hjem til dig, hvilket er bekvemt og enkelt.


 Det siger brugerne om SodaStream

”Er meget glad for den… altid danskvand i køleskabet. Helt fantastisk J”, ”Smager godt og vi har sparet penge på ikke længere at købe danskvand”, ”Har anvendt min SodaStream i nogle dage og er meget tilfreds med den. Nem at anvende og den står fint på køkkenbordet”, ” En utrolig god investering, nem at håndtere og anvende.”, ”En perfekt detalje i mit køkken med tanke på at den optager så lidt plads.” 


”Fungerer super godt! Ville ønske den var lidt tungere så den stod mere fast når man skal have flasken af, men i så fald må man betale lidt mere for en anden maskine.”, ”Jeg købte en SodaStream til min datter i julegave, da hun elsker danskvand. Og vi har allerede sparet penge ved at lave vores eget, hurtigt og enkelt. Og jeg er selv begyndt at drikke mere vand og det behøver jeg virkelig.”, ”Flot og funktionel med alt tilbehøret. Kan virkelig anbefales!”, ”Et utroligt godt køb, som jeg er meget tilfreds med.” 


Ulemperne? Vi vil gerne vide hvad der er negativt med sodavandsmaskinen inden vi køber den, så vi kan tage det med i overvejelserne inden vi bestemmer os. Det som nogen påpeger er at den er lidt for let, så de er bange for at den skal vælte når de skruer flasken på eller af. En påpeger at der kommer for lidt kulsyre i flasken, men ellers finder vi ikke nogle negative kommentarer om denne SodaStream. 


Vi har læst og sat os ind i disse eksperttests

Råd og Rön gav SodaStream Genesis førstepladsen og Aarke Carbonator 3 andenpladsen. SodaStreamen får lidt bedre karakterer, når det kommer til at sætte patronen på plads samt rengøring og vedligeholdelse. Men med kun en forskel på 2 point samlet set er de næsten ens, når det kommer til præstation, dog får du mere for pengene, når du køber en SodaStream Genesis, især med deres "megapakke", hvor en ekstra flaske og patron medfølger.

 

Vores nye testvinder, SodaStream Terra, fik 73 point i Råd & Röns test. Med tanke på dens fordelagtige pris og at den præsterer blandt de bedste kulsyremaskiner, valgte vi den som bedst i test.


TV2, hjælper dig, 2017: Har testet tre maskiner fra SodaStream og to fra Aqvia. Bedst med 6 point blev SodaStream Spirit med lovordene ”Det er nemt at montere flasken og den ser fin ud.” Andenpladsen med 5 point gik til 3 maskiner. Det handler om Aqvia Balance, SodaStream Jet og Aqvia Exclusive. 


Råd & Rön og Tænk: Har testet 9 sodavandsmaskiner. Bedst i denne test blev KitchenAid 5KSS1121 med 83 point. Dette er den dyreste maskine i testen. Andenpladsen med 79 point går til SodaStream Genesis som for udnævnelsen ”Godt køb”. SodaStream Spirit får 75 point i denne test. 


DinSide, 2014: Din Side lavede en test mellem Aqvia og SodaStream. Konklusionen i denne test er at ”Begge sodavandsmaskiner gør det de skal, giver vandet bobler, og forkellene er små. Det er nemmere at placere flasken med SodaStream og den er mere intuitiv, men hvis du ved hvordan du skal håndtere Aqvia-maskinen er den heller ikke dum”. De vælger til sidst at udnævne Aqvia til vinderen. 


Smartson, 2011: I sin test med syv forskellige sodavandsmaskiner må SodaStream Genesis og AGA Aqvia Exclusive dele førstepladsen med 19 ud af 25 point. Andenpladsen går til SodaStream jet med 15 ud af 25 point.  

Tips 1: Vi kan også give dig tips om at læse vores test af espressomaskine.


Tips 2: Hvis du går med i vores facebook-gruppe får du information når nogle af de landsdækken kæder har tilbud på ovenstående sodavandsmaskine. På den måde kan du lave et rigtigt fund = den bedste sodavandsmaskine til den laveste pris. Klik på SYNES GODT OM så sørger vi for overvågningen for dig!
Philip Andrén

Bedst i test: Sodavandsmaskine

Philip - redaktør på Bedst i Test Guiden.


Her på Bedst i Test Guiden dykker Philip dybt ind i områderne økonomi og teknologi - herunder lyd og billede. Send gerne et spørgsmål til Philip, hvis du har spørgsmål om finansielle produkter, hurtige computere, gode hovedtelefoner eller smarte husholdningsapparater.


Philip har en uddannelse inden for International Business fra Stockholms Universitet samt Corporate Finance & Investment Banking fra Politecnico di Milano i Milano, Italien.

I fritiden foretrækker Philip at tilbringe tid med venner og lytte til musik.


Hvis du ønsker at komme i kontakt med mig, kan du sende en e-mail til [email protected].

Senest opdateret den